# **CoEPP Annual Workshop 2013**

# **Report of Contributions**

CoEPP Annual · · · / Report of Contributions

Viv's Test Talk

Contribution ID: 0 Type: not specified

#### Viv's Test Talk

**Presenter:** LEE, Vivien (University of Melbourne)

Contribution ID: 1 Type: not specified

### **Overview of Particle Physics**

Monday, 8 July 2013 09:00 (45 minutes)

**Presenter:** BARBERIO, Elisabetta (University of Melbourne (AU))

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### **Interaction of Particles with Matter**

Monday, 8 July 2013 09:45 (45 minutes)

**Presenter:** TAYLOR, Geoffrey Norman (University of Melbourne (AU))

Contribution ID: 3 Type: not specified

# **Silicon Tracking and Detectors**

Monday, 8 July 2013 11:00 (45 minutes)

Presenter: ANDREAZZA, Attilio (Università degli Studi e INFN Milano (IT))

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

### **Neutrino Physics and the LHC**

Tuesday, 9 July 2013 11:00 (45 minutes)

**Presenter:** VOLKAS, Raymond (The University of Melbourne)

SUSY

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### **SUSY**

Monday, 8 July 2013 11:45 (45 minutes)

**Presenter:** ATHRON, Peter

Contribution ID: 6 Type: not specified

### Missing Et at the LHC

Monday, 8 July 2013 14:00 (45 minutes)

**Presenter:** CANTORE-CAVALLI, Donatella (Università degli Studi e INFN Milano (IT))

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

# **Discovery of the Higgs**

Monday, 8 July 2013 14:45 (45 minutes)

Presenter: NUNES HANNINGER, Guilherme (University of Melbourne (AU))

Contribution ID: 8 Type: not specified

# **Composite Higgs Models**

Monday, 8 July 2013 16:00 (45 minutes)

**Presenter:** RAY, Tirtha Sankar (IPhT, CEA-Saclay, France)

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### **Introduction to Event Generators**

Monday, 8 July 2013 16:45 (45 minutes)

Presenters: BALAZS, Csaba (Monash University); Dr WHITE, Martin (University of Adelaide)

Contribution ID: 10 Type: not specified

# **CoEPP IP Register**

Monday, 8 July 2013 17:30 (30 minutes)

**Presenter:** Mr VARVEL, David (The University of Melbourne)

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### Fine Tuning in the Scale Invariant NMSSM

Tuesday, 9 July 2013 09:00 (45 minutes)

**Presenter:** MEDINA, Anibal (The University of Melbourne)

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### **Dark Matter and Particle Physics**

Tuesday, 9 July 2013 09:45 (45 minutes)

**Presenter:** BELL, Nicole (University of Melbourne)

Contribution ID: 13 Type: not specified

# **Higgs Physics and Naturalness**

Tuesday, 9 July 2013 11:45 (45 minutes)

Presenter: KOBAKHIDZE, Archil (T)

Contribution ID: 14 Type: not specified

# The Roadmap to the Higgs at the LHC

Tuesday, 9 July 2013 14:00 (1h 30m)

Presenter: JENNI, Peter (Albert-Ludwigs-Universitaet Freiburg (DE))

Contribution ID: 15 Type: not specified

#### **Event Generators Workshop**

Tuesday, 9 July 2013 16:00 (1h 30m)

**Presenters:** BALAZS, Csaba (Monash University); Dr WHITE, Martin (The University of Adelaide)

Contribution ID: 16 Type: not specified

### **Theory Constraints on New Physics**

Wednesday, 10 July 2013 09:00 (45 minutes)

**Presenter:** BALAZS, Csaba (Monash University)

Contribution ID: 17 Type: not specified

# The Future of the High Energy Frontier and the European Strategy

Wednesday, 10 July 2013 09:45 (45 minutes)

**Presenter:** JENNI, Peter (Albert-Ludwigs-Universitaet Freiburg (DE))

Contribution ID: 18 Type: not specified

#### **Searches for New Physics with Di-Leptons**

Wednesday, 10 July 2013 11:00 (30 minutes)

