Third Network Meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome

Wednesday 9 January 2008 14:00 (10 minutes)

Welcome

Presenter: LEIF LONNBLAD

Session Classification: Göstafest

Third Network · · · / Report of Contributions Introduction

Contribution ID: 1 Type: not specified

Introduction

Wednesday 9 January 2008 14:10 (20 minutes)

Presenter: TORBJÖRN SJÖSTRAND

Session Classification: Göstafest

Contribution ID: 2 Type: not specified

Some old and new puzzles in soft interactions

Wednesday 9 January 2008 14:30 (1 hour)

Presenter: ANDRZEJ BIAŁAS,

Session Classification: Göstafest

Contribution ID: 3 Type: not specified

The strings between experiment and theory

Wednesday 9 January 2008 16:00 (1 hour)

Presenter: HANNES JUNG

Session Classification: Göstafest

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Gluons, dipoles and supersymmetry

Wednesday 9 January 2008 17:00 (1 hour)

Presenter: YURI DOKSHITZER

Session Classification: Göstafest

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Aspects of dipole showers

Tuesday 8 January 2008 14:00 (30 minutes)

Presenter: SIMON PLÄTZER

Session Classification: Presentations and Discussions

Contribution ID: 6 Type: not specified

Dipole inspired cascades in Sherpa

Tuesday 8 January 2008 14:30 (30 minutes)

Presenter: JAN WINTER

Session Classification: Presentations and Discussions

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Time-like showers and matching with antennae

Tuesday 8 January 2008 15:00 (30 minutes)

Presenter: PETER SKANDS

Session Classification: Presentations and Discussions

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

Simulation of the Underlying Event in Herwig++

Tuesday 8 January 2008 16:00 (30 minutes)

Presenter: MANUEL BÄHR

Session Classification: Presentations and Discussions

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Vector Meson Production in the Mueller dipole model

Tuesday 8 January 2008 16:30 (20 minutes)

Presenter: CHRISTOFFER FLENSBURG

Session Classification: Presentations and Discussions

Contribution ID: 10 Type: not specified

Presentation of PhD project

Tuesday 8 January 2008 16:50 (20 minutes)

Presenter: LUCA D'ERRICO

Session Classification: Presentations and Discussions

Contribution ID: 11 Type: not specified

Implementing the POWHEG Method in Herwig++

Wednesday 9 January 2008 09:00 (30 minutes)

Presenter: JON TULLY

Session Classification: Presentations and Discussions

Contribution ID: 12 Type: not specified

NLO and shower Monte Carlos

Wednesday 9 January 2008 09:30 (20 minutes)

Presenter: RICHARD CORKE

Session Classification: Presentations and Discussions

Third Network \cdots / Report of Contributions

ME+PS - back to basics

Contribution ID: 13 Type: not specified

ME+PS - back to basics

Wednesday 9 January 2008 09:50 (30 minutes)

Presenter: NILS LAVESSON

Session Classification: Presentations and Discussions

Contribution ID: 14 Type: not specified

Soft Physics in Sherpa: Hadron Decays Update

Tuesday 8 January 2008 17:10 (20 minutes)

Presenter: FRANK SIEGERT

Session Classification: Presentations and Discussions

Third Network \cdots / Report of Contributions

BSM in Herwig++

Contribution ID: 15 Type: not specified

BSM in Herwig++

Wednesday 9 January 2008 10:45 (15 minutes)

Presenter: MARTYN GIGG

Session Classification: Presentations and Discussions

Status of Rivet

Contribution ID: 16 Type: not specified

Status of Rivet

Wednesday 9 January 2008 11:00 (15 minutes)

Presenter: ANDY BUCKLEY

Session Classification: Presentations and Discussions

New results in Rivet

Contribution ID: 17 Type: not specified

New results in Rivet

Wednesday 9 January 2008 11:15 (15 minutes)

Presenter: LARS SONNENSCHEIN

Session Classification: Presentations and Discussions

Professor

Contribution ID: 18 Type: not specified

Professor

Wednesday 9 January 2008 11:30 (15 minutes)

Presenter: HENDRIK HOETH

Session Classification: Presentations and Discussions

Third Network \cdots / Report of Contributions

JetWeb

Contribution ID: 19 Type: not specified

JetWeb

Wednesday 9 January 2008 11:45 (15 minutes)

Presenter: JAMES MONK

Session Classification: Presentations and Discussions