CTF3 Collaboration Technical meeting

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome

Monday 21 January 2008 09:30 (10 minutes)

Presenter: AYMAR, Robert (CERN)

Session Classification: Welcome and Introduction

Status of CLIC

Contribution ID: 1 Type: not specified

Status of CLIC

Monday 21 January 2008 09:40 (20 minutes)

Presenter: DELAHAYE, Jean-Pierre (CERN)

Session Classification: Welcome and Introduction

Contribution ID: 2 Type: not specified

Status of CTF3, Plans, Collaborations

Monday 21 January 2008 10:00 (20 minutes)

Presenter: GESCHONKE, Gunther (CERN)

Session Classification: Welcome and Introduction

Contribution ID: 3 Type: not specified

Commissioning Status

Monday 21 January 2008 11:00 (45 minutes)

Presenter: SKOWRONSKI, Piotr Krzysztof (Warsaw University of Technology)

Session Classification: Operation

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Instability - Cures / Combiner Ring

Monday 21 January 2008 11:45 (40 minutes)

Presenter: Dr ALESINI, David (LNF-INFN)

Session Classification: Operation

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Operation for 30 GHz Production and Results

Monday 21 January 2008 14:00 (20 minutes)

Presenter: DOEBERT, Steffen (CERN)

Session Classification: Operation II

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Beam Measurements - Tuning Procedures

Monday 21 January 2008 14:20 (20 minutes)

Presenter: Dr CHAO, Yu-Chiu (THOMAS JEFFERSON NATIONAL ACCELERATOR FACILITY)

Session Classification: Operation II

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Existing Hardware - Machine Components

Monday 21 January 2008 14:40 (45 minutes)

Presenter: TECKER, Frank (CERN)

Session Classification: Review of CTF3 Status

Contribution ID: 9 Type: not specified

Status of LAPP BPM Read-out Electronics

Monday 21 January 2008 16:00 (20 minutes)

Presenter: Mr BELLIER, Louis (LAPP)

Session Classification: Beam Diagnostics

Contribution ID: 10 Type: not specified

Electromagnetic Monitors

Monday 21 January 2008 16:20 (20 minutes)

Presenter: SOBY, Lars (CERN)

Session Classification: Beam Diagnostics

Contribution ID: 11 Type: not specified

TBL BPM - Mechanics & Electronics

Monday 21 January 2008 16:40 (20 minutes)

Presenters: FAUS-GOLFE, Angeles (Instituto de Fisica Corpuscular (IFIC) UV-CSIC); Mr MONTORO,

Gabriel (universitat politecnica de catalunya)

Session Classification: Beam Diagnostics

Contribution ID: 12 Type: not specified

Profile Monitoring

Monday 21 January 2008 17:00 (20 minutes)

Presenter: LEFEVRE, Thibaut (CERN)

Session Classification: Beam Diagnostics

Contribution ID: 13 Type: not specified

Bunch Length Monitoring

Tuesday 22 January 2008 09:00 (20 minutes)

Presenter: DABROWSKI, Anne (Northwestern University/CERN)

Session Classification: Beam Diagnostics II

Contribution ID: 14 Type: not specified

Bunch Phase Monitoring

Tuesday 22 January 2008 09:20 (20 minutes)

Presenter: FERRARI, Arnaud (University of Uppsala)

Session Classification: Beam Diagnostics II

Contribution ID: 15 Type: not specified

Cavity BPM for Califes

Tuesday 22 January 2008 09:40 (20 minutes)

Presenter: SIMON, Claire (CEA/Saclay)

Session Classification: Beam Diagnostics II

Contribution ID: 16 Type: not specified

RF System including Stand-Alone X-Band Source

Tuesday 22 January 2008 10:30 (30 minutes)

Presenter: MCMONAGLE, Gerard (CERN)

Session Classification: RF System

Contribution ID: 17 Type: not specified

Precision Phase Measurements

Tuesday 22 January 2008 11:00 (20 minutes)

Presenter: ANDERSSON, Alexandra (Unknown)

Session Classification: RF System

Tail Clipper

Contribution ID: 18 Type: not specified

Tail Clipper

Tuesday 22 January 2008 11:30 (20 minutes)

Presenter: BRAUN, Hans (CERN)

Session Classification: Kicker Developments

Contribution ID: 19 Type: not specified

Kickers and Pulser at CIEMAT

Tuesday 22 January 2008 11:50 (20 minutes)

Presenter: RODRIGUEZ, Iker (Ciemat)

Session Classification: Kicker Developments

Contribution ID: 20 Type: not specified

Kickers and Pulser at CERN

Tuesday 22 January 2008 12:10 (20 minutes)

Presenter: Dr BARNES, Mike (CERN)

Session Classification: Kicker Developments

Contribution ID: 21 Type: not specified

Dump Design for Tail Clipper

Tuesday 22 January 2008 12:30 (20 minutes)

Presenter: CHAMIZO, Rocio (CERN)

Session Classification: Kicker Developments

Contribution ID: 22 Type: not specified

Optics for TL2

Tuesday 22 January 2008 14:50 (30 minutes)

Presenter: Mr SHARMA, Amalendu (RRCAT, India.)

