# Common Technological Projects between CERN and Israel

# **Report of Contributions**

Visit of the TGC Production Labo

Contribution ID: 0

Type: not specified

### Visit of the TGC Production Laboratory

Sunday 3 March 2013 09:00 (30 minutes)

Drory Auditorium, Faculty of Physics (located in building 59 in the attached campus map).

Common Techn · · · / Report of Contributions

Welcome Words by Vice- …

Contribution ID: 1

Type: not specified

#### Welcome Words by Vice-President of the Weizmann Institute

Sunday 3 March 2013 09:30 (10 minutes)

Presenter: Prof. GARTY, H. (Weizmann Institute)

Common Techn  $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Introduction to ATLAB activities

Contribution ID: 2

Type: not specified

### Introduction to ATLAB activities

Sunday 3 March 2013 09:40 (15 minutes)

Presenter: NORDBERG, Markus (CERN)

Common Techn · · · / Report of Contributions

Review of Israel-CERN Industrial ····

Contribution ID: 3

Type: not specified

### **Review of Israel-CERN Industrial relations**

Sunday 3 March 2013 09:55 (15 minutes)

Presenter: MIKENBERG, George (Weizmann Institute of Science (IL))

Presentation by the Deputy Chief …

Contribution ID: 4

Type: not specified

#### Presentation by the Deputy Chief Scientists of the Ministry of Industry

Sunday 3 March 2013 10:10 (15 minutes)

**Presenter:** Dr GROSS, A.

Presentaion on Si-Ge needs for hi $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 5

Type: not specified

### Presentaion on Si-Ge needs for high quality ampl.

Presenter: CARDARELLI, Roberto (Universita e INFN Roma Tor Vergata (IT))

Presentation of Tower activities o

Contribution ID: 6

Type: not specified

### Presentation of Tower activities on Si-Ge and others

Common Techn ··· / Report of Contributions

Presenation of developments and  $\cdots$ 

Contribution ID: 7

Type: not specified

# Presenation of developments and needs in Si detectors work at CERN

**Presenter:** FERRERE, Didier (Universite de Geneve (CH))

Custom Front-end Readout Electr

Contribution ID: 8

Type: not specified

#### Custom Front-end Readout Electronics and Signal Processing systems

Presenter: LANNI, Francesco (Brookhaven National Laboratory (US))

Presentation by KLA-Tenkor

Contribution ID: 9

Type: not specified

## Presentation by KLA-Tenkor

Custom Front-End Readout Elect ...

Contribution ID: 10

Type: not specified

#### Custom Front-End Readout Electronics and Signal Processing systems

Presenter: LANNI, Francesco (Brookhaven National Laboratory (US))

Common Techn  $\cdots$  / Report of Contributions

Presentation on developments of  $\cdots$ 

Contribution ID: 11

Type: not specified

### Presentation on developments of PIX technology

Sunday 3 March 2013 13:50 (15 minutes)

**Presenter:** O'SHEA, Val (University of Glasgow (GB))

Session Classification: Materials and techniques for Semiconductor detectors

Medical Imaging develoments, Di

Contribution ID: 12

Type: not specified

# Medical Imaging develoments, Director of CT & Detectors Lab, Philips Healthcare

Sunday 3 March 2013 14:05 (15 minutes)

Presenters: ALTMAN, A.; ZARCHIN, O.

Session Classification: Materials and techniques for Semiconductor detectors

Presentation of processes related  $\cdots$ 

Contribution ID: 13

Type: not specified

# Presentation of processes related to ceramics (Microceramics)

Various welding techniques in tit  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 14

Type: not specified

### Various welding techniques in titanium (Uniweld)

General Needs at CERN for speci ...

