The first three years of the LHC

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Latest Higgs results from ATLAS

Monday 18 March 2013 14:00 (45 minutes)

Presenter: SCHMITT, Christian

Session Classification: Higgs physics

Contribution ID: 1 Type: not specified

Higgs results from CMS

Monday 18 March 2013 14:45 (45 minutes)

Presenter: KLUTE, Markus

Session Classification: Higgs physics

Contribution ID: 2 Type: not specified

Discovery of the Higgs boson? - The role of theory

Monday 18 March 2013 16:00 (45 minutes)

Presenter: HARLANDER, Robert

Session Classification: Higgs physics

Contribution ID: 3 Type: not specified

Discussion: After the Higgs discovery, what next?

Monday 18 March 2013 16:45 (45 minutes)

Discussion: After the Higgs disco $\,\cdots$

Discussion session

Presenter: DAWSON, Sally

Session Classification: Higgs physics

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Opening and Welcome

Monday 18 March 2013 13:45 (15 minutes)

Presenter: NEUBERT, Matthias

Session Classification: Welcome

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

What is left for SUSY after the first three years of the LHC?

Tuesday 19 March 2013 09:00 (45 minutes)

Presenter: CSAKI, Csaba

Session Classification: Higgs physics/ BSM

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

TeV scale superpartners and dark matter

Tuesday 19 March 2013 09:45 (45 minutes)

Presenter: HALL, Lawrence

Session Classification: Higgs physics/ BSM

Contribution ID: 8 Type: not specified

Higgs without SUSY

Tuesday 19 March 2013 11:00 (45 minutes)

Presenter: LYKKEN, Joseph David

Session Classification: Higgs physics/ BSM

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Discussion session

Tuesday 19 March 2013 11:45 (45 minutes)

Presenter: KRIBS, Graham

Session Classification: Higgs physics/ BSM

Contribution ID: 10 Type: not specified

Light staus, vacuum stability and the Higgs di-photon rate

Tuesday 19 March 2013 14:30 (35 minutes)

Presenter: GORI, Stefania

Session Classification: Higgs physics/ BSM

Contribution ID: 11 Type: not specified

Light stops, light staus & 125 GeV Higgs in the MSSM

Tuesday 19 March 2013 15:05 (35 minutes)

Presenter: SHAH, Nausheen

Session Classification: Higgs physics/ BSM

Higgs-like dilaton?

Contribution ID: 12 Type: not specified

Higgs-like dilaton?

Tuesday 19 March 2013 16:10 (35 minutes)

Presenter: BELLAZZINI, Brando

Session Classification: Higgs physics/ BSM

Contribution ID: 13 Type: not specified

Discussion: The Higgs window to new physics and baryogenesis @ LHC

Tuesday 19 March 2013 16:45 (45 minutes)

Discussion: The Higgs window to \cdots

Discussion session

Presenter: QUIROS, Mariano

Session Classification: Higgs physics/ BSM

Contribution ID: 14 Type: not specified

Searching for electro-weak production at the LHC

Wednesday 20 March 2013 09:00 (35 minutes)

Presenter: BUCKLEY, Matt

Session Classification: BSM

Contribution ID: 15 Type: not specified

Higgs physics and the electroweak phase transition

Wednesday 20 March 2013 09:35 (35 minutes)

Presenter: PONTON, Eduardo

Session Classification: BSM

Contribution ID: 16 Type: not specified

Interpretation of Higgs search results within the NMSSM

Wednesday 20 March 2013 10:40 (35 minutes)

Presenter: MUEHLLEITNER, Margarete

Session Classification: BSM

Contribution ID: 17 Type: not specified

Discussion: Is there any BSM physics at the TeV scale apart from (maybe) dark matter?

