# EuCARD2 WP10.2

# **Report of Contributions**

Activities on HTS for accelerator ···

Contribution ID: 0

Type: not specified

#### Activities on HTS for accelerator magnets at Kyoto University

Thursday 12 December 2013 10:00 (20 minutes)

Presenter:AMEMIYA, Naoyuki (Kyoto University)Session Classification:REBCO

- Test of the tapes from BEST at U  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 1

Type: not specified

# - Test of the tapes from BEST at University of Geneva

Thursday 12 December 2013 10:20 (20 minutes)

**Presenter:** SENATORE, Carmine (University of Geneva) **Session Classification:** REBCO

- Recent development of REBCO c  $\, \cdots \,$ 

Contribution ID: 2

Type: not specified

#### - Recent development of REBCO coated conductors at BEST

Thursday 12 December 2013 11:00 (20 minutes)

**Presenter:** USOSKIN, Alexander (Bruker HTS) **Session Classification:** REBCO

- Advances in REBCO cable design …

Contribution ID: 3

Type: not specified

# - Advances in REBCO cable design at KIT

Thursday 12 December 2013 11:20 (20 minutes)

**Presenter:** GOLDACKER, Wilfried (KIT) **Session Classification:** REBCO

Cable reference designs and open  $\cdots$ 

Contribution ID: 4

Type: not specified

# Cable reference designs and open issues

Thursday 12 December 2013 11:40 (20 minutes)

**Presenter:** BOTTURA, Luca (CERN) **Session Classification:** REBCO

- Link to WP10.3: magnet design ···

Contribution ID: 5

Type: not specified

# - Link to WP10.3: magnet design plans

Thursday 12 December 2013 12:00 (20 minutes)

**Presenter:** DURANTE, Maria (CEA Saclay) **Session Classification:** REBCO

- Discussion and future activities

Contribution ID: 6

Type: not specified

# - Discussion and future activities

Thursday 12 December 2013 12:20 (20 minutes)

Session Classification: REBCO

- Report on powder production at  $\cdots$ 

Contribution ID: 7

Type: not specified

# - Report on powder production at NSC

Thursday 12 December 2013 14:00 (30 minutes)

**Presenter:** RIKEL, Mark (Nexans SuperConductors) **Session Classification:** BSCCO

- Report on wire manufacturing at  $\cdots$ 

Contribution ID: 8

Type: not specified

# - Report on wire manufacturing at OST

Thursday 12 December 2013 14:30 (20 minutes)

**Presenter:** HUANG, Yibing (OST) **Session Classification:** BSCCO

- Results of material characterizat ...

Contribution ID: 9

Type: not specified

# - Results of material characterization at FSU

**Presenter:** LARBALESTIER, David (National High Magnetic Field Laboratory)

- Results of material characterizat ...

Contribution ID: 10

Type: not specified

# - Results of material characterization at FNAL

**Presenter:** COOLEY, L.

- Advances in BSCCO cable design  $\cdots$ 

Contribution ID: 11

Type: not specified

# - Advances in BSCCO cable design at LBL

Presenters: GODEKE, A.; DIETRICH, D.

- Link to WP10.3: magnet design ···

Contribution ID: 12

Type: not specified

# - Link to WP10.3: magnet design plans

Thursday 12 December 2013 16:10 (20 minutes)

**Presenter:** DURANTE, Maria (CEA Saclay) **Session Classification:** BSCCO

- Discussion and future activities

Contribution ID: 13

Type: not specified

# - Discussion and future activities

Thursday 12 December 2013 16:30 (20 minutes)

Session Classification: BSCCO

Test of the tapes from BEST at U  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 14

Type: not specified

# Test of the tapes from BEST at University of Twente

Thursday 12 December 2013 10:40 (20 minutes)

**Presenter:** DHALLE, Marc (Twente University TNW/EMS) **Session Classification:** REBCO

Combined presentations from FS  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 15

Type: not specified

#### **Combined presentations from FSU, FNAL, LBNL**

*Thursday 12 December 2013 14:50 (1 hour)* 

**Presenters:** GODEKE, Arno (Lawrence Berkeley National Laboratory); LARBALESTIER, David (National High Magnetic Field Laboratory); DANIEL R., Dietderich; COOLEY, L.

Session Classification: BSCCO

BSCCO cable reference design

Contribution ID: 16

Type: not specified

# **BSCCO** cable reference design

Thursday 12 December 2013 15:50 (20 minutes)

**Presenter:** Mr BOTTURA, Luca (CERN) **Session Classification:** BSCCO