8th R2E Project meeting

Report of Contributions

Integration/Implementation

Contribution ID: 0

Type: not specified

Integration/Implementation

Thursday 19 January 2012 11:05 (5 minutes)

Presenter: PERROT, Anne-Laure

8th R2E Project $\cdots ~~/$ Report of Contributions

PC R&D

Contribution ID: 1

Type: not specified

PC R&D

Thursday 19 January 2012 11:10 (5 minutes)

Presenter: THUREL, Yves (CERN)

Monitoring & Calculations + H4I ...

Contribution ID: 2

Type: not specified

Monitoring & Calculations + H4IRRAD

Thursday 19 January 2012 11:15 (5 minutes)

Presenter: CALVIANI, Marco (CERN)

Radiation Tests & RadWG

Contribution ID: 3

Type: not specified

Radiation Tests & RadWG

Thursday 19 January 2012 11:20 (5 minutes)

Presenter: SPIEZIA, Giovanni (CERN)

News from OP

Contribution ID: 4

Type: not specified

News from OP

Thursday 19 January 2012 11:25 (5 minutes)

Presenter: Dr POJER, Mirko (CERN)

Civil Engineering

Contribution ID: 5

Type: not specified

Civil Engineering

Thursday 19 January 2012 11:30 (5 minutes)

Presenter: OSBORNE, John Andrew (CERN)

8th R2E Project · · · / Report of Contributions

Safety

Contribution ID: 6

Type: not specified

Safety

Thursday 19 January 2012 11:35 (5 minutes)

Presenter: JACH, Cezary (CERN)

Chamonix Presentions

Contribution ID: 7

Type: not specified

Chamonix Presentions

Thursday 19 January 2012 10:45 (15 minutes)

- discussion on presenations to be prepared
- rough outline of structure/content/messages

Presenters: PERROT, Anne-Laure (CERN); CALVIANI, Marco (CERN); BRUGGER, Markus (CERN EN/STI/EET)

A.O.B.

Contribution ID: 9

Type: not specified

A.O.B.

Thursday 19 January 2012 11:50 (10 minutes)

- open points?
- Next Meeting: date and agenda

R2E Review Follow-Ups & Priorities

Contribution ID: 10

Type: not specified

R2E Review Follow-Ups & Priorities

Thursday 19 January 2012 10:30 (15 minutes)

Presenter: BRUGGER, Markus (CERN EN/STI/EET)