Session Classification: TL2, TL2'

Contribution ID: 23 Type: not specified

Status of the Indian Contributions to CTF3

Tuesday 22 January 2008 14:30 (20 minutes)

Presenter: SHRIVASTAVA, Purushottam (RRCAT)

Session Classification: TL2, TL2'

Contribution ID: 24 Type: not specified

Dipole and Vacuum Chamber Fabrication Status

Tuesday 22 January 2008 15:20 (20 minutes)

Presenter: PRABHU, Shivanand Shridhar (RRCAT)

Session Classification: TL2, TL2'

Contribution ID: 25 Type: not specified

General and Planning

Tuesday 22 January 2008 16:15 (20 minutes)

Presenter: DOEBERT, Steffen (CERN)

Session Classification: TBL

Contribution ID: 26 Type: not specified

PETS Tank and Magnet Movers

Tuesday 22 January 2008 16:35 (20 minutes)

Presenter: Dr TORAL, Fernando (CIEMAT)

Session Classification: TBL

Contribution ID: 27 Type: not specified

TBL Beam Dynamics / Beam Measurements

Tuesday 22 January 2008 16:55 (20 minutes)

Presenter: ADLI, Erik (European Organization for Nuclear Research (CERN))

Session Classification: TBL

Contribution ID: 28 Type: not specified

Califes Status

Wednesday 23 January 2008 09:00 (20 minutes)

Presenter: ORSINI, Fabienne (DAPNIA)

Session Classification: Probe Beam (Califes)

Contribution ID: 29 Type: not specified

Laser for Califes

Wednesday 23 January 2008 09:20 (20 minutes)

Presenter: Mr CHEYMOL, Guy (CEA)

Session Classification: Probe Beam (Califes)

Contribution ID: 30 Type: not specified

High Power RF for Califes

Wednesday 23 January 2008 09:40 (20 minutes)

Presenter: Mr PEAUGER, Franck (CEA / DAPNIA / SACM)

Session Classification: Probe Beam (Califes)

Contribution ID: 31 Type: not specified

Layout, Status and Planning

Wednesday 23 January 2008 10:30 (30 minutes)

Presenters: RUBER, Roger (Uppsala Univ); Dr RIDDONE, germana (CERN)

Session Classification: Two Beam Test Stand

Contribution ID: 32 Type: not specified

Experiments in Two Beam Test Stand

Wednesday 23 January 2008 11:00 (15 minutes)

Presenter: ZIEMANN, Volker

Session Classification: Two Beam Test Stand

Contribution ID: 33 Type: not specified

PETS and Accelerating Structure Developments

Wednesday 23 January 2008 11:15 (15 minutes)

Presenter: SYRATCHEV, Igor (CERN)

Session Classification: Two Beam Test Stand

Contribution ID: 34 Type: not specified

Photo Injector General and Photo Cathodes

Wednesday 23 January 2008 11:30 (20 minutes)

Presenter: ELSENER, Konrad (CERN)

Session Classification: Photo Injector General

Contribution ID: 35 Type: not specified

Laser Progress

Wednesday 23 January 2008 11:50 (30 minutes)

Presenters: BOSCOLO, Ilario (Milan University); PETRARCA, Massimo (CERN)

Session Classification: Photo Injector General

RF Guns

Contribution ID: 36 Type: not specified

RF Guns

Wednesday 23 January 2008 12:20 (20 minutes)

Presenter: Mr ROUX, Raphael (LAL/SERA)

Session Classification: Photo Injector General

Contribution ID: 37 Type: not specified

Measurements Planned

Wednesday 23 January 2008 12:40 (20 minutes)

Presenter: DOEBERT, Steffen (CERN)

Session Classification: Photo Injector General

Contribution ID: 38 Type: not specified

The Next Steps

Wednesday 23 January 2008 14:30 (15 minutes)

Presenter: RINOLFI, Louis (CERN)

Session Classification: Closing Session

Contribution ID: 39 Type: not specified

What Needs to be Shown in CTF3 for 2010

Wednesday 23 January 2008 14:45 (30 minutes)

Presenter: CORSINI, Roberto (CERN)

Session Classification: Closing Session

Contribution ID: 40 Type: not specified

Upgrade Options beyond CTF3 Baseline

Wednesday 23 January 2008 15:15 (30 minutes)

Presenter: BRAUN, Hans (CERN)

Session Classification: Closing Session

Contribution ID: 41 Type: not specified

Concluding Remarks

Wednesday 23 January 2008 15:45 (15 minutes)

Presenter: EKELOF, Tord (University of Uppsala)

Session Classification: Closing Session