Prospects for Charged Higgs Discovery at Colliders (CHARGED 2014)

Report of Contributions

Registration

Contribution ID: 0 Type: not specified

Registration

Tuesday 16 September 2014 08:30 (30 minutes)

Welcome

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome

Tuesday 16 September 2014 09:00 (15 minutes)

Presenter: TYSK, Johan (Vice rektor, Uppsala University)

Contribution ID: 2 Type: not specified

ATLAS+CMS review of SM Higgs searches: bosonic and fermionic decays

Tuesday 16 September 2014 09:15 (35 minutes)

Presenter: KOURKOUMELIS, Christine (University of Athens (GR))

Contribution ID: 3 Type: not specified

ATLAS+CMS review of SM Higgs properties: couplings, spin, mass

Tuesday 16 September 2014 09:50 (35 minutes)

Presenter: JEZ, Pavel (Universite Catholique de Louvain (UCL) (BE))

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Review of BSM neutral Higgs results in ATLAS

Tuesday 16 September 2014 10:55 (35 minutes)

Presenter: SALES DE BRUIN, Pedro Henrique (University of Washington (US))

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Review of BSM neutral Higgs results in CMS

Tuesday 16 September 2014 11:30 (35 minutes)

Presenter: ZUCCHETTA, Alberto (Universita e INFN (IT))

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Search for charged Higgs bosons in ATLAS using the tau+jets final state

Tuesday 16 September 2014 13:30 (35 minutes)

Presenter: KOPP, Anna Katharina (Albert-Ludwigs-Universitaet Freiburg (DE))

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Search for charged Higgs bosons in ATLAS using other final states

Tuesday 16 September 2014 14:05 (35 minutes)

Presenter: SANDOVAL USME, Carlos (Universidad Antonio Narino (CO))

Contribution ID: 8 Type: not specified

CMS H+ searches, part 1

Tuesday 16 September 2014 14:40 (35 minutes)

Presenter: VISCHIA, Pietro (LIP Laboratorio de Instrumentacao e Fisica Experimental de Part)

Contribution ID: 9 Type: not specified

CMS H+ searches, part 2

Tuesday 16 September 2014 15:15 (35 minutes)

Presenter: WENDLAND, Lauri Andreas (Helsinki Institute of Physics (FI))

Contribution ID: 10 Type: not specified

ATLAS contributed experimental talk #1: data-driven background estimations in H+ analyses

Tuesday 16 September 2014 16:20 (20 minutes)

Presenter: MC CARN, Allison Renae (University of Michigan (US))

Contribution ID: 11 Type: not specified

CMS contributed experimental talk #1: data-driven background measurements

Tuesday 16 September 2014 16:40 (20 minutes)

Presenter: KORTELAINEN, Matti (Helsinki Institute of Physics (FI))

Contribution ID: 12 Type: not specified

ATLAS contributed experimental talk #2: review of SUSY searches

Tuesday 16 September 2014 17:00 (20 minutes)

Presenter: SERRE, Thomas Clement (Centre National de la Recherche Scientifique (FR))

Contribution ID: 13 Type: not specified

CMS contributed experimental talk #2: Search for H+ decays to cbbar

Presenter: YU, Geum Bong (Seoul Nat'l University, Department of Physics (KR))

Contribution ID: 14 Type: not specified

ATLAS contributed experimental talk #3: doubly-charged Higgs searches

Tuesday 16 September 2014 17:20 (20 minutes)

Presenter: NUTI, Francesco (University of Melbourne (AU))

Contribution ID: 15 Type: not specified

CMS contributed experimental talk #3: H+ -> cs analysis

Tuesday 16 September 2014 17:40 (20 minutes)

Presenter: KOLE, Gouranga (Tata Inst. of Fundamental Research (IN))

Contribution ID: 16 Type: not specified

Results from b-physics (LHCb, Belle)

Wednesday 17 September 2014 09:00 (35 minutes)

Presenter: PUGATCH, Valery (National Academy of Sciences of Ukraine (UA))

Contribution ID: 17 Type: not specified

Interpretation of b-physics results

Wednesday 17 September 2014 09:35 (35 minutes)

Presenter: CRIVELLIN, Andreas (C)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Interpretation of the LHC run-1 Higgs results (2HDM)

Wednesday 17 September 2014 10:10 (35 minutes)

Presenter: SANTOS, Rui (ISEL)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Interpretation of the LHC run-1 Higgs results (MSSM/SUSY)

Wednesday 17 September 2014 11:15 (35 minutes)

Presenter: Dr SLAVICH, Pietro (Centre National de la Recherche Scientifique (FR))

Contribution ID: 20 Type: not specified

Report from the LHC Higgs Cross Section Working Group

Wednesday 17 September 2014 11:50 (35 minutes)

Presenter: HEINEMEYER, Sven (CSIC (Santander, ES))

