CALET TIM

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

New members

Tuesday 28 May 2013 09:00 (10 minutes)

Session Classification: Opening

Contribution ID: 1 Type: not specified

Discussion for meeting plan

Tuesday 28 May 2013 09:20 (10 minutes)

Session Classification: Opening

Contribution ID: 2 Type: not specified

CALET status (telecom) -including discussions

Tuesday 28 May 2013 09:30 (1h 30m)

Presenter: HONDA, Tetsuya (JAXA)

Session Classification: Opening

Contribution ID: 3 Type: not specified

Data Anlysis of 2012 e/p beam test

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Outline of the beam test in 2012

Presenter: TAMURA, Tadahisa (Kanagawa University (JP))

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Video for CALET project

Tuesday 28 May 2013 09:10 (10 minutes)

Presenter: TORII, Shoji (Waseda University (JP))

Session Classification: Opening

Contribution ID: 6 Type: not specified

Outline of the beam test in 2012

Tuesday 28 May 2013 11:00 (30 minutes)

Presenter: TAMURA, Tadahisa (Kanagawa University (JP))

Session Classification: CAL Calibration and Testing - CERN Beam Test 2012

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

IMC Analysis by JC

Tuesday 28 May 2013 11:30 (30 minutes)

Presenters: NIITA; AKAIKE, Yosui (University of Tokyo (JP))

Session Classification: CAL Calibration and Testing - CERN Beam Test 2012

Contribution ID: 8 Type: not specified

TASC Analysis by JC

Tuesday 28 May 2013 12:00 (30 minutes)

Presenters: NIITA; AKAIKE, Yosui (University of Tokyo (JP))

Session Classification: CAL Calibration and Testing - CERN Beam Test 2012

Contribution ID: 9 Type: not specified

Delta-ray production in the beam tracker

Tuesday 28 May 2013 13:30 (30 minutes)

Presenter: BONECHI, Simone (INFN)

Session Classification: CAL Calibration and Testing - CERN Beam Test 2012

Contribution ID: 10 Type: not specified

IMC calibrations with muon runs

Tuesday 28 May 2013 14:00 (30 minutes)

Presenters: BROGI, Paolo (Sezione di Pisa (INFN)); DI FELICE, Valeria (INFN 'Rome Tor Ver-

gata')

Session Classification: CAL Calibration and Testing - CERN Beam Test 2012

Contribution ID: 11 Type: not specified

TASC analysis by IC

Tuesday 28 May 2013 14:30 (30 minutes)

Presenter: BIGONGIARI, Gabriele (Universita degli studi di Siena (IT))

Session Classification: CAL Calibration and Testing - CERN Beam Test 2012

Contribution ID: 12 Type: not specified

Outline of the ion test in 2013

Tuesday 28 May 2013 15:50 (20 minutes)

Presenter: TAMURA, Tadahisa (Kanagawa University (JP))

Session Classification: Data Analysis of 2013 heavy beam test

Contribution ID: 13 Type: not specified

JC-CHD results and comparison with MC

Tuesday 28 May 2013 16:10 (20 minutes)

Presenters: NIITA; AKAIKE, Yosui (University of Tokyo (JP))

Session Classification: Data Analysis of 2013 heavy beam test

Contribution ID: 14 Type: not specified

Beam-tracker performance and charge tagging

Tuesday 28 May 2013 16:30 (20 minutes)

Presenters: MAESTRO, Paolo (Universita degli studi di Siena (IT)); BONECHI, Simone (INFN)

Session Classification: Data Analysis of 2013 heavy beam test

Contribution ID: 15 Type: not specified

IC-CHD results for low-Z ions

Tuesday 28 May 2013 16:50 (20 minutes)

Presenter: BONECHI, Simone (Universita degli studi di Siena (IT))

Session Classification: Data Analysis of 2013 heavy beam test

Contribution ID: 16 Type: not specified

IC-CHD results for high-Z ions

Tuesday 28 May 2013 17:10 (20 minutes)

Presenter: PACCIANKI, Francesco (University of Siena & INFN)

Session Classification: Data Analysis of 2013 heavy beam test

Contribution ID: 17 Type: not specified

Status of Action Items from the previous meeting

Wednesday 29 May 2013 09:00 (20 minutes)

Presenter: YOSHIDA, Kenji (Shibaura Institute of Technology (JP))

Session Classification: CAL Instrument Modeling and Simulation

Contribution ID: 18 Type: not specified

US Activities

Wednesday 29 May 2013 09:20 (10 minutes)

Presenter: KRIZMANIC, John (USRA/CRESST/NASA/GSFC)

