Report of Contributions

/ Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 1

Type: not specified

Welcome

Monday 30 June 2025 10:00 (10 minutes)

Presenters: MCCULLOUGH, Matthew Philip (CERN); COHEN, Tim (CERN)

/ Report of Contributions

Naturally Gian

Contribution ID: 2

Type: not specified

Naturally Gian

Monday 30 June 2025 10:10 (20 minutes)

Presenter: RATTAZZI, Riccardo (EPFL - Ecole Polytechnique Federale Lausanne (CH))

/ Report of Contributions

Unifying the strong CP and hiera ...

Contribution ID: 3

Type: not specified

Unifying the strong CP and hierarchy puzzles

Monday 30 June 2025 11:00 (20 minutes)

Presenter: SHAPOSHNIKOV, Mikhail (EPFL - Ecole Polytechnique Federale Lausanne (CH))

/ Report of Contributions

Hunting for BSM from the NYU t ...

Contribution ID: 4

Type: not specified

Hunting for BSM from the NYU time with Gian to the present low-energy high-precision physics hope

Monday 30 June 2025 11:20 (20 minutes)

Starting from works with Gian on SUSY phenomenology, I'll move to present and near-future results on BSM physics from the promising and complementary frontier of the low-energy high-precision physics (EDMs and MDMs, cLFV).

Presenter: MASIERO, Antonio (Univ. of Padova and INFN, IT)

/ Report of Contributions

Perturbative understanding of \cdots

Contribution ID: 5

Type: not specified

Perturbative understanding of non-perturbative physics

Monday 30 June 2025 11:40 (20 minutes)

Presenter: DVALI, Gia

/ Report of Contributions

Forty years, and counting, with Gian

Contribution ID: 6

Type: not specified

Forty years, and counting, with Gian

Monday 30 June 2025 14:00 (20 minutes)

Presenter: MANGANO, Michelangelo (CERN)

Under Gian's inspiration: from SI ...

Contribution ID: 7

Type: not specified

Under Gian's inspiration: from SILH to FCC

Monday 30 June 2025 14:20 (20 minutes)

Presenter: GROJEAN, Christophe (DESY (Hamburg) and Humboldt University (Berlin))

/ Report of Contributions

Gian and the Golden '90s

Contribution ID: 8

Type: not specified

Gian and the Golden '90s

Monday 30 June 2025 14:40 (20 minutes)

Presenter: DIMOPOULOS, Savas (Unknown)

/ Report of Contributions

Anomaly Mediated Drama

Contribution ID: 9

Type: not specified

Anomaly Mediated Drama

Presenter: MURAYAMA, Hitoshi (University of California Berkeley (US))

/ Report of Contributions

Higgs, Flavor, and the scale of Ne $\,\cdots\,$

Contribution ID: 10

Type: not specified

Higgs, Flavor, and the scale of New Physics

Monday 30 June 2025 16:10 (20 minutes)

Presenter: ISIDORI, Gino (University of Zurich (CH))

/ Report of Contributions

Some reflections on BSM, starting \cdots

Contribution ID: 11

Type: not specified

Some reflections on BSM, starting from Gian in Pisa

Monday 30 June 2025 16:30 (20 minutes)

Presenter: BARBIERI, Riccardo (SNS)

/ Report of Contributions

Naturalness and its Discontents

Contribution ID: 12

Type: not specified

Naturalness and its Discontents

Monday 30 June 2025 16:50 (20 minutes)

Presenter: ARKANI-HAMED, Nima (IAS)

/ Report of Contributions

G(ian) - 2

Contribution ID: 13

Type: not specified

G(ian) - 2

Monday 30 June 2025 13:40 (20 minutes)

I will briefly discuss the present status of the g-2 anomaly, stressing the determination of the hadronic vacuum polarization contribution by data driven and lattice methods. The impact of new physics will be emphasized.

Presenter: WAGNER, Carlos

/ Report of Contributions

Remarks

Contribution ID: 14

Type: not specified

Remarks

Monday 30 June 2025 17:10 (20 minutes)

Presenter: GIUDICE, Gian (CERN)

/ Report of Contributions

Dinner

Contribution ID: 15

Type: not specified

Dinner

Monday 30 June 2025 19:00 (3 hours)

Informal evening meal for invitees.