PIMS production meeting

Report of Contributions

 $\operatorname{PIMS} \operatorname{production} \cdots \ / \operatorname{Report}$ of Contributions

Introduction

Contribution ID: 0

Type: not specified

Introduction

Tuesday 26 February 2013 08:30 (5 minutes)

Presenter: WEGNER, Rolf (CERN)

PIMS production $\cdots \,$ / Report of Contributions

Linac4, LHC and Upgrades

Contribution ID: 1

Type: not specified

Linac4, LHC and Upgrades

Tuesday 26 February 2013 08:35 (20 minutes)

Presenter: GAROBY, Roland (CERN)

<code>PIMS</code> production $\cdots \,$ / Report of Contributions

Linac4 schedule and status

Contribution ID: 2

Type: not specified

Linac4 schedule and status

Tuesday 26 February 2013 08:55 (20 minutes)

Presenter: VRETENAR, Maurizio (CERN)

<code>PIMS</code> production $\cdots \,$ / Report of Contributions

Linac4 installation planning

Contribution ID: 3

Type: not specified

Linac4 installation planning

Tuesday 26 February 2013 09:15 (20 minutes)

Presenter: GERIGK, Frank (CERN)

PIMS production · · · / Report of Contributions

Results of short module and quali \cdots

Contribution ID: 4

Type: not specified

Results of short module and qualification strategy

Tuesday 26 February 2013 10:05 (30 minutes)

Presenter: WEGNER, Rolf (CERN)

Status of PIMS production and pr $\,\cdots\,$

Contribution ID: 5

Type: not specified

Status of PIMS production and production planning

Tuesday 26 February 2013 10:35 (1h 25m)

Presenter: MARCZENKO, Marek (NCBJ)

Summary discussions and conclu $\,\cdots\,$

Contribution ID: 7

Type: not specified

Summary discussions and conclusions for PIMS production

Tuesday 26 February 2013 12:00 (30 minutes)

PIMS production · · · / Report of Contributions

Technical discussion, Metrology

Contribution ID: 10

Type: not specified

Technical discussion, Metrology

Wednesday 27 February 2013 09:00 (30 minutes)

Presenters: REMANDET, Lilian Philippe (CERN); WEGNER, Rolf (CERN)

PIMS production $\cdots \,$ / Report of Contributions

Improvements for next parts

Contribution ID: 11

Type: not specified

Improvements for next parts

Wednesday 27 February 2013 08:30 (30 minutes)

Presenter: WEGNER, Rolf (CERN)

Discussions

Contribution ID: 14

Type: not specified

Discussions

Wednesday 27 February 2013 09:30 (30 minutes)