Session Classification: CAL Instrument Modeling and Simulation

CALET TIM

/ Report of Contributions

Italy Activities

Contribution ID: 19 Type: not specified

Italy Activities

Wednesday 29 May 2013 09:30 (10 minutes)

Presenter: MAESTRO, Paolo (Universita degli studi di Siena (IT))

Session Classification: CAL Instrument Modeling and Simulation

Contribution ID: 20 Type: not specified

Report of Epics updating

Wednesday 29 May 2013 09:40 (30 minutes)

Presenter: KASAHARA, Katsuaki (Waseda University (JP))

Session Classification: CAL Instrument Modeling and Simulation

Contribution ID: 21 Type: not specified

Configuration of Epics Flight Model

Wednesday 29 May 2013 10:10 (20 minutes)

Presenter: YOSHIDA, Kenji (Shibaura Institute of Technology (JP))

Session Classification: CAL Instrument Modeling and Simulation

Detector performance: particle ID

Contribution ID: 22 Type: not specified

Detector performance: particle ID

Wednesday 29 May 2013 10:30 (1h 15m)

Session Classification: CAL Instrument Modeling and Simulation

Contribution ID: 23 Type: not specified

Tracking in the IMC with MC data

Wednesday 29 May 2013 11:45 (25 minutes)

Presenter: BROGI, Paolo (Universita degli studi di Siena (IT))

Session Classification: CAL Instrument Modeling and Simulation

Contribution ID: 24 Type: not specified

Expected CALET performance and results in gamma-ray observations

Wednesday 29 May 2013 12:10 (20 minutes)

Presenter: MOISEEV, Alexander (NASA/GSFC)

Session Classification: CAL Instrument Modeling and Simulation

CALET TIM

On-board calibration

Contribution ID: 25 Type: not specified

On-board calibration

Wednesday 29 May 2013 13:30 (30 minutes)

Presenter: NIITA

 $\textbf{Session Classification:} \ \ \mathsf{CAL} \ \mathsf{Instrument} \ \mathsf{Modeling} \ \mathsf{and} \ \mathsf{Simulation}$

Contribution ID: 26 Type: not specified

Radiation modeling for the ISS environment

Wednesday 29 May 2013 14:00 (30 minutes)

Presenter: KRIZMANIC, John (USRA/CRESST/NASA/GSFC)

Session Classification: CAL Instrument Modeling and Simulation

Contribution ID: 27 Type: not specified

Ground System and Monitoring of Flight Data

Thursday 30 May 2013 08:30 (2 hours)

Session Classification: Data Handling and Analysis

Contribution ID: 28 Type: not specified

Discussion of Data Analysis and Simulation

Thursday 30 May 2013 10:30 (2 hours)

Session Classification: Data Handling and Analysis

Contribution ID: 29 Type: not specified

CGBM current status and expected performance

Thursday 30 May 2013 13:30 (20 minutes)

Presenter: YAMAOKA, K.

Session Classification: CGBM

Contribution ID: 30 Type: not specified

Data analysis system and plan in JC

Thursday 30 May 2013 13:50 (20 minutes)

Presenter: YAMAOKA, Y.

Session Classification: CGBM

CALET TIM

/ Report of Contributions

Contribution from US

Contribution ID: 31 Type: not specified

Contribution from US

Presenter: CHERRY, M.

Contribution ID: 32 Type: not specified

Contribution from Italy

Presenter: Dr RICCIARINI, Sergio Bruno (INFN sezione di Firenze)

Contribution ID: 33 Type: not specified

Action Items and Future plan (including budget application)

Thursday 30 May 2013 15:50 (20 minutes)

Presenters: WEFEL, J.; MARROCCHESI, Pier Simone (Universita degli studi di Siena (IT)); TORII,

Shoji (Waseda University (JP))

Session Classification: Summary and A/I, and Future plan

CALET TIM

/ Report of Contributions

Summary

Contribution ID: 34 Type: not specified

Summary

Thursday 30 May 2013 16:10 (20 minutes)

Presenter: ALL

Session Classification: Summary and A/I, and Future plan

Contribution ID: 35 Type: not specified

Confirmation of paper submission to ICRC

Thursday 30 May 2013 17:30 (20 minutes)

Presenter: ALL

Session Classification: Appendix

CALET TIM

/ Report of Contributions

Discussions of CGBM Data

Contribution ID: 36 Type: not specified

Discussions of CGBM Data

Thursday 30 May 2013 14:10 (20 minutes)

Session Classification: CGBM

Contribution ID: 37 Type: not specified

CALET positron fraction & UH prediction

Wednesday 29 May 2013 14:30 (20 minutes)

Presenter: Dr RAUCH, Brian Flint (NASA-Natl. Aeronaut. & Space Admin. (US))

Session Classification: Discussions of ICRC papers (CAL Publication)