5th Quattor Workshop

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome

Monday, 17 March 2008 09:30 (10 minutes)

Primary author: CHIERICI, Andrea (Unknown)

Session Classification: Introduction

CERN status

Contribution ID: 1 Type: not specified

CERN status

Monday, 17 March 2008 09:40 (10 minutes)

Session Classification: Introduction

LAL status

Contribution ID: 2 Type: not specified

LAL status

Monday, 17 March 2008 09:50 (10 minutes)

Session Classification: Introduction

NIKHEF status

Contribution ID: 3 Type: not specified

NIKHEF status

Monday, 17 March 2008 10:00 (10 minutes)

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Grid-Ireland status

Monday, 17 March 2008 10:10 (10 minutes)

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Morgan-Stanley status

Monday, 17 March 2008 10:20 (10 minutes)

Session Classification: Introduction

UAM status

Contribution ID: 6 Type: not specified

UAM status

Monday, 17 March 2008 10:30 (10 minutes)

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

INFN-CNAF status

Monday, 17 March 2008 10:40 (10 minutes)

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 8 Type: not specified

PAN compiler

Monday, 17 March 2008 14:20 (30 minutes)

Primary author: LOOMIS, Cal (CNRS/LAL)

Session Classification: Core modules developments

CDB status

Contribution ID: 9 Type: not specified

CDB status

Monday, 17 March 2008 14:50 (20 minutes)

Primary author: POLEGGI, Marco Emilio (Unknown)

Session Classification: Core modules developments

Contribution ID: 10 Type: not specified

SCDB status

Monday, 17 March 2008 15:10 (30 minutes)

Primary author: JOUVIN, Michel (LAL / IN2P3)

Session Classification: Core modules developments

Contribution ID: 11 Type: not specified

Other core modules report

Monday, 17 March 2008 15:40 (20 minutes)

Session Classification: Core modules developments

QWG status

Contribution ID: 12 Type: not specified

QWG status

Monday, 17 March 2008 11:40 (30 minutes)

Session Classification: Main developments

Contribution ID: 13 Type: not specified

Review of open Savannah bugs

Tuesday, 18 March 2008 09:00 (1 hour)

Session Classification: Progress review

Documentation

Contribution ID: 14 Type: not specified

Documentation

Tuesday, 18 March 2008 10:00 (30 minutes)

Session Classification: Progress review

LISA conference

Contribution ID: 15 Type: not specified

LISA conference

Tuesday, 18 March 2008 10:30 (30 minutes)

Session Classification: Progress review

Philips status

Contribution ID: 16 Type: not specified

Philips status

Monday, 17 March 2008 10:50 (10 minutes)

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 17 Type: not specified

Release process and planning

Tuesday, 18 March 2008 11:20 (20 minutes)

Session Classification: Roadmap

Contribution ID: 18 Type: not specified

The new All and the upgrade process

Monday, 17 March 2008 12:10 (30 minutes)

Session Classification: Main developments

Contribution ID: 19 Type: not specified

IBCP - CNRS status

Monday, 17 March 2008 11:00 (10 minutes)

Presenter: ELOTO, Christelle (IBCP-CNRS)

Session Classification: Introduction

Contribution ID: 20 Type: not specified

Quattor at CERN

Tuesday, 18 March 2008 11:40 (20 minutes)

Will CERN keep contributing?

Session Classification: Roadmap

Contribution ID: 21 Type: not specified

Coding conventions and practices

Monday, 17 March 2008 16:40 (20 minutes)

Session Classification: Coding practices and developers' conventions

Contribution ID: 22 Type: not specified

Update on block devices and file system layout

Monday, 17 March 2008 12:40 (20 minutes)

Session Classification: Main developments

BEgrid staus

Contribution ID: 23 Type: not specified

BEgrid staus

Monday, 17 March 2008 11:10 (10 minutes)

Primary author: DE WEIRDT, Stijn

Session Classification: Introduction