Contribution ID: 15

Type: not specified

# General Needs at CERN for special PCBs and DC-DC converters

Sunday 3 March 2013 15:55 (30 minutes)

**Presenter:** FARTHOUAT, Philippe (CERN)

Session Classification: PCB and related issues

Common Techn · · · / Report of Contributions

Presentation of capabilities by PC  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 16

Type: not specified

### Presentation of capabilities by PCB Ltd.

Sunday 3 March 2013 16:25 (15 minutes)

Presenter: ELIA, Y.

Session Classification: PCB and related issues

Common Techn · · · / Report of Contributions

Presentation of capabilities by Pr  $\cdots$ 

Contribution ID: 17

Type: not specified

### **Presentation of capabilities by Print Electronics**

Sunday 3 March 2013 16:40 (15 minutes)

**Presenter:** COHEN, A.

Session Classification: PCB and related issues

Program for automatisation of sp $\cdots$ 

Contribution ID: 18

Type: not specified

# Program for automatisation of special PCB/GEMs (Orbotech)

Sunday 3 March 2013 16:55 (20 minutes)

**Presenter:** WINDREICH, G. **Session Classification:** PCB and related issues

Common Techn $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Summary of the day and action items

Contribution ID: 19

Type: not specified

### Summary of the day and action items

Sunday 3 March 2013 18:10 (20 minutes)

Presenter: NORDBERG, Markus (CERN)

Visitors center at Weizmann Institute

Contribution ID: 20

Type: not specified

### Visitors center at Weizmann Institute

Monday 4 March 2013 09:00 (30 minutes)

Visit to the Sub-micron center on ···

Contribution ID: 21

Type: not specified

### Visit to the Sub-micron center on facilities for Ga-As

Monday 4 March 2013 09:30 (30 minutes)

Developments for Optical transm ...

Contribution ID: 22

Type: not specified

### **Developments for Optical transmission at CERN**

Presenter: MCMAHON, Stephen (STFC - Science & Technology Facilities Council (GB))

Presentation by Colorchip

Contribution ID: 23

Type: not specified

## Presentation by Colorchip

Presentation by XLOOM

Contribution ID: 24

Type: not specified

## Presentation by XLOOM

Presentation by FIBERNET

Contribution ID: 25

Type: not specified

## Presentation by FIBERNET

Networking Projects at CERN

Contribution ID: 26

Type: not specified

## **Networking Projects at CERN**

Monday 4 March 2013 12:20 (20 minutes)

Presenter:FRANCIS, David (CERN)Session Classification:Networking

Common Techn $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Future of networks according to B  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 27

Type: not specified

### Future of networks according to BATM

Monday 4 March 2013 12:40 (20 minutes)

**Presenter:** COHEN, A. **Session Classification:** Networking

Common Techn $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Infiniband projects by Mellanox

Contribution ID: 28

Type: not specified

### Infiniband projects by Mellanox

Monday 4 March 2013 13:00 (20 minutes)

**Presenter:** BLOCH, G. **Session Classification:** Networking Common Techn $\ \cdots \ /$  Report of Contributions

Special needs on Beryllium

Contribution ID: 29

Type: not specified

### Special needs on Beryllium

Presenter: GALLILEE, Mark Antony (CERN)

TAMAM representative

Contribution ID: 30

Type: not specified

### **TAMAM representative**

Common Techn $\ \cdots \ /$  Report of Contributions

Head mounted display optics

Contribution ID: 31

Type: not specified

### Head mounted display optics

Presenter: BELTRAMELLO, Olga (CERN)

LUMUS presentation

Contribution ID: 32

Type: not specified

### LUMUS presentation

El-Mul presentation

Contribution ID: 33

Type: not specified

## **El-Mul presentation**

Common Techn · · · / Report of Contributions

Developments on power transfer ···

Contribution ID: 34

Type: not specified

# Developments on power transfer at CERN (DC-DC converters)

Presenter: FARTHOUAT, Philippe (CERN)

Common Techn ··· / Report of Contributions

Developments at TDK-Lambda in …

Contribution ID: 35

Type: not specified

# **Developments at TDK-Lambda in DC-DC converters**

Presenter: M. TARNAVSKY / S. SHIMSHON

Common Techn  $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Conclusions and action items

