Focus Workshop on Heavy Quarks at LHC

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

From Top to Heavy Quark

Thursday 19 January 2012 10:00 (1 hour)

Presenter: YUAN, C.-P. (MSU)

Contribution ID: 1 Type: not specified

Very Heavy Quark Search at LHC

Thursday 19 January 2012 11:00 (1 hour)

Presenter: CHEN, Kai-Feng (NTU)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Light Stop vs Light Higgs at 125 GeV

Thursday 19 January 2012 12:00 (40 minutes)

Presenter: MIMURA, Yukihiro (NTU)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Could 4th Generation still evade LHC Limits?

Thursday 19 January 2012 14:20 (30 minutes)

Presenter: BUCHKREMER, M. (UCL)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Measuring CKM4 at LHC

Thursday 19 January 2012 14:50 (30 minutes)

Presenter: XU, Fanrong (NTU)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Strong Yukawa Boundstates

Thursday 19 January 2012 16:00 (35 minutes)

Presenter: ENKHBAT, T. (NTU)

Contribution ID: 6 Type: not specified

WWg as probe of Heavy Boundstate / Strong Coupling

Thursday 19 January 2012 16:35 (30 minutes)

Presenter: YOKOYA, Hiroshi (NCTS)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Experimental View Towards Heavy Higgs (what if not 125?)

Thursday 19 January 2012 17:30 (30 minutes)

Presenter: LU, Rong-Shyang (NTU)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Heavy Higgs Production and Simulation

Thursday 19 January 2012 18:00 (30 minutes)

Presenter: ALWALL, Johan (FNAL)

Contribution ID: 10 Type: not specified

$T \rightarrow tZ$ (and B -> bZ) Search at CMS

Friday 20 January 2012 10:00 (30 minutes)

Presenter: TZENG, Yeng-Ming (NTU)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Phenomenology of Vector-like Quark Models

Friday 20 January 2012 10:30 (30 minutes)

Presenter: OKADA, Yasuhiro (KEK)

Contribution ID: 12 Type: not specified

LHC Signatures of Vector-like Quarks

Friday 20 January 2012 11:00 (30 minutes)

Presenter: PANIZZI, Luca (Lyon)

Contribution ID: 13 Type: not specified

The Majorana vs Dirac Heavy Lepton Question

Friday 20 January 2012 14:00 (30 minutes)

Presenter: TSUMURA, Koji

Contribution ID: 14 Type: **not specified**

The Majorana vs Dirac Heavy Lepton Question

Presenter: MAJEE, Swarup (NTU)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Some unfinished thoughts on Strong Yukawa Coupling

Friday 20 January 2012 14:50 (30 minutes)

Presenter: HOU, George W.S. (NTU)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Heavy Quark Yukawa and NJL

Friday 20 January 2012 15:50 (30 minutes)

Presenter: KOHYAMA, Hiroaki (CYCU)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Baryogenesis and 4th Generation

Friday 20 January 2012 16:20 (30 minutes)

Presenter: KOHDA, Masaya (NTU)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Lattice Yukawa Studies

Friday 20 January 2012 16:50 (30 minutes)

Presenter: LIN, David C.J. (NCTU)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Higgs -> massive neutrinos

Friday 20 January 2012 14:30 (20 minutes)

Presenter: Prof. SCHMIDT, Alexander