Shanghai Particle Physics and Cosmology Symposium - SPCS2013

Report of Contributions

Shanghai Partic $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome

Welcome

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome

Monday 3 June 2013 08:00 (10 minutes)

Presenter: Prof. JI, Xiangdong (Shanghai Jiao Tong University)

Session Classification: Session - I

Contribution ID: 2 Type: not specified

Higgs Highlights from ATLAS

Monday 3 June 2013 08:10 (40 minutes)

Presenter: Prof. MURRAY, Bill (STFC - Science & Technology Facilities Council (GB))

Session Classification: Session - I

Contribution ID: 3 Type: not specified

Higgs Highlights from CMS

Monday 3 June 2013 08:50 (40 minutes)

Presenter: Prof. PAUS, Christoph (Massachusetts Inst. of Technology (US))

Session Classification: Session - I

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Latest Results from Tevatron

Monday 3 June 2013 09:50 (30 minutes)

Presenter: Prof. HIROSKY, Bob (University of Virginia (US))

Session Classification: Session - II

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Exotic Higgs Decays

Monday 3 June 2013 10:50 (30 minutes)

Presenter: Prof. LIU, Tao (HongKong University of Science and Technology)

Session Classification: Session - II

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

LHC Higgs Signatures: from Weak Interaction to Gravitation

Monday 3 June 2013 10:20 (30 minutes)

Presenter: Prof. HE, Hong-Jian (Tsinghua University)

Session Classification: Session - II

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Latest Results from Tevatron

Presenter: Prof. HIROSKY, Bob (University of Virginia (US))

Contribution ID: 8 Type: not specified

New Physics Beyond the Standard Model

Tuesday 4 June 2013 09:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. BAI, Yang (University of Wisconsin, Madison)

Session Classification: Session I

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Electroweak Physics at the LHC

Presenter: Prof. GOSHAW, Al (Duke University (US))

Contribution ID: 10 Type: not specified

Electroweak Physics at LHC

Monday 3 June 2013 15:30 (30 minutes)

Presenter: Dr ZHANG, Zhiqing Philippe (Universite de Paris-Sud 11 (FR))

Session Classification: Session - IV

Contribution ID: 11 Type: not specified

Probe New Physics with Top Quark

Tuesday 4 June 2013 10:50 (30 minutes)

Presenter: Prof. CAO, Qinghong (Peking University)

Session Classification: Session II

Contribution ID: 12 Type: not specified

Dayabay Experiment and its Future

Monday 3 June 2013 13:30 (30 minutes)

Presenter: Dr WANG, Zhimin (IHEP, Beijing)

Session Classification: Session - III

Contribution ID: 13 Type: not specified

Latest Results from BESIII

Monday 3 June 2013 14:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. HUANG, Guangshun (University of Science and Technology of China)

Session Classification: Session - III

Contribution ID: 14 Type: not specified

Study the QCD Phase Structure at RHIC

Monday 3 June 2013 14:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. LIU, Feng (Central China Normal University)

Session Classification: Session - III

Contribution ID: 15 Type: not specified

Top Quark Physics at ATLAS

Monday 3 June 2013 16:00 (20 minutes)

Presenter: Dr YU, Jie (Oklahoma State University (US))

Session Classification: Session - IV

Contribution ID: 16 Type: not specified

BSM Searches with CMS

Tuesday 4 June 2013 08:00 (30 minutes)

Presenter: Dr MEYER, Arnd (Rheinisch-Westfaelische Tech. Hoch. (DE))

Session Classification: Session I

Contribution ID: 17 Type: not specified

Search for BSM Physics with ATLAS

Tuesday 4 June 2013 08:30 (30 minutes)

Presenter: Dr DOGLIONI, Caterina (Universite de Geneve (CH))

Session Classification: Session I

Contribution ID: 18 Type: not specified

SUSY and Extra Dimension

Tuesday 4 June 2013 09:50 (30 minutes)