Contribution ID: 36

Type: not specified

# **Conclusions and action items**

Monday 4 March 2013 16:15 (30 minutes)

**Presenter:** MIKENBERG, George (Weizmann Institute of Science (IL))

Bus leaves at 8.00 from in front of  $\cdots$ 

Contribution ID: 37

Type: not specified

# Bus leaves at 8.00 from in front of the Leonardo hotel

Timetable to be announced soon

Common Techn · · · / Report of Contributions

Introduction to the HEPTECH ne ····

Contribution ID: 38

Type: not specified

### Introduction to the HEPTECH network in High Energy Physics

Sunday 3 March 2013 10:25 (15 minutes)

Presenter: TRACEY, Ian (STFC-RAL)

Presentation on Si-Ge needs for h  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 39

Type: not specified

# Presentation on Si-Ge needs for high quality ampl.

Sunday 3 March 2013 11:10 (15 minutes)

**Presenter:** CARDARELLI, Roberto (Universita e INFN Roma Tor Vergata (IT)) **Session Classification:** Silicon Detectors Related issues Common Techn · · · / Report of Contributions

Presentation of Tower activities o

Contribution ID: 40

Type: not specified

#### Presentation of Tower activities on Si-Ge and others.

Sunday 3 March 2013 11:25 (15 minutes)

**Presenter:** ZERBIB, G.

Session Classification: Silicon Detectors Related issues

Common Techn  $\cdots$  / Report of Contributions

Presentation of developments and  $\cdots$ 

Contribution ID: 41

Type: not specified

# Presentation of developments and needs in Si detectors work at CERN

Sunday 3 March 2013 11:40 (20 minutes)

**Presenter:** FERRERE, Didier (Universite de Geneve (CH)) **Session Classification:** Silicon Detectors Related issues Common Techn $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Presentation by Applied Materials

Contribution ID: 42

Type: not specified

# **Presentation by Applied Materials**

Sunday 3 March 2013 12:00 (20 minutes)

**Presenter:** KUZNIZ, T.

Session Classification: Silicon Detectors Related issues

Common Techn  $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Presentation by KLA-Tencor

Contribution ID: 43

Type: not specified

# **Presentation by KLA-Tencor**

Sunday 3 March 2013 13:35 (15 minutes)

**Presenter:** Dr SELIGSON

Session Classification: Materials and techniques for Semiconductor detectors

Common Techn · · · / Report of Contributions

Presentation of processes related  $\cdots$ 

Contribution ID: 44

Type: not specified

# Presentation of processes related to ceramics (Microceramics)

Sunday 3 March 2013 14:45 (20 minutes)

Presenter: COHEN, Y

Session Classification: Materials and techniques for Semiconductor detectors

Common Techn  $\cdots$  / Report of Contributions

Various welding techniques in tit ...

Contribution ID: 45

Type: not specified

### Various welding techniques in titanium (Uniweld)

Sunday 3 March 2013 15:05 (20 minutes)

**Presenter:** SNITKOVSKI, D.

Session Classification: Materials and techniques for Semiconductor detectors

Common Techn $\ \cdots \ /$  Report of Contributions

Special needs on Beryllium

Contribution ID: 46

Type: not specified

# Special needs on Beryllium

**Presenter:** GALLILEE, Mark Antony (CERN)

TAMAM representative

Contribution ID: 47

Type: not specified

# **TAMAM representative**

Developments for Optical transm ...

