#### Frequency Map Analysis Workshop

### **Report of Contributions**

Contribution ID: 0 Type: not specified

#### **General Discussion**

Author: Dr NADJI, Amor (Synchrotron SOLEIL)

Frequency Map  $\cdots$  / Report of Contributions

Conclusion Remarks

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### **Conclusion Remarks**

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### General Discusion (A. Nadji)

Friday 2 April 2004 15:00 (30 minutes)

**Session Classification:** Discussions et Conclusions

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### Conclusion Remarks (J-M. Filhol)

Friday 2 April 2004 15:30 (30 minutes)

**Session Classification:** Discussions et Conclusions

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

### Refinements of the non-linear lattice model for the BESSYII storage ring (P. Kuske)

Friday 2 April 2004 14:00 (30 minutes)

Session Classification: Model and Experiment (II)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

### Global discussion on the importance of a very detailed model of the nonlinear fields

Friday 2 April 2004 14:30 (30 minutes)

Session Classification: Model and Experiment (II)

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

# Comparison between simulation and experiment on injection beam loss in the SPring8 storage ring (H. Tanaka)

Friday 2 April 2004 09:00 (30 minutes)

Session Classification: Model and Experiment (I)

Contribution ID: 7

Type: not specified

# Analyzing combined space charge and lattice nonlinearities based on an experiment at the CERN PS (G. Franchetti)

Friday 2 April 2004 09:30 (20 minutes)

Session Classification: Model and Experiment (I)

Contribution ID: 8 Type: not specified

## Frequency Map Analysis and Hilbert Transform for experimental resonance investigation at Elettra (S. Di Mitri)

Friday 2 April 2004 09:50 (20 minutes)

Session Classification: Model and Experiment (I)

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### **Discussions**

Friday 2 April 2004 10:10 (30 minutes)

**Session Classification:** Model and Experiment (I)

Contribution ID: 10 Type: not specified

### Welcome and Introduction to the target of the workshop (A. Nadji)

Thursday 1 April 2004 09:00 (15 minutes)

**Session Classification:** Use of the FMA at the level design of a lattice

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### Frequency Map Analysis (J. Laskar)

Thursday 1 April 2004 09:15 (45 minutes)

**Session Classification:** Use of the FMA at the level design of a lattice

Contribution ID: 12 Type: not specified

# Guiding lines for computing and reading a Frequency Map and new FMA calculations for SOLEIL including Insertion Devices effects (L. Nadolski)

Author: Dr NADOLSKI, Laurent (Synchrotron SOLEIL)

**Presenter:** Dr NADOLSKI, Laurent (Synchrotron SOLEIL)

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### Discussions

Thursday 1 April 2004 10:25 (35 minutes)

**Session Classification:** Use of the FMA at the level design of a lattice

Contribution ID: 14 Type: **not specified** 

#### FMA calculation for the ALS (D. Robin)

Thursday 1 April 2004 11:20 (15 minutes)

**Session Classification:** Frequency Map Analysis

Contribution ID: 15 Type: not specified

### Frequency maps for designing proton accelerators (Y. Papaphilippou)

Thursday 1 April 2004 11:35 (15 minutes)

**Session Classification:** Frequency Map Analysis

Contribution ID: 16 Type: not specified

### Role of the FMA in the choice of the working point of SOLEIL (M. Belgroune)

Thursday 1 April 2004 11:50 (15 minutes)

**Session Classification:** Frequency Map Analysis

Contribution ID: 17 Type: not specified

#### **Discussions**

Thursday 1 April 2004 12:05 (45 minutes)

**Session Classification:** Frequency Map Analysis

Contribution ID: 18 Type: not specified

#### FMA experiments at the ALS (D. Robin)

Thursday 1 April 2004 14:00 (45 minutes)

Session Classification: Experimental Frequency maps

Contribution ID: 19 Type: not specified

### Measured and calculated frequency maps for the BESSYII storage ring (P. Kuske)

Thursday 1 April 2004 14:45 (45 minutes)

Session Classification: Experimental Frequency maps

Contribution ID: 20 Type: not specified

### Recent experimental Frequency maps at Bessy II and SLS (M. Belgroune)

Thursday 1 April 2004 15:30 (15 minutes)

Session Classification: Experimental Frequency maps

Contribution ID: 21 Type: not specified

#### **Discussions**

Thursday 1 April 2004 15:45 (30 minutes)

**Session Classification:** Experimental Frequency maps

Contribution ID: 22 Type: not specified

### **Experimental Frequency Maps for the ESRF Storage** Ring (Y. Papaphilippou)

Thursday 1 April 2004 16:45 (20 minutes)

Session Classification: Experimental Frequency maps

Contribution ID: 23 Type: not specified

### Description of the experimental set up at ESRF (L. Farvacque)

Thursday 1 April 2004 17:15 (15 minutes)

Session Classification: Diagnostics and technical details of the measurements

Contribution ID: 24 Type: not specified

### Description of the experimental set up at the SLS (M. Munoz)

Thursday 1 April 2004 17:30 (15 minutes)

Session Classification: Diagnostics and technical details of the measurements

Contribution ID: 25 Type: not specified

#### Discussions

Thursday 1 April 2004 17:45 (45 minutes)

**Session Classification:** Diagnostics and technical details of the measurements

Contribution ID: 26 Type: not specified

### Nonlinear correction steering of the LHC using Harmonic analysis (F. Schmidt)

Friday 2 April 2004 11:00 (30 minutes)

Session Classification: Model and Measurement (II)

Contribution ID: 27 Type: not specified

### Studies on lattice calibration with frequency analysis of betatron oscillations (R. Bartolini)

Friday 2 April 2004 11:30 (30 minutes)

Session Classification: Model and Measurement (II)

Contribution ID: 28 Type: not specified

#### **Discussions**

Friday 2 April 2004 12:00 (30 minutes)

Session Classification: Model and Measurement (II)