# CLIC MeChanICs open workshop/project meeting

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 0 Type: not specified

#### Introduction and MeChanlCs overview

Tuesday 6 September 2011 09:00 (15 minutes)

**Presenter:** OSTERBERG, Kenneth (University of Helsinki)

Session Classification: Open meeting

June 30, 2025

News from CLIC

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### **News from CLIC**

Tuesday 6 September 2011 10:30 (15 minutes)

**Presenter:** Dr SCHMICKLER, Hermann (CERN)

Session Classification: Open meeting

June 30, 2025

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### News on CLIC RF structure production & testing

Tuesday 6 September 2011 09:15 (20 minutes)

**Presenter:** Dr RIDDONE, Germana (CERN)

Session Classification: Open meeting

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### RF structure engineering design (WP1 report)

Tuesday 6 September 2011 09:35 (15 minutes)

Presenter: PIIRAINEN, Pauli (CERN)

Session Classification: Open meeting

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

### Material tests program (WP2 report)

Tuesday 6 September 2011 09:50 (15 minutes)

**Presenter:** NURMINEN, Janne

Session Classification: Open meeting

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## Modelling of disc machining (WP3 special report)

Tuesday 6 September 2011 10:45 (15 minutes)

**Presenter:** TURUNEN, Joni (Helsinki Institute of Physics (HIP))

Session Classification: Open meeting

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

# Status of validation disk and activity proposal for WP3

Tuesday 6 September 2011 11:00 (10 minutes)

**Presenters:** OSTERBERG, Kenneth (University of Helsinki); NIINIKOSKI, Tapio (CERN)

Session Classification: Open meeting

June 30, 2025

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

### Plan for brazing tests (WP4 report)

Tuesday 6 September 2011 11:10 (10 minutes)

Presenter: KALLAPERA, Jorma

Session Classification: Open meeting

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Assembly of CLIC RF structures (WP5 report)

Tuesday 6 September 2011 11:20 (20 minutes)

**Presenter:** ROSSI, Fabrizio (CERN)

Session Classification: Open meeting

Discussion

Contribution ID: 9 Type: **not specified** 

#### Discussion

Tuesday 6 September 2011 11:40 (50 minutes)

Session Classification: Open meeting

Contribution ID: 15 Type: not specified

## **Consortium agreement**

**Presenter:** OSTERBERG, Kenneth (University of Helsinki)