ESS RF Systems



UPPSALA UNIVERSITET

Report of Contributions

https://indico.cern.ch/e/163229

Basic concepts of RF

Contribution ID: 0

Type: not specified

Basic concepts of RF

Monday, 12 December 2011 14:00 (1 hour)

Presenter: CASPERS, Fritz (CERN) **Session Classification:** Tutorial

LLRF control and cavity tuning s \cdots

Contribution ID: 1

Type: not specified

LLRF control and cavity tuning systems

Monday, 12 December 2011 15:00 (1 hour)

Presenter:ZENG, Rihua (ESS)Session Classification:Tutorial

HOM couplers, their consequenc \cdots

Contribution ID: 2

Type: not specified

HOM couplers, their consequences and usefullnes

Monday, 12 December 2011 16:00 (1 hour)

Presenter: MOLLOY, Stephen (ESS) **Session Classification:** Tutorial

The European Spallation Source

Contribution ID: 3

Type: not specified

The European Spallation Source

Tuesday, 13 December 2011 09:15 (1 hour)

Presenter: PEGGS, Stephen (Unknown) **Session Classification:** Introduction

ESS RF system parameters & staging

Contribution ID: 4

Type: not specified

ESS RF system parameters & staging

Tuesday, 13 December 2011 16:00 (1 hour)

Presenter: MCGINNES, David (ESS)

Session Classification: Energy Management

ESS RF Systems / Report of Contributions

Pulse modulator concepts and \cdots

Contribution ID: 5

Type: not specified

Pulse modulator concepts and trade-offs

Tuesday, 13 December 2011 15:00 (1 hour)

Presenter: NISBET, David (CERN)

Session Classification: RF System Design

ESS Energy strategy

Contribution ID: 6

Type: not specified

ESS Energy strategy

Tuesday, 13 December 2011 14:00 (1 hour)

Presenter: PERSSON, Jörgen (ESS)

Session Classification: RF System Design

ESS RF Systems / Report of Contributions

RF energy recovery studies at CERN

Contribution ID: 7

Type: not specified

RF energy recovery studies at CERN

Tuesday, 13 December 2011 17:00 (1 hour)

Presenter: CASPERS, Fritz (CERN)

Session Classification: Energy Management

ESS RF Systems / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 8

Type: not specified

Discussion

Tuesday, 13 December 2011 18:00 (1 hour)

Session Classification: Energy Management

Efficient high power klystrons

Contribution ID: 9

Type: not specified

Efficient high power klystrons

Wednesday, 14 December 2011 09:00 (1 hour)

Presenter: LINGWOOD, Chris (Lancaster University) **Session Classification:** RF System Design

RF distribution alternatives

Contribution ID: 10

Type: not specified

RF distribution alternatives

Wednesday, 14 December 2011 10:00 (1 hour)

Presenter: YOGI, Rutambhara (Uppsala University)

Session Classification: RF System Design

Time and phase synchronisation \cdots

Contribution ID: 11

Type: not specified

Time and phase synchronisation at ESS

Wednesday, 14 December 2011 11:00 (1 hour)

Presenter: JOHANSSON, Anders J. (Lund University) **Session Classification:** RF System Design

Techniques for SRF cavity testing

Contribution ID: 12

Type: not specified

Techniques for SRF cavity testing

Towards ESS prototyping and co $\,\cdots\,$

Contribution ID: 13

Type: not specified

Towards ESS prototyping and construction

Wednesday, 14 December 2011 15:00 (1 hour)

Presenter: DUPERRIER, Romuald (Unknown)

Session Classification: Test Stands

Discussion

Contribution ID: 14

Type: not specified

Discussion

Wednesday, 14 December 2011 16:00 (1 hour)

Session Classification: Test Stands

Tbd

Contribution ID: 15

Type: not specified

Tbd

Welcome

Contribution ID: 16

Type: not specified

Welcome

Tuesday, 13 December 2011 09:00 (10 minutes)

Presenter: POSSNERT, Göran (Director Department of Physics and Astronomy, Uppsala University)

Session Classification: Introduction

to Measuring Cosmic Acceleration

Contribution ID: 17

Type: not specified

to Measuring Cosmic Acceleration

Presenter: Prof. SCHMIDT, Brian P. (Australian National University)

The Path to Measuring Cosmic A $\,\cdots\,$

Contribution ID: 18

Type: not specified

The Path to Measuring Cosmic Acceleration

Tuesday, 13 December 2011 10:30 (50 minutes)

Presenter: Prof. SCHMIDT, Brian P. (Australian National University) Session Classification: Nobel Lectures

Measuring the Acceleration of the \cdots

Contribution ID: 19

Type: not specified

Measuring the Acceleration of the Cosmic Expansion Using Supernovae

Tuesday, 13 December 2011 11:20 (50 minutes)

Presenter: Prof. PERMUTTER, Saul (Lawrence Berkeley National Laboratory)

Session Classification: Nobel Lectures

Introduction and goals

Contribution ID: 20

Type: not specified

Introduction and goals

Tuesday, 13 December 2011 09:10 (5 minutes)

Presenter: RUBER, Roger (Uppsala University (SE)) **Session Classification:** Introduction

LLRF systems for pulsed linacs

Contribution ID: 21

Type: not specified

LLRF systems for pulsed linacs

Wednesday, 14 December 2011 14:00 (1 hour)

Presenter: HASSANZADEGAN, Hooman (ESS)

Session Classification: Test Stands