Advanced School on Accelerator Optimization



Report of Contributions

Admin / Logistics oPAC

Contribution ID: 0

Type: not specified

Admin / Logistics oPAC

Monday 7 July 2014 08:30 (30 minutes)

Presenter: GALAN, Rita

Welcome / Introduction

Contribution ID: 1

Type: not specified

Welcome / Introduction

Monday 7 July 2014 09:00 (30 minutes)

Presenters: HOGG, Paul (Vice Principal and Dean of Science); KARATAEV, Pavel (Royal Holloway, University of London)

History of Particle Accelerators

Contribution ID: 2

Type: not specified

History of Particle Accelerators

Monday 7 July 2014 09:30 (1 hour)

Presenter: BRYANT, Philip (CERN)

Beam Dynamics, recap

Contribution ID: 3

Type: not specified

Beam Dynamics, recap

Monday 7 July 2014