CLEAR Scientific Board Meeting

Report of Contributions

Introduction

Contribution ID: 1 Type: not specified

Introduction

Wednesday 26 March 2025 09:15 (10 minutes)

Presenter: CORSINI, Roberto (CERN)

Contribution ID: 2 Type: not specified

CLEAR Facility Status and execution of the 2024 Experimental Program

Wednesday 26 March 2025 09:25 (20 minutes)

Presenter: FARABOLINI, Wilfrid (CERN)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Discussion

Wednesday 26 March 2025 09:45 (10 minutes)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Update on beam time requests and proposed 2025 CLEAR experimental program

Wednesday 26 March 2025 09:55 (20 minutes)

Presenter: KORYSKO, Pierre (University of Oxford (GB))

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Discussion

Wednesday 26 March 2025 10:15 (10 minutes)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Beam operation consolidation and improvements in CLEAR

Wednesday 26 March 2025 10:50 (20 minutes)

Presenter: GILARDI, Antonio

Discussion

Contribution ID: 9 Type: not specified

Discussion

Wednesday 26 March 2025 11:10 (10 minutes)

Contribution ID: 10 Type: not specified

CLEAR beyond 2025: hardware consolidation/upgrades and relevance for the CERN future accelerator program

Wednesday 26 March 2025 11:20 (20 minutes)

Presenter: GAMBA, Davide (CERN)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Discussion and Closing of Open Session

Wednesday 26 March 2025 11:40 (20 minutes)