Contribution ID: 21 Type: not specified

H+ production and MC tools

Wednesday 17 September 2014 14:00 (35 minutes)

Presenter: KOVARIK, Karol

Contribution ID: 22 Type: not specified

Overview of H+ decays

Wednesday 17 September 2014 15:15 (35 minutes)

Presenter: STÅL, Oscar (DESY)

Contribution ID: 23 Type: not specified

Contributed talk #1

Contribution ID: 24 Type: not specified

Contributed talk #2

Contribution ID: 25 Type: not specified

MadGraph5_aMC@NLO

Wednesday 17 September 2014 14:35 (20 minutes)

Presenter: MATTELAER, Olivier Pierre C (IPPP Durham)

Contribution ID: 26 Type: not specified

Automated Two Higgs Doublet Model at NLO

Wednesday 17 September 2014 14:55 (20 minutes)

Presenter: DEGRANDE, Celine

Contribution ID: 27 Type: not specified

Light charged Higgs bosons decaying to charm and bottom quarks in models with two or more Higgs doublets

Wednesday 17 September 2014 16:55 (20 minutes)

Presenter: Prof. MORETTI, Stefano (STFC - Rutherford Appleton Lab. (GB))

Contribution ID: 28 Type: not specified

The h $\rightarrow \gamma \gamma$ and γZ decays in the Two Higgs Doublet Model Type III

Wednesday 17 September 2014 17:15 (20 minutes)

Presenter: HERNÁNDEZ, Jaime (Benemerita Universidad Autónoma de Puebla)

Contribution ID: 29 Type: not specified

Cosmology and dark matter with an extended Higgs sector

Presenter: Prof. KRAWCZYK, Maria (Institute of Theoretical Physics, Warsaw University)

Contribution ID: 30 Type: not specified

EW baryogenesis

Wednesday 17 September 2014 16:20 (35 minutes)

Presenter: Prof. RAMSEY-MUSOLF, Michael (U. Massachusetts Amherst)

Contribution ID: 31 Type: not specified

Beyond-MSSM Higgs sector(s)

Thursday 18 September 2014 09:00 (35 minutes)

Presenter: STAUB, Florian (University of Bonn)

Prospects for C $\,\cdots\,\,$ / Report of Contributions

Contributed talk #5

Contribution ID: 32 Type: not specified

Contributed talk #5

Contribution ID: 33 Type: not specified

Contributed talk #6

Contribution ID: 34 Type: not specified

A light NMSSM pseudoscalar at the LHC redux

Thursday 18 September 2014 09:55 (20 minutes)

Presenter: MUNIR, Shoaib (urn:Google)

Contribution ID: 35 Type: not specified

Bounds on Neutral and Charged Higgs from the LHC

Thursday 18 September 2014 10:45 (20 minutes)

Presenter: ILISIE, Victor (IFIC (Instittuto de Fisica Corpuscular))

Contribution ID: 36 Type: not specified

LHC machine upgrade (Run 2 and HL-LHC)

Thursday 18 September 2014 11:25 (35 minutes)

Presenter: Prof. ROSSI, Lucio (CERN)

Contribution ID: 37 Type: not specified

Prospects for BSM Higgs searches at future colliders

Thursday 18 September 2014 14:05 (35 minutes)

Presenter: GASCON-SHOTKIN, Susan Shotkin (Universite Claude Bernard-Lyon I (FR))

Contribution ID: 38 Type: not specified

Readiness of the ATLAS and CMS experiments for the run-2 data taking (including object reconstruction and H+/Higgs search prospects)

Thursday 18 September 2014 13:30 (35 minutes)

Presenter: RIZATDINOVA, Flera (Oklahoma State University (US))

Contribution ID: 39

Type: not specified

Readiness of the CMS experiment for the run-2 data taking (including object reconstruction and H+/Higgs search prospects)

Contribution ID: 40 Type: not specified

Summary and outlook

Thursday 18 September 2014 14:40 (35 minutes)

Presenter: GROSS, Eilam (Weizmann Institute of Science (IL))

Contribution ID: 43 Type: **not specified**

Charged Higgs through Triple or Double Higgs Production in a General Two Higgs Doublet Model at an e+e- Linear Collider

Thursday 18 September 2014 11:05 (20 minutes)

Presenter: Dr AHMED, Ijaz (University of Malaya (MY))

Contribution ID: 44 Type: **not specified**

Contributed talk #10

Contribution ID: 54 Type: **not specified**

Charged Higgs bosons in the W^pm Higgs channel at the Large Hadron Collider

Wednesday 17 September 2014 17:35 (20 minutes)

Presenter: KLEMM, William

Contribution ID: 55 Type: not specified

Update on realistic 2HDM-II CPV benchmarks: exploring the tauonic charged-Higgs decay at the LHC

Thursday 18 September 2014 09:35 (20 minutes)

Presenter: PRUNA, Giovanni Marco