CENF Project Technical Meeting 21 March 2013

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

News from the project

Thursday 21 March 2013 14:00 (10 minutes)

Presenter: NESSI, Marzio (CERN)

Session Classification: Experimental Facilities

Contribution ID: 2 Type: not specified

Charged particle beam for LAGUNA-PROTO

Thursday 21 March 2013 14:10 (20 minutes)

Presenter: EFTHYMIOPOULOS, Ilias (CERN)

Session Classification: Experimental Facilities

Contribution ID: 3 Type: not specified

Experimental facilities drawing approval

Thursday 21 March 2013 14:30 (20 minutes)

Presenters: OSBORNE, John Andrew (CERN); Dr SCIBILE, Luigi (CERN); NESSI, Marzio (CERN); BAD-

DAMS, Nigel (CERN)

Session Classification: Experimental Facilities

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

AOB & next steps

Thursday 21 March 2013 14:50 (10 minutes)

Presenter: NESSI, Marzio (CERN)

Session Classification: Experimental Facilities

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Secondary Beam Work Breakdown Structure

Thursday 21 March 2013 15:00 (20 minutes)

Presenter: CALVIANI, Marco (CERN)

Session Classification: Primary and Secondary Beam Facilities

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Secondary Beam update on radiological apsects (TBC)

Thursday 21 March 2013 15:20 (15 minutes)

Presenters: VINCKE, Heinz (CERN); CALVIANI, Marco (CERN)

Session Classification: Primary and Secondary Beam Facilities

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

TT20-TT26 junction and geological aspects

Thursday 21 March 2013 15:35 (20 minutes)

Presenters: OSBORNE, John Andrew (CERN); Dr SCIBILE, Luigi (CERN); BADDAMS, Nigel

(CERN)

Session Classification: Primary and Secondary Beam Facilities

Contribution ID: 8 Type: not specified

Brainstorming on Junction behind TCC2

Thursday 21 March 2013 15:55 (20 minutes)

Presenter: EFTHYMIOPOULOS, Ilias (CERN)

Session Classification: Primary and Secondary Beam Facilities

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Cooling and Ventilation Workpackage / Task description feedback (TBC)

Thursday 21 March 2013 16:15 (15 minutes)

Presenter: BATTISTIN, Michele (CERN)

Session Classification: Primary and Secondary Beam Facilities