Stony Brook i2Planet

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome to CERN and IdeaSquare!

Monday 30 June 2025 09:00 (1h 30m)

Introduction to CERN and IdeaSquare.

Presenter: WIRTAVUORI, Laura

Contribution ID: 2 Type: not specified

Experiment tour (SC, tbc)

Monday 30 June 2025 10:30 (1h 30m)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Let the adventure begin!

Monday 30 June 2025 13:30 (1h 30m)

Presenter: WIRTAVUORI, Laura

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Teamwork: your challenge on Planet Y

Monday 30 June 2025 15:00 (2 hours)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Order of magnitude estimations and back of the envelope calculations

Wednesday 2 July 2025 09:00 (1 hour)

Presenter: WIRTAVUORI, Laura

Contribution ID: 6 Type: not specified

teamwork: who to bring

Tuesday 1 July 2025 14:30 (2h 30m)

teamwork: who to bring

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

teamwork: constitution

Tuesday 1 July 2025 10:00 (2 hours)

teamwork: constitution

Contribution ID: 8 Type: not specified

How things happened for real

Tuesday 15 July 2025 09:00 (8 hours)

Hear from people who have left their mark on history about what really happened.

Contribution ID: 9 Type: not specified

Final Planet Y presentations

Friday 11 July 2025 13:30 (2h 30m)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Preparing to present

Friday 11 July 2025 09:30 (2h 30m)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Cleaning for the weekend event

Friday 11 July 2025 16:00 (1 hour)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Visit to UN?

Monday 14 July 2025 09:00 (3 hours)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Breakfast with CERNies

Friday 4 July 2025 08:30 (1h 30m)

Contribution ID: 14 Type: **not specified**

teamwork: your challenge on planet Y and what to bring

Wednesday 2 July 2025 10:00 (2 hours)

Contribution ID: 15 Type: not specified

teamwork: your challenge on Planet Y and what to bring

Wednesday 2 July 2025 13:30 (3h 30m)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Tips and tricks for teamwork

Thursday 3 July 2025 09:00 (30 minutes)

Presenter: WIRTAVUORI, Laura

Contribution ID: 17

teamwork: Your challenge on Pla $\, \cdots \,$

Type: not specified

teamwork: Your challenge on Planet Y

Thursday 3 July 2025 09:30 (2h 30m)

Contribution ID: 18

teamwork: Your challenge on Pla $\, \cdots \,$

Type: not specified

teamwork: Your challenge on Planet Y

Thursday 3 July 2025 15:00 (2 hours)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Visit to Science Gateway

Tuesday 1 July 2025 13:00 (1h 30m)

Contribution ID: 20 Type: not specified

What do we mean with a constitution?

Tuesday 1 July 2025 09:00 (1 hour)

Presenter: GADDI, Giulia (Universite Paris Ouest Nanterre La Defense (FR))

Contribution ID: 21 Type: not specified

Experiment tour (AD, tbc)

Thursday 3 July 2025 13:30 (1h 30m)

Contribution ID: 22 Type: not specified

Teamwork on Planet Y

Friday 4 July 2025 10:00 (2h 30m)

Contribution ID: 23 Type: not specified

Sharing moment - where are we now?

Friday 4 July 2025 14:00 (2 hours)

Contribution ID: 24 Type: not specified

reflection on week 1

Friday 4 July 2025 16:00 (1 hour)

Contribution ID: 25 Type: not specified

Experiment tour (CLEAR, TBC)

Monday 7 July 2025 13:30 (1h 30m)

Contribution ID: 26 Type: not specified

teamwork on planet Y

Monday 7 July 2025 09:30 (2h 30m)

Contribution ID: 27 Type: not specified

teamwork on Planet Y

Monday 7 July 2025 15:00 (2 hours)

Warm up

Contribution ID: 28 Type: not specified

Warm up

Monday 7 July 2025 09:00 (30 minutes)

Contribution ID: 29 Type: not specified

Talk on the topic of your choosing

Wednesday 9 July 2025 09:00 (2 hours)

Presenter: GARCIA TELLO, Pablo (CERN)

Contribution ID: 30 Type: not specified

Systems thinking as a tool to dig deeper to your solutions

Tuesday 8 July 2025 09:00 (1 hour)

Presenter: WIRTAVUORI, Laura

Contribution ID: 31 Type: not specified

teramwork on Planet Y

Tuesday 8 July 2025 10:00 (2 hours)

Contribution ID: 32 Type: not specified

De-brief of lunch with strangers

Tuesday 8 July 2025 13:30 (30 minutes)

Contribution ID: 33 Type: not specified

teamwork on Planet Y

Tuesday 8 July 2025 14:00 (3 hours)

Contribution ID: 34 Type: not specified

Introduction to prototyping

Wednesday 9 July 2025 11:00 (1 hour)

Presenter: ZIMMERMANN, Dina

Prototyping

Contribution ID: 35 Type: not specified

Prototyping

Wednesday 9 July 2025 13:30 (3h 30m)

Contribution ID: 36 Type: not specified

Prototyping and teamwork

Thursday 10 July 2025 09:30 (7h 30m)

Contribution ID: 37 Type: not specified

coming back to Earth

Monday 14 July 2025 13:30 (1 hour)

Presenter: WIRTAVUORI, Laura

Contribution ID: 38 Type: not specified

Teamwork on coming back to Earth

Monday 14 July 2025 14:30 (2h 30m)

Contribution ID: 39 Type: not specified

Teamwork on back to Earth

Wednesday 16 July 2025 10:00 (2 hours)

Contribution ID: 40 Type: not specified

What to take into account when coming back to Earth?

Wednesday 16 July 2025 09:00 (1 hour)

Presenter: WIRTAVUORI, Laura

Contribution ID: 41 Type: not specified

teamwork on back to Earth plans

Wednesday 16 July 2025 13:30 (3h 30m)

Contribution ID: 42 Type: not specified

Experiment tour (CLOUD?)

Thursday 17 July 2025 13:30 (1h 30m)

Contribution ID: 43 Type: not specified

teamwork on coming back to earth

Thursday 17 July 2025 09:30 (2h 30m)

Contribution ID: 44 Type: **not specified**

Teamwork on coming back to Earth

Thursday 17 July 2025 15:00 (2 hours)

Contribution ID: 45

Type: not specified

Teamwork on coming back to Earth and preparing to share current status

Friday 18 July 2025 09:30 (2 hours)

Contribution ID: 46 Type: not specified

Sharing planet Earth plans

Friday 18 July 2025 13:00 (2 hours)

Contribution ID: 47 Type: **not specified**

Reflection moment

Friday 18 July 2025 15:00 (1 hour)

Contribution ID: 48 Type: not specified

Cleaning and wrapping up

Friday 18 July 2025 16:00 (1 hour)

Contribution ID: 49 Type: not specified

Warm up by team 1

Thursday 10 July 2025 09:00 (30 minutes)

Contribution ID: 50 Type: not specified

Warm up by team 2

Friday 11 July 2025 09:00 (30 minutes)

Contribution ID: 51 Type: not specified

Warm-up by Team 3

Thursday 17 July 2025 09:00 (30 minutes)

Contribution ID: 52 Type: not specified

Warm-up by Team 4

Friday 18 July 2025 09:00 (30 minutes)