Presenter: Prof. WACKER, Jacob (SLAC)

Session Classification: Session II

Contribution ID: 19 Type: not specified

Status of low energy SUSY in light of LHC data

Tuesday 4 June 2013 10:20 (30 minutes)

Presenter: Prof. YANG, Jin Min (Institute of Theoretic Physics, ITP)

Session Classification: Session II

Contribution ID: 20 Type: not specified

Muon g-2 Experiment at Fermilab

Wednesday 5 June 2013 13:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. LI, Liang (Shanghai Jiao Tong University)

Session Classification: Session III

Contribution ID: 21 Type: not specified

Highlights from LHCb

Wednesday 5 June 2013 10:00 (30 minutes)

Presenter: Dr DIJKSTRA, Hans (CERN)

Session Classification: Session II

Contribution ID: 22 Type: not specified

Heavy Flavor Physics

Wednesday 5 June 2013 10:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. HOU, George Wei-Shu (National Taiwan University)

Session Classification: Session II

Contribution ID: 23 Type: not specified

SoLID Experiment at Jefferson Lab

Wednesday 5 June 2013 14:00 (20 minutes)

Presenter: Dr ZHAO, Zhiwen (University of Virginia)

Session Classification: Session III

Contribution ID: 24 Type: not specified

Latest Results from AMS

Wednesday 5 June 2013 08:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. POHL, Martin (Universite de Geneve (CH))

Session Classification: Session I

Contribution ID: 25 Type: not specified

Gravitational Wave Searches

Wednesday 5 June 2013 08:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. RILES, Keith (University of Michigan (US))

Session Classification: Session I

Contribution ID: 26 Type: not specified

Recent Evidence for Gamma-ray Line Emission from Fermi-LAT

Wednesday 5 June 2013 15:40 (20 minutes)

Presenter: Dr SU, Meng (Massachusetts Institute of Technology)

Session Classification: Session IV

Contribution ID: 27 Type: not specified

Astrophysical Constraints on Secret Neutrino Interactions

Monday 3 June 2013 16:20 (20 minutes)

Presenter: Dr ZHOU, Shun (KTH Royal Institute of Technology)

Session Classification: Session - IV

Contribution ID: 28 Type: not specified

Dark Matter Search at PandaX

Wednesday 5 June 2013 09:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. JI, Xiangdong (Shanghai Jiao Tong University)

Session Classification: Session I

Contribution ID: 29 Type: not specified

Dark Matter Search at XMASS

Wednesday 5 June 2013 15:10 (30 minutes)

Presenter: Prof. TAKEDA, Atsushi (University of Tokyo)

Session Classification: Session IV

Contribution ID: 30 Type: not specified

Warm Dark Matter, Reionization and 21cm Signal

Wednesday 5 June 2013 14:20 (20 minutes)

Presenter: Dr MA, Yin-Zhe (University of British Columbia)

Session Classification: Session III

Contribution ID: 31 Type: not specified

Exploring Dark Matter from Colliders to the Cosmos

Wednesday 5 June 2013 16:00 (30 minutes)

Presenter: Dr YU, Hai-Bo (University of Michigan)

Session Classification: Session IV

Contribution ID: 32 Type: not specified

Higgs Factory and Future Colliders

Tuesday 4 June 2013 13:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. BLONDEL, Alain (Universite de Geneve (CH))

Session Classification: Session III

Contribution ID: 33 Type: not specified

LHC Present and Future

Tuesday 4 June 2013 14:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. MYERS, Steve (CERN)

Session Classification: Session III

Contribution ID: 34 Type: not specified

Studies of rare B meson decays with CMS

Wednesday 5 June 2013 11:00 (20 minutes)

Presenter: Dr SHI, Xin (National Taiwan University (TW))

Session Classification: Session II

Contribution ID: 35 Type: not specified

Concluding Remarks