### **CLIC Parameter Away-Day**

### **Report of Contributions**

Contribution ID: 0 Type: not specified

#### Goals and Schedule of CLIC Study

Tuesday 28 March 2006 09:00 (15 minutes)

**Presenter:** DELAHAYE, Jean-Pierre

Session Classification: Morning Session

Contribution ID: 1 Type: not specified

### Luminosity, Bunch charge and sx\* Interdependencies

Tuesday 28 March 2006 09:15 (40 minutes)

**Presenter:** SCHULTE, Daniel

**Session Classification:** Morning Session

Contribution ID: 2 Type: not specified

## sx\*, limitations and Improvement Paths - Damping Rings

Tuesday 28 March 2006 09:55 (20 minutes)

**Presenter:** ZIMMERMANN, Frank

Session Classification: Morning Session

Contribution ID: 3 Type: not specified

# sx\*, limitations and Improvement Paths - Beam Delivery

Tuesday 28 March 2006 10:15 (40 minutes)

**Presenter:** TOMAS, Rogelio

**Session Classification:** Morning Session

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

# Updating rf constraints based on recent experimental results

Tuesday 28 March 2006 11:10 (30 minutes)

Presenter: WUENSCH, Walter

**Session Classification:** Morning Session

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

### **RF Structure Parameter Optimisation**

Tuesday 28 March 2006 11:40 (1 hour)

**Presenter:** GRUDIEV, Alexej

**Session Classification:** Morning Session

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

#### Limitations of Drive Beam Scheme for Pulse-Length, Energy and Beam-Current

Tuesday 28 March 2006 13:50 (40 minutes)

Presenter: CORSINI, Roberto

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

## To what Power, Frequency and Pulse-Length Range can the present CLIC PETS be adapted

Tuesday 28 March 2006 14:30 (40 minutes)

**Presenter:** SYRATCHEV, Igor

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 8 Type: not specified

## What Power and Pulse Length Range can be tested with CTF3?

Tuesday 28 March 2006 15:10 (40 minutes)

**Presenter:** GESCHONKE, Gunther

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 9 Type: not specified

### Progress with the CLIC Module Working Group

Tuesday 28 March 2006 16:05 (30 minutes)

Presenter: WUENSCH, Walter

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### Parameters and the Costs of CLIC

Tuesday 28 March 2006 16:35 (20 minutes)

**Presenter:** BRAUN, Hans

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 11 Type: not specified

### **Summary and Conclusion**

Tuesday 28 March 2006 16:55 (40 minutes)

Presenters: GRUDIEV, Alexej; BRAUN, Hans; DELAHAYE, Jean-Pierre

Session Classification: Afternoon Session