Wednesday 20 March 2013 11:15 (45 minutes)

Discussion: Is there any BSM ph · · ·

Discussion session

Presenter: DELGADO, Antonio **Session Classification:** BSM

Contribution ID: 18 Type: not specified

Automated NLO calculations with OpenLoops

Wednesday 20 March 2013 13:30 (35 minutes)

Presenter: POZZORINI, Stefano

Session Classification: Collider physics

Contribution ID: 19 Type: not specified

Perturbative calculations for the LHC

Wednesday 20 March 2013 14:05 (45 minutes)

Presenter: MELNIKOV, Kirill

Session Classification: Collider physics

Contribution ID: 20 Type: not specified

Discussion session

Wednesday 20 March 2013 15:15 (45 minutes)

Presenter: ELLIS, Richard Keith

Session Classification: Collider physics

Contribution ID: 21 Type: not specified

Progress in using and understanding jets

Thursday 21 March 2013 09:00 (45 minutes)

Presenter: SALAM, Gavin

Session Classification: Collider physics

Contribution ID: 22 Type: not specified

Jet cross sections at NNLO accuracy

Thursday 21 March 2013 09:45 (35 minutes)

Presenter: GEHRMANN, Thomas

Session Classification: Collider physics

Contribution ID: 23 Type: not specified

Resummation for Higgs cross sections

Thursday 21 March 2013 10:20 (35 minutes)

Presenter: BECHER, Thomas

Session Classification: Collider physics

Contribution ID: 24 Type: not specified

Transverse momentum resummation for top-quark pair production

Thursday 21 March 2013 11:25 (35 minutes)

Presenter: YANG, Li Lin

Session Classification: Collider physics

Contribution ID: 25 Type: not specified

Discussion session

Thursday 21 March 2013 12:00 (45 minutes)

Presenter: REINA, Laura

Session Classification: Collider physics

Contribution ID: 26 Type: not specified

MiNLO merging

Thursday 21 March 2013 14:30 (35 minutes)

Presenter: ZANDERIGHI, Giulia

Session Classification: Collider physics

Contribution ID: 27 Type: not specified

Combining higher-order resummation with NLO calculations and hadronization in GENEVA

Thursday 21 March 2013 15:05 (35 minutes)

Presenter: BAUER, Christian

Session Classification: Collider physics

Contribution ID: 28 Type: not specified

Methods and tools for multi-jet final states

Thursday 21 March 2013 16:10 (35 minutes)

Presenter: SCHUMANN, Steffen

Session Classification: Collider physics

Contribution ID: 29 Type: not specified

Discussion session

Thursday 21 March 2013 16:45 (45 minutes)

Presenter: ZERWAS, Dirk

Session Classification: Collider physics

The first three y $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

(Un)natural flavor

Contribution ID: 30 Type: not specified

(Un)natural flavor

Friday 22 March 2013 09:00 (35 minutes)

Presenter: HAISCH, Ulrich

Session Classification: Flavor physics

Contribution ID: 31 Type: not specified

Rare decays from flavor to QCD and back

Friday 22 March 2013 09:35 (35 minutes)

Presenter: HILLER, Gudrun

Session Classification: Flavor physics

Contribution ID: 32 Type: not specified

Flavor-violating Higgs decays

Friday 22 March 2013 10:40 (35 minutes)

Presenter: ZUPAN, Jure

Session Classification: Flavor physics

Contribution ID: 33 Type: not specified

Discussion session

Friday 22 March 2013 11:15 (45 minutes)

Presenter: LIGETI, Zoltan

Session Classification: Flavor physics

Flavor at high pT

Contribution ID: 34 Type: not specified

Flavor at high pT

Friday 22 March 2013 14:00 (35 minutes)

Presenter: WEILER, Andreas

Session Classification: Flavor physics

Contribution ID: 35 Type: not specified

Indirect probes of SUSY models after the Higgs discovery

Friday 22 March 2013 14:35 (35 minutes)

Presenter: ALTMANNSHOFER, Wolfgang

Session Classification: Flavor physics