European particle physics communication network meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome to CERN

Monday, 11 June 2007 09:00 (15 minutes)

Presenter: METZGER, Maximilian (CERN Secretary General)

Objectives of the meeting

Contribution ID: 1 Type: not specified

Objectives of the meeting

Monday, 11 June 2007 09:15 (15 minutes)

Presenter: GILLIES, James (CERN Communication group leader)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Introduction and short presentations from Member State representatives

Monday, 11 June 2007 09:30 (1 hour)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Communication at CERN and LHC communication plan

Monday, 11 June 2007 11:00 (30 minutes)

Presenter: GILLIES, James (CERN Communication group leader)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Media Work

Monday, 11 June 2007 11:30 (30 minutes)

Presenter: VANDEN BROECK, Renilde (CERN press officer)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Corporate communication

Monday, 11 June 2007 13:30 (1 hour)

Presenter: DEL ROSSO VITE, Antonella (corporate communication section)

Public outreach

Contribution ID: 6 Type: not specified

Public outreach

Monday, 11 June 2007 14:30 (1 hour)

Presenter: PELLEQUER, Bernard (Head of CERN public outreach section)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Date and place for next meeting

Monday, 11 June 2007 15:30 (30 minutes)

End of the meeting

Contribution ID: 8 Type: not specified

End of the meeting

Monday, 11 June 2007 16:30 (20 minutes)