WP5 Simulation Workshop

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Ongoing simulations with WP5 and priority list

Friday, 15 November 2013 09:00 (20 minutes)

Presenter: REDAELLI, Stefano (CERN)

Contribution ID: 1 Type: not specified

Comparison with beam data and development plans for SixTrack

Friday, 15 November 2013 09:20 (20 minutes)

Presenter: BRUCE, Roderik (CERN)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Status of Merlin code and new

Friday, 15 November 2013 09:40 (20 minutes)

Presenter: RAFIQUE, Haroon (University of Huddersfield (GB))

Contribution ID: 3 Type: not specified

Scattering routines for tracking tools

Friday, 15 November 2013 10:00 (20 minutes)

Presenters: MOLSON, James (University of Manchester); APPLEBY, Robert Barrie (University of Manchester (GB))

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Crystal-based collimation studies and status of routines

Friday, 15 November 2013 10:20 (20 minutes)

Presenter: MIRARCHI, Daniele (Imperial College Sci., Tech. & Med. (GB))

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Prospect of integrated tools: SixTrack/FLUKA

Friday, 15 November 2013 11:10 (20 minutes)

Presenter: LECHNER, Anton (CERN)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Prospect of integrated tools: BDSIM/Geant

Friday, 15 November 2013 11:30 (20 minutes)

Presenter: NEVAY, Laurie (Royal Holloway University of London)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

SixTrack for failure studies

Friday, 15 November 2013 11:50 (20 minutes)

Presenter: LARI, Luisella (IFIC (CSIC) & CERN)

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

Sinergy with EuCARD2 programme

Presenter: ROSSI, Adriana (CERN)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Discussions

Friday, 15 November 2013 14:00 (1 hour)