IdeaSquare Planet workshop in NYC with Ramaz high school

Report of Contributions

Opening talk: On curiosity

Contribution ID: 1

Type: not specified

Opening talk: On curiosity

Monday 10 November 2025 09:00 (1h 30m)

Presenter: LIVIO, Mario

CERN and IdeaSquare

Contribution ID: 2

Type: not specified

CERN and IdeaSquare

Monday 10 November 2025 10:30 (1 hour)

Presenter: WIRTAVUORI, Laura

Getting to know each other and f $\,\cdots\,$

Contribution ID: 3

Type: not specified

Getting to know each other and forming teams

Monday 10 November 2025 11:30 (30 minutes)

Your adventure starts here

Contribution ID: 4

Type: not specified

Your adventure starts here

Monday 10 November 2025 13:00 (1 hour)

Presenting the first part of the adventure

Presenter: GARCIA TELLO, Pablo (CERN)

teamwork

Contribution ID: 5

Type: not specified

teamwork

Monday 10 November 2025 14:00 (3 hours)

IdeaSquare Plan ··· / Report of Contributions

Morning coffee and stories from p $\,\cdots\,$

Contribution ID: 6

Type: not specified

Morning coffee and stories from physics and CERN

Tuesday 11 November 2025 09:00 (30 minutes)

Presenter: GARCIA TELLO, Pablo (CERN)

teamwork

Contribution ID: 7

Type: not specified

teamwork

Tuesday 11 November 2025 09:30 (2h 30m)

teamwork and preparing to present

Contribution ID: 8

Type: not specified

teamwork and preparing to present

Tuesday 11 November 2025 13:00 (2 hours)

First presentations - Planet Y

Contribution ID: 9

Type: not specified

First presentations - Planet Y

Tuesday 11 November 2025 15:00 (1h 30m)

Coming back to Earth - presentat ...

Contribution ID: 10

Type: not specified

Coming back to Earth - presentation of second part of the adventure

Wednesday 12 November 2025 10:00 (1 hour)

teamwork

Contribution ID: 11

Type: not specified

teamwork

Wednesday 12 November 2025 11:00 (2 hours)

Reflection on first part of adventure

Contribution ID: 12

Type: not specified

Reflection on first part of adventure

Wednesday 12 November 2025 09:00 (1 hour)

Presenter: WIRTAVUORI, Laura

Teamwork

Contribution ID: 13

Type: not specified

Teamwork

Wednesday 12 November 2025 14:00 (2 hours)

Teamwork

Contribution ID: 14

Type: not specified

Teamwork

Thursday 13 November 2025 09:00 (2h 30m)

Presentations on coming back to ···

Contribution ID: 15

Type: not specified

Presentations on coming back to Earth

Thursday 13 November 2025 12:30 (1h 30m)

Reflection

Contribution ID: 16

Type: not specified

Reflection

Thursday 13 November 2025 14:00 (30 minutes)

Presenter: WIRTAVUORI, Laura

Closing talk: is the Earth excepti $\,\cdots\,$

Contribution ID: 17

Type: not specified

Closing talk: is the Earth exceptional?

Thursday 13 November 2025 14:30 (1h 30m)

Presenter: LIVIO, Mario