Higgs and Beyond

Report of Contributions

Welcome Address

Contribution ID: 0

Type: not specified

Welcome Address

Wednesday 5 June 2013 10:00 (10 minutes)

Presenter: KAZUI, Hiroshi (Tohoku University)

Session Classification: Welcome

Opening Address

Contribution ID: 1

Type: not specified

Opening Address

Wednesday 5 June 2013 10:10 (10 minutes)

Presenter: YAMAGUCHI, Masahiro (Tohoku University)

Session Classification: Welcome

Miscellaneous Information

Contribution ID: 2

Type: not specified

Miscellaneous Information

Wednesday 5 June 2013 10:20 (5 minutes)

Presenter: ., the organizing committee (Tohoku University)

Session Classification: Welcome

Alternative Futures for Particle P ...

Contribution ID: 3

Type: not specified

Alternative Futures for Particle Physics

Wednesday 5 June 2013 10:25 (1 hour)

Presenter: DINE, Michael (University of California, Santa Cruz) **Session Classification:** Overview of Current Situation

Higgs physics as a probe of new p $\,\cdots\,$

Contribution ID: 4

Type: not specified

Higgs physics as a probe of new physics

Wednesday 5 June 2013 11:25 (1 hour)

Presenter: KANEMURA, Shinya

Session Classification: Overview of Current Situation

 $h \rightarrow ZZ, WW$

Contribution ID: 5

Type: not specified

h -> ZZ, WW

Wednesday 5 June 2013 16:25 (30 minutes)

Presenter: ODA, Susumu (Kyushu University)

Session Classification: 125GeV Higgs at the LHC

h -> gamma gamma

Contribution ID: 6

Type: not specified

h -> gamma gamma

Wednesday 5 June 2013 16:55 (30 minutes)

Presenter: SANI, Matteo (Unicersity of California, San Diego) **Session Classification:** 125GeV Higgs at the LHC

h -> tautau, mumu

Contribution ID: 7

Type: not specified

h -> tautau, mumu

Wednesday 5 June 2013 17:25 (30 minutes)

Presenter: FOX, Harald (Lancaster Universiyt)

Session Classification: 125GeV Higgs at the LHC

h -> bb

Contribution ID: 8

Type: not specified

Wednesday 5 June 2013 17:55 (30 minutes)

Presenter: PREE, Tristan Arnoldus Du (University Catholique de Louvain)**Session Classification:** 125GeV Higgs at the LHC

tth

Contribution ID: 9

Type: not specified

tth

Thursday 6 June 2013 10:00 (30 minutes)

Presenter: PINAMONTI, Michele (INFN Udine and SISSA Trieste) **Session Classification:** 125GeV Higgs at the LHC

Combined analysis

Contribution ID: 10

Type: not specified

Combined analysis

Thursday 6 June 2013 10:30 (30 minutes)

Presenter: BONATO, Alessio (CERN)

Session Classification: 125GeV Higgs at the LHC

Supersymmetry after Higgs disco …

Contribution ID: 11

Type: not specified

Supersymmetry after Higgs discovery

Thursday 6 June 2013 14:10 (1 hour)

Presenter: HAMAGUCHI, Koichi (University of Tokyo) **Session Classification:** SUSY

Higgs boson in the NMSSM

Contribution ID: 12

Type: not specified

Higgs boson in the NMSSM

Thursday 6 June 2013 15:10 (40 minutes)

Presenter:JEONG, Kwang Sik (Tohoku University)Session Classification:SUSY

Non-Standard Higgs Theory

Contribution ID: 13

Type: not specified

Non-Standard Higgs Theory

Presenter: KANEMURA, Shinya (Toyama University)

Searchs for Higgs in 2HDM at the \cdots

Contribution ID: 14

Type: not specified

Searchs for Higgs in 2HDM at the LHC

Thursday 6 June 2013 11:20 (40 minutes)

Presenter: KOEHLMAN, Simon (University of Wuppertal) **Session Classification:** Non-Standard Higgs

Searches for Higgs in Other Mod $\,\cdots\,$

Contribution ID: 15

Type: not specified

Searches for Higgs in Other Models at the LHC

Thursday 6 June 2013 12:00 (40 minutes)