Contribution ID: 48

Type: not specified

#### **Developments for Optical transmission at CERN**

*Monday 4 March 2013 10:30 (20 minutes)* 

**Presenter:** MCMAHON, Stephen (STFC - Science & Technology Facilities Council (GB)) Session Classification: Optical transmission Common Techn $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Presentation Colorchip

Contribution ID: 49

Type: not specified

# **Presentation Colorchip**

Monday 4 March 2013 10:50 (20 minutes)

**Presenter:** GOLDGEIER, P.

Session Classification: Optical transmission

Common Techn $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Presentation by XLOOM

Contribution ID: 50

Type: not specified

# Presentation by XLOOM

Monday 4 March 2013 11:10 (20 minutes)

**Presenter:** BADICHI, A.

Session Classification: Optical transmission

Common Techn  $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Presentation by FIBERNET

Contribution ID: 51

Type: not specified

# **Presentation by FIBERNET**

Monday 4 March 2013 11:30 (20 minutes)

**Presenter:** MARCO, G.

Session Classification: Optical transmission

Common Techn $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Head mounted display optics

Contribution ID: 52

Type: not specified

# Head mounted display optics

Monday 4 March 2013 14:20 (15 minutes)

**Presenter:** BELTRAMELLO, Olga (CERN)

Session Classification: Special Applications I

Common Techn $\ \cdots \ /$  Report of Contributions

LUMUS Presentation

Contribution ID: 53

Type: not specified

#### **LUMUS** Presentation

Monday 4 March 2013 14:35 (15 minutes)

**Presenter:** AMITAI, Y.

Session Classification: Special Applications I

Common Techn $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

**El-Mul Presentation** 

Contribution ID: 54

Type: not specified

# **El-Mul Presentation**

Monday 4 March 2013 14:50 (15 minutes)

**Presenter:** CHEIFETZ, E.

Session Classification: Special Applications I

Departure from the Leonardo hot  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 55

Type: not specified

# Departure from the Leonardo hotel in Rehovot

Short Stop to take pictures before  $\cdots$ 

Contribution ID: 56

Type: not specified

# Short Stop to take pictures before going down to the Dead Sea

Bathing in Dead Sea

Contribution ID: 57

Type: not specified

#### **Bathing in Dead Sea**

In case the weather is too cold we will reduce the time spent at the Dead Sea and include the following stop:

09:45 Visit of Tel-Arad (archaeological rests of a 5,000 year old city adjacent to a fortress of the time of King David that includes a small temple modeled after the first temple in Jerusalem) 10:45 Departure to dead sea

11:45 Bathing in the dead sea

Departure for Messada

Contribution ID: 58

Type: not specified

# Departure for Messada

Arrival at Messada and lunch at t $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 59

Type: not specified

### Arrival at Messada and lunch at the cafeteria

Cable Car to Messada

Contribution ID: 60

Type: not specified

# Cable Car to Messada

Return with the cable car and de  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 61

Type: not specified

# Return with the cable car and departure to Jerusalem

Stop to take pictures of the cave  $\cdots$ 

Contribution ID: 62

Type: not specified

#### Stop to take pictures of the cave where the Dead-Sea Scrolls were found

Short Stop in Jerusalem to see the  $\cdots$ 

Contribution ID: 63

Type: not specified

# Short Stop in Jerusalem to see the walls of the old city and the wailing wall

Departure to Rehovot

Contribution ID: 64

Type: not specified

# Departure to Rehovot

Dinner next to the hotel

Contribution ID: 65

Type: not specified

# Dinner next to the hotel

Sightseeing at Deadsea region

Contribution ID: 66

Type: not specified

# Sightseeing at Deadsea region

Common Techn  $\cdots$  / Report of Contributions

Departure from the Leonardo hot  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 67

Type: not specified

### Departure from the Leonardo hotel in Rehovot

*Tuesday 5 March 2013 08:30 (1h 30m)* 

Short stop to take pictures before ···

Contribution ID: 68

Type: not specified

# Short stop to take pictures before going down to the Dead Sea

*Tuesday 5 March 2013 10:00 (30 minutes)* 

Bathing in the Dead Sea

Contribution ID: 69

Type: not specified

#### Bathing in the Dead Sea

Tuesday 5 March 2013 10:30 (2h 30m)

