JRA1 All-Hands meeting

Report of Contributions

Welcome and logistics

Contribution ID: 0

Type: not specified

Welcome and logistics

Wednesday 20 February 2008 14:00 (10 minutes)

Presenter: KOEROO, Oscar (Unknown)

JRA1 Summary

Contribution ID: 1

Type: not specified

JRA1 Summary

Wednesday 20 February 2008 14:10 (15 minutes)

Presenter: GRANDI, Claudio (INFN & CERN)

Security summary

Contribution ID: 2

Type: not specified

Security summary

Wednesday 20 February 2008 14:45 (25 minutes)

Presenter: WHITE, John White (Helsinki Institute of Physics HIP) **Session Classification:** Opening and summaries

IT summary

Contribution ID: 3

Type: not specified

IT summary

Wednesday 20 February 2008 15:55 (25 minutes)

Presenter: GIACOMINI, Francesco (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare (INFN)) **Session Classification:** Opening and summaries JRA1 All-Hands · · · / Report of Contributions

CZ summary

Contribution ID: 4

Type: not specified

CZ summary

Wednesday 20 February 2008 16:20 (25 minutes)

Presenter: Mr KRENEK, Ales (MASARYK UNIVERSITY, BRNO, CZECH REPUBLIC) **Session Classification:** Opening and summaries

CERN summary

Contribution ID: 5

Type: not specified

CERN summary

Wednesday 20 February 2008 15:10 (25 minutes)

Presenter: FROHNER, Akos (CERN)

UK summary

Contribution ID: 6

Type: not specified

UK summary

Wednesday 20 February 2008 16:45 (25 minutes)

Presenter: Mr WILSON, Antony (RAL)

CCRC'08

Contribution ID: 7

Type: not specified

CCRC'08

Wednesday 20 February 2008 14:25 (20 minutes)

Presenter: TEMPLON, Jeff (NIKHEF)

Status of CREAM and next steps

Contribution ID: 8

Type: not specified

Status of CREAM and next steps

Thursday 21 February 2008 12:10 (20 minutes)

Presenter: Mr SGARAVATTO, Massimo (INFN PADOVA)

Session Classification: Job Management

Job Provenance deployment strategy

Contribution ID: 9

Type: not specified

Job Provenance deployment strategy

Thursday 21 February 2008 11:50 (20 minutes)

Presenter: SITERA, Jiri (Unknown)

Session Classification: Job Management

Report from Rome Job Managem ····

Contribution ID: 10

Type: not specified

Report from Rome Job Management meeting

Thursday 21 February 2008 11:25 (25 minutes)

Presenter: MARASCHINI, Alessandro (Unknown) **Session Classification:** Job Management

JRA1 in EGEE-III proposal

Contribution ID: 11

Type: not specified

JRA1 in EGEE-III proposal

Thursday 21 February 2008 14:00 (30 minutes)

Presenter: GIACOMINI, Francesco (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare (INFN)) **Session Classification:** EGEE-III

Activities of UH.HIP, SWITCH, N …

Contribution ID: 12

Type: not specified

Activities of UH.HIP, SWITCH, NIKHEF, UMIMAN cluster

Thursday 21 February 2008 14:30 (25 minutes)

Presenter: WHITE, John White (Helsinki Institute of Physics HIP) **Session Classification:** EGEE-III

Activities in INFN, ED cluster

Contribution ID: 13

Type: not specified

Activities in INFN, ED cluster

Thursday 21 February 2008 14:55 (20 minutes)

Presenter: GIACOMINI, Francesco (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare (INFN)) **Session Classification:** EGEE-III

Activities in CZ cluster

Contribution ID: 14

Type: not specified

Activities in CZ cluster

Thursday 21 February 2008 15:15 (15 minutes)

 Presenter:
 Mr KRENEK, Ales (MASARYK UNIVERSITY, BRNO, CZECH REPUBLIC)

 Session Classification:
 EGEE-III

Activities in CERN cluster

Contribution ID: 15

Type: not specified

Activities in CERN cluster

Thursday 21 February 2008 15:30 (20 minutes)