Presenter: PERIEANU, Adrian (RWTH, I. Physik Institution) **Session Classification:** Non-Standard Higgs

Searches for SUSY with jets + X + \cdots

Contribution ID: 16

Type: not specified

Searches for SUSY with jets + X + MET at the LHC

Thursday 6 June 2013 16:10 (40 minutes)

Presenter: OLARIU, Albert (Bucharest IFIN-HH) **Session Classification:** SUSY

Searches for SUSY with other sig $\,\cdots\,$

Contribution ID: 17

Type: not specified

Searches for SUSY with other signature

Thursday 6 June 2013 16:50 (40 minutes)

Presenter:KAMON, Teruki (Texas A&M University)Session Classification:SUSY

Flavor Physics

Contribution ID: 18

Type: not specified

Flavor Physics

Higgs boson as a gauge field in e \cdots

Contribution ID: 19

Type: not specified

Higgs boson as a gauge field in extra dimensions – Pinning it down at LHC and ILC

Friday 7 June 2013 09:00 (30 minutes)

Presenter: HOSOTANI, Yutaka (Osaka University) **Session Classification:** Non-SUSY New Physics

Discovering Walking Technicolor ···

Contribution ID: 20

Type: not specified

Discovering Walking Technicolor at LHC and on the Lattice

Friday 7 June 2013 09:30 (30 minutes)

Presenter: YAMAWAKI, Koichi (KMI, Nagoya University) **Session Classification:** Non-SUSY New Physics

Extra Dimension

Contribution ID: 21

Type: not specified

Extra Dimension

Friday 7 June 2013 10:00 (30 minutes)

Presenter: PARK, Seong Chan (Sungkyunkwan University) **Session Classification:** Non-SUSY New Physics

Searches for Exotics with jets + X \cdots

Contribution ID: 22

Type: not specified

Searches for Exotics with jets + X at the LHC

Friday 7 June 2013 10:50 (40 minutes)

Presenter: SINERVO, Pekka (University of Toronto) **Session Classification:** Non-SUSY New Physics

Searches for Exotics with other si \cdots

Contribution ID: 23

Type: not specified

Searches for Exotics with other signature at the LHC

Friday 7 June 2013 11:30 (40 minutes)

Presenter: TERASHI, Koji (ICEPP, University of Tokyo) **Session Classification:** Non-SUSY New Physics

Measurements of W and top mass \cdots

Contribution ID: 24

Type: not specified

Measurements of W and top mass at the Tevatron

Friday 7 June 2013 13:40 (30 minutes)

Presenter:LEE, Hyun Su (Ewha Womans University)Session Classification:Electroweak

Measurements of W and top mass \cdots

Contribution ID: 25

Type: not specified

Measurements of W and top mass at the LHC

Friday 7 June 2013 14:10 (30 minutes)

Presenter:YAMADA, Miho (KEK)Session Classification:Electroweak

Measurements of WW/WZ/ZZ sc ····

Contribution ID: 26

Type: not specified

Measurements of WW/WZ/ZZ scattering at high energy at the LHC

Friday 7 June 2013 14:40 (30 minutes)

Presenter: VEST, Anja (TU Dresden) **Session Classification:** Electroweak

Phenomenology of the Wino Dark ···

Contribution ID: 27

Type: not specified

Phenomenology of the Wino Dark Matter

Friday 7 June 2013 15:10 (40 minutes)

Presenter:MATSUMOTO, Shigeki (Kavli IPMU)Session Classification:Cosmology and Dark Matter

Precision cosmology meets partic ...

Contribution ID: 28

Type: not specified

Precision cosmology meets particle physics

Friday 7 June 2013 15:50 (40 minutes)

Presenter: TAKAHASHI, Fuminobu (Tohoku University) **Session Classification:** Cosmology and Dark Matter

HL-LHC Accerlerator

Contribution ID: 29

Type: not specified

HL-LHC Accerlerator

Friday 7 June 2013 16:50 (30 minutes)

Presenter: ZIMMERMAN, Frank (CERN)

Physics Potential at the HL-LHC ($\,\cdots\,$

Contribution ID: 30

Type: not specified

Physics Potential at the HL-LHC (theory talk)

Friday 7 June 2013 17:20 (30 minutes)