**Presenter:** KRUSE, Mark (Duke University (US))

Contribution ID: 19 Type: not specified

# The Heavy Higgs Boson:from Standard Model to Beyond

Wednesday, 10 July 2013 11:30 (30 minutes)

**Presenter:** DIGLIO, Sara (University of Melbourne)

Contribution ID: 20 Type: not specified

### **Heavy Flavour Physics**

Wednesday, 10 July 2013 12:00 (30 minutes)

**Presenter:** YABSLEY, Bruce (University of Sydney (AU))

Contribution ID: 21 Type: not specified

# Higgs to WW in ATLAS

Wednesday, 10 July 2013 16:00 (30 minutes)

**Presenter:** KOENEKE, Karsten (Albert-Ludwigs-Universitaet Freiburg (DE))

Contribution ID: 22 Type: not specified

### Research in Cambridge HEP

Wednesday, 10 July 2013 16:30 (30 minutes)

**Presenter:** BARLOW, Nick (University of Cambridge (GB))

Contribution ID: 23 Type: not specified

### **Using NeCTAR Resources**

Wednesday, 10 July 2013 17:00 (30 minutes)

**Presenters:** Dr LIMOSANI, Antonio (University of Melbourne (AU)); SEVIOR, Martin (University of Melbourne (AU))

Contribution ID: 24 Type: not specified

#### **Outlook for SUSY**

Thursday, 11 July 2013 09:00 (45 minutes)

**Presenter:** ELLIS, Jonathan R. (CERN)

Contribution ID: 25 Type: not specified

# **ATLAS Upgrade**

Thursday, 11 July 2013 09:45 (45 minutes)

**Presenter:** CLARK, Allan (Universite de Geneve (CH))

Contribution ID: 26 Type: not specified

#### **An Introduction to GAMBIT**

Thursday, 11 July 2013 11:00 (30 minutes)

**Presenter:** SAAVEDRA, Aldo (University of Sydney (AU))

Contribution ID: 27 Type: not specified

#### **Recent Models of Massive Neutrinos**

Thursday, 11 July 2013 11:30 (30 minutes)

Presenter: Dr MCDONALD, Kristian

Contribution ID: 28 Type: not specified

# **Displaced Vertices**

Thursday, 11 July 2013 12:00 (30 minutes)

**Presenter:** SONI, Nitesh (University of Adelaide (AU))

Contribution ID: 29 Type: not specified

### What Are We Missing in Elliptical Galaxies

Thursday, 11 July 2013 16:00 (30 minutes)

**Presenter:** Prof. MOULD, Jeremy (Swinburne University)

Contribution ID: 30 Type: not specified

# MSSM Higgs in Light of LHC Higgs Discovery

Thursday, 11 July 2013 16:30 (30 minutes)

**Presenter:** Dr LI, Tong (Monash University)

Contribution ID: 31 Type: not specified

#### **Dark Matter Co-annihilation**

Thursday, 11 July 2013 17:00 (30 minutes)

Presenter: CAI, Yi

Contribution ID: 32 Type: not specified

#### What is Theory Driving Experiments To Do?

Friday, 12 July 2013 09:00 (45 minutes)

**Presenters:** Prof. WILLIAMS, Anthony (The University of Adelaide); VOLKAS, Raymond (The University of Melbourne)

Contribution ID: 33 Type: not specified

# Possible Evolution of the CoEPP Experimental Program

Friday, 12 July 2013 09:45 (45 minutes)

Presenter: TAYLOR, Geoffrey Norman (University of Melbourne (AU))

Contribution ID: 34 Type: not specified

# Our Centre: What is working and what could be done better

Friday, 12 July 2013 11:00 (45 minutes)

Our Centre: What is working and  $\cdots$ 

**Presenter:** Prof. MOULD, Jeremy (Swinburne University)

Contribution ID: 35 Type: not specified

#### **Outlook and Future**

Friday, 12 July 2013 11:45 (15 minutes)

**Presenter:** TAYLOR, Geoffrey Norman (University of Melbourne (AU))