Presenter:FROHNER, Akos (CERN)Session Classification:EGEE-III

CREAM-BES

Contribution ID: 16

Type: not specified

CREAM-BES

Thursday 21 February 2008 10:00 (30 minutes)

Presenter: ANDREETTO, Paolo (INFN-Padova) **Session Classification:** OMII-EU

VOMS-SAML

Contribution ID: 17

Type: not specified

VOMS-SAML

Thursday 21 February 2008 09:30 (30 minutes)

Presenter: VENTURI, Valerio (INFN-CNAF) **Session Classification:** OMII-EU

OGF GLUE 2.0 and GLUEMan

Contribution ID: 18

Type: not specified

OGF GLUE 2.0 and GLUEMan

Thursday 21 February 2008 09:00 (30 minutes)

Presenter: ANDREOZZI, Sergio (INFN-CNAF) **Session Classification:** OMII-EU JRA1 All-Hands $\cdots \ /$ Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 20

Type: not specified

Discussion

Thursday 21 February 2008 16:20 (40 minutes)

Session Classification: EGEE-III

JRA1 All-Hands $\cdots \ \ /$ Report of Contributions

Closing

Contribution ID: 21

Type: not specified

Closing

Friday 22 February 2008 12:20 (10 minutes)

Session Classification: Authorization framework II

Batch system behaviour when us \cdots

Contribution ID: 22

Type: not specified

Batch system behaviour when using glexec on the WN

Thursday 21 February 2008 11:00 (25 minutes)

Presenter:Dr GROEP, David (NIKHEF)Session Classification:Job Management

Security Token Service

Contribution ID: 27

Type: not specified

Security Token Service

Thursday 21 February 2008 17:00 (20 minutes)

Presenter: TSCHOPP, Valery (Unknown)

Session Classification: Authorization Framework I

Authorization in Logging and Bo $\,\cdots\,$

Contribution ID: 28

Type: not specified

Authorization in Logging and Bookkeeping Service

Thursday 21 February 2008 17:20 (20 minutes)

Presenter: Mr KRENEK, Ales (MASARYK UNIVERSITY, BRNO, CZECH REPUBLIC) **Session Classification:** Authorization Framework I

Authorization in FTS Service

Contribution ID: 29

Type: not specified

Authorization in FTS Service

Thursday 21 February 2008 17:40 (20 minutes)

Presenter: , Akos Frohner

Session Classification: Authorization Framework I

Recommendations on authZ

Contribution ID: 30

Type: not specified

Recommendations on authZ

Friday 22 February 2008 09:00 (45 minutes)

Presenter: WITZIG, Christoph (Eidgenossische Technische Hochschule Zurich/ETH (ETH)) **Session Classification:** Authorization framework II

Discussion linking FQAN - GID - \cdots

Contribution ID: 31

Type: not specified

Discussion linking FQAN - GID - shares

Friday 22 February 2008 09:45 (45 minutes)

Presenter: WITZIG, Christoph (Eidgenossische Technische Hochschule Zurich/ETH (ETH)) **Session Classification:** Authorization framework II

SCAS Status Report

Contribution ID: 32

Type: not specified

SCAS Status Report

Friday 22 February 2008 11:00 (30 minutes)

Presenter: KOEROO, Oscar (Unknown)

Session Classification: Authorization framework II

Policy Obligations - bridging two …

Contribution ID: 33

Type: not specified

Policy Obligations - bridging two fundamental security concepts

Friday 22 February 2008 11:30 (15 minutes)

Presenter: Dr DEMCHENKO, Yuri (SNE Group, University of Amsterdam) **Session Classification:** Authorization framework II

Design new authorization service ···

Contribution ID: 34

Type: not specified

Design new authorization service in EGEE-III

Friday 22 February 2008 11:45 (20 minutes)

Presenter: WITZIG, Christoph (Eidgenossische Technische Hochschule Zurich/ETH (ETH)) **Session Classification:** Authorization framework II

Summary AuthZ Session

Contribution ID: 35

Type: not specified

Summary AuthZ Session

Friday 22 February 2008 12:05 (15 minutes)

Session Classification: Authorization framework II