Presenter: MELE, Barbara (INFN, University of Roma La Sapienza) **Session Classification:** Facilities for Future Higgs Studies

Physics with the ATLAS and the \cdots

Contribution ID: 31

Type: not specified

Physics with the ATLAS and the CMS at the HL-LHC

Friday 7 June 2013 17:50 (40 minutes)

Presenter: REKOVIC, Vladimir (Rutgers University) **Session Classification:** Facilities for Future Higgs Studies

e+e- Higgs Factories

Contribution ID: 32

Type: not specified

e+e- Higgs Factories

Saturday 8 June 2013 09:00 (35 minutes)

Presenter: YOKOYA, Kaoru (KEK)

ILC status and Plan

Contribution ID: 33

Type: not specified

ILC status and Plan

Saturday 8 June 2013 09:35 (35 minutes)

Presenter: YAMAMOTO, Hitoshi (Tohoku University)

Physics with the ILD and the SiD \cdots

Contribution ID: 34

Type: not specified

Physics with the ILD and the SiD at the ILC

Saturday 8 June 2013 10:10 (45 minutes)

Presenter: FUJII, Keisuke (KEK)

CLIC Status and Plan

Contribution ID: 35

Type: not specified

CLIC Status and Plan

Saturday 8 June 2013 11:15 (35 minutes)

Presenter: CORSINI, Roberto (CERN)

Session Classification: Facilities for Future Higgs Studies

Ring Colliders

Contribution ID: 36

Type: not specified

Ring Colliders

Saturday 8 June 2013 11:50 (45 minutes)

Presenter: BLONDEL, Alain (University of Geneva)

Session Classification: Facilities for Future Higgs Studies

Theory at gamma gamma Collider

Contribution ID: 37

Type: not specified

Theory at gamma gamma Collider

Saturday 8 June 2013 14:40 (35 minutes)

Presenter: KRAWCZYK, Maria (University of Warsaw) **Session Classification:** Facilities for Future Higgs Studies

gamma gamma Colliders

Contribution ID: 38

Type: not specified

gamma gamma Colliders

Saturday 8 June 2013 15:15 (35 minutes)

Presenter: VELASCO, Mayda (Northwestern University) **Session Classification:** Facilities for Future Higgs Studies

muon collider

Contribution ID: 39

Type: not specified

muon collider

Saturday 8 June 2013 14:05 (35 minutes)

Presenter: YONEHARA, Katsuya (Fermilab)

Session Classification: Facilities for Future Higgs Studies

Theoretical Summary

Contribution ID: 40

Type: not specified

Theoretical Summary

Workshop Summary

Contribution ID: 41

Type: not specified

Workshop Summary

Saturday 8 June 2013 16:10 (55 minutes)

Presenter: BRAU, Jim (University of Oregon)

Session Classification: Summary

Closing Remarks

Contribution ID: 42

Type: not specified

Closing Remarks

Saturday 8 June 2013 17:05 (10 minutes)

Presenter: YAMAMOTO, Hitoshi Session Classification: Closing

Summary of Higgs and BSM phy $\,\cdots\,$

Contribution ID: 43

Type: not specified

Summary of Higgs and BSM physics at the ATLAS

Wednesday 5 June 2013 13:55 (50 minutes)

Presenter: CONVENTI, Francesco (University of Naples) **Session Classification:** Overview of Current Situation

Summary of Higgs and BSM phy $\,\cdots\,$

Contribution ID: 44

Type: not specified

Summary of Higgs and BSM physics at the CMS

Wednesday 5 June 2013 14:45 (50 minutes)

Presenter: GANJOUR, Serguei (DSM/DAPNIA, CEA/Saclay) **Session Classification:** Overview of Current Situation

LHC Status and Plan before HL-LHC

Contribution ID: 45

Type: not specified

LHC Status and Plan before HL-LHC

Wednesday 5 June 2013 15:35 (30 minutes)

Presenter: ZIMMERMANN, Frank (CERN)

Session Classification: Overview of Current Situation

Tour Information

Contribution ID: 46

Type: not specified

Tour Information

Sunday 9 June 2013 08:30 (1 hour)

Presenter: ISHIKAWA, Akimasa (Tohoku University)