IT&DM Topic Meeting

Report of Contributions

IT&DM Topic · · · / Report of Contributions

Reference Model

Contribution ID: 0 Type: not specified

Reference Model

Monday 18 March 2013 14:00 (10 minutes)

Presenter: Mr FIELD, Laurence (CERN)

Session Classification: WP19

Contribution ID: 1 Type: not specified

CERN Development Plan

Monday 18 March 2013 14:10 (10 minutes)

Presenter: CALVET, Ivan (CERN)

Session Classification: WP19

Contribution ID: 2 Type: not specified

Desy Development Plan

Monday 18 March 2013 14:20 (10 minutes)

Presenter: SCHLUENZEN, frank

Session Classification: WP19

Contribution ID: 3 Type: not specified

SKA Development Plan

Monday 18 March 2013 14:30 (10 minutes)

Session Classification: WP19

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

SZTAKI Development Plan

Monday 18 March 2013 14:40 (10 minutes)

Presenter: LOVAS, Robert (Unknown)

Session Classification: WP19

IT&DM Topic · · · / Report of Contributions Dicussion

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Dicussion

Monday 18 March 2013 14:50 (10 minutes)

Presenter: Mr FIELD, Laurence (CERN)

Session Classification: WP19

Umbrella Status

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Umbrella Status

Monday 18 March 2013 09:00 (30 minutes)

Presenter: VAN DAALEN, mirjam (Paul Scherrer Instotute)

Session Classification: WP 16

IT&DM Topic · · · / Report of Contributions

Change of WP16 DOW

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Change of WP16 DOW

Contribution ID: 8 Type: not specified

Bridging of Umbrella to other federations

Monday 18 March 2013 09:30 (30 minutes)

Presenter: MONTIEL GONZALEZ, Almudena Del Rocio (GSI - Helmholtzzentrum fur Schwerionen-

forschung GmbH (DE))

Session Classification: WP 16

Contribution ID: 9 Type: not specified

Summary of the WP18 activities

Monday 18 March 2013 11:30 (20 minutes)

Presenter: WRONA, Krzysztof (European XFEL)

Session Classification: WP18

IT&DM Topic · · · / Report of Contributions Local buffer storage

Contribution ID: 10 Type: not specified

Local buffer storage

Monday 18 March 2013 11:50 (20 minutes)

Session Classification: WP18

Contribution ID: 11 Type: not specified

Data recording model at XFEL

Monday 18 March 2013 12:10 (20 minutes)

Session Classification: WP18

Contribution ID: 12 Type: not specified

achievements concerning the metadata catalogue and future work

Monday 18 March 2013 10:00 (20 minutes)

Presenter: PERRIN, Jean-François (Institut Laue-Langevin)

Session Classification: WP17

Contribution ID: 13 Type: not specified

achievements on the data continuum and the perspectives

Contribution ID: 14 Type: not specified

achievements on the data continuum and the perspectives

Monday 18 March 2013 11:00 (30 minutes)

Presenter: PERRIN, Jean-François (Institut Laue-Langevin)

Session Classification: WP17