In case the weather is too cold we will reduce the time spent at the Dead Sea and include the following stop:

9:45 Visit of Tel-Arad (archealogical rest of a 5000 year old city adjacent to a fortress of the time of the Kind David that includes a small temple modeled after the first temple in Jerusalem). 10:45 Departure to Dead Sea

11:45 Bathing in the Dead Sea

Common Techn  $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Departure for Messada

Contribution ID: 70

Type: not specified

# Departure for Messada

*Tuesday 5 March 2013 13:00 (20 minutes)* 

Arrival at Messada and lunch at t  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 71

Type: not specified

#### Arrival at Messada and lunch at the cafeteria

*Tuesday 5 March 2013 13:20 (40 minutes)* 

Common Techn $\ \cdots \ /$  Report of Contributions

Cable car to Messada

Contribution ID: 72

Type: not specified

### Cable car to Messada

*Tuesday 5 March 2013 14:00 (2 hours)* 

Return with the cable car and de  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 73

Type: not specified

# Return with the cable car and departure to Jerusalem

Tuesday 5 March 2013 16:00 (40 minutes)

Stop to take pictures of the cave ···

Contribution ID: 74

Type: not specified

#### Stop to take pictures of the cave where the Dead-Sea Srolls were found

Tuesday 5 March 2013 16:40 (1h 20m)

Short stop in Jerusalem to see the  $\cdots$ 

Contribution ID: 75

Type: not specified

# Short stop in Jerusalem to see the walls of the old city and the wailing wall

Tuesday 5 March 2013 18:00 (30 minutes)

Common Techn $\ \cdots \ /$  Report of Contributions

Departure to Rehovot

Contribution ID: 76

Type: not specified

## **Departure to Rehovot**

Tuesday 5 March 2013 18:30 (1 hour)

Common Techn $\ \cdots \ /$  Report of Contributions

Dinner next to the hotel

Contribution ID: 77

Type: not specified

### Dinner next to the hotel

Tuesday 5 March 2013 19:30 (2 hours)

Common Techn $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Novel radiation detectors

Contribution ID: 78

Type: not specified

## Novel radiation detectors

Monday 4 March 2013 15:05 (15 minutes)

**Presenter:** BRESKIN, A.

Session Classification: Special applications II

Technology Transfer activities at ···

Contribution ID: 79

Type: not specified

# **Technology Transfer activities at CERN**

Monday 4 March 2013 15:45 (15 minutes)

Presenter: ANELLI, Giovanni (CERN)

Session Classification: Technology Transfer activities at CERN

CollSpotting: using collaborative ···

Contribution ID: 80

Type: not specified

#### CollSpotting: using collaborative network analysis tools to identify key technology players and spot and trace collaborations between Industry and Academia

Monday 4 March 2013 16:00 (15 minutes)

**Presenter:** LE GOFF, Jean-Marie (CERN) **Session Classification:** Technology Transfer activities at CERN

Developments at TDK Lambda

Contribution ID: 81

Type: not specified

## **Developments at TDK Lambda**

Sunday 3 March 2013 17:55 (15 minutes)

**Presenter:** VATARIO, K.

Session Classification: PCB and related issues

Custom Front-End Readout Elect ...

Contribution ID: 82

Type: not specified

# Custom Front-End Readout Electronics and Signal Processing systems

Monday 4 March 2013 10:00 (30 minutes)

Session Classification: US developments

Visit to the Weizmann House

Contribution ID: 83

Type: not specified

# Visit to the Weizmann House

Wednesday 6 March 2013 09:00 (1 hour)

Visit to Clore Garden of Science (  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 84

Type: not specified

# Visit to Clore Garden of Science (giuded tour and time to explore the place independently)

Wednesday 6 March 2013 10:15 (2h 35m)

Bus leaves from the Clore garden  $\cdots$ 

Contribution ID: 85

Type: not specified

### Bus leaves from the Clore garden of science to Ben Gurion airport