First Preparatory Group meeting

Report of Contributions

Approval of Agenda

Contribution ID: 0

Type: not specified

Approval of Agenda

Friday 9 September 2011 09:00 (5 minutes)

Presenter: NAKADA, Tatsuya

Session Classification: Introductory discussion

Introduction of members

Contribution ID: 1

Type: not specified

Introduction of members

Friday 9 September 2011 09:05 (5 minutes)

Presenter: NAKADA, Tatsuya

Session Classification: Introductory discussion

Secretarial works, e.g. minutes ta ····

Contribution ID: 2

Type: not specified

Secretarial works, e.g. minutes taking, web etc.

Friday 9 September 2011 09:10 (10 minutes)

Session Classification: Introductory discussion

First Preparator · · · / Report of Contributions

How the work was done last time

Contribution ID: 3

Type: not specified

How the work was done last time

Friday 9 September 2011 09:20 (15 minutes)

Presenter: NAKADA, Tatsuya (Ecole Polytechnique Federale de Lausanne (CH)) **Session Classification:** Introductory discussion First Preparator · · · / Report of Contributions

Mandate of the Preparatory Group

Contribution ID: 4

Type: not specified

Mandate of the Preparatory Group

Friday 9 September 2011 09:35 (10 minutes)

Presenter: NAKADA, Tatsuya (Ecole Polytechnique Federale de Lausanne (CH)) **Session Classification:** Introductory discussion First Preparator · · · / Report of Contributions

Procedure and Timeline for the u ...

Contribution ID: 5

Type: not specified

Procedure and Timeline for the update

Friday 9 September 2011 09:45 (30 minutes)

Presenter: NAKADA, Tatsuya (Ecole Polytechnique Federale de Lausanne (CH)) **Session Classification:** Introductory discussion

What are the inputs required?

Contribution ID: 6

Type: not specified

What are the inputs required?

Friday 9 September 2011 10:45 (15 minutes)

How do we divid the subjects?

Contribution ID: 7

Type: not specified

How do we divid the subjects?

Friday 9 September 2011 11:00 (15 minutes)

How to deal with the different su \cdots

Contribution ID: 8

Type: not specified

How to deal with the different subjects

Friday 9 September 2011 11:15 (15 minutes)

How to involve young people?

Contribution ID: 9

Type: not specified

How to involve young people?

Friday 9 September 2011 11:30 (15 minutes)

How to incorporate outside expe \cdots

Contribution ID: 10

Type: not specified

How to incorporate outside expertise?

Friday 9 September 2011 11:45 (15 minutes)

How to solicit inputs from outside?

Contribution ID: 11

Type: not specified

How to solicit inputs from outside?

Friday 9 September 2011 12:00 (15 minutes)

Goal of the meeting

Contribution ID: 12

Type: not specified

Goal of the meeting

Friday 9 September 2011 14:00 (15 minutes)

Format of the deliverables

Contribution ID: 13

Type: not specified

Format of the deliverables

Friday 9 September 2011 14:15 (15 minutes)

Format of the meeting

Contribution ID: 14

Type: not specified

Format of the meeting

Friday 9 September 2011 14:30 (15 minutes)

Requirements for the venue

Contribution ID: 15

Type: not specified

Requirements for the venue

Friday 9 September 2011 14:45 (15 minutes)

Necessary preparation work

Contribution ID: 16

Type: not specified

Necessary preparation work

Friday 9 September 2011 15:00 (15 minutes)

Contents and format

Contribution ID: 17

Type: not specified

Contents and format

Friday 9 September 2011 16:30 (15 minutes)

Session Classification: Communication of the Preparatory Group activities

Timescale of the work

Contribution ID: 18

Type: not specified

Timescale of the work

Friday 9 September 2011 16:45 (15 minutes)

Session Classification: Communication of the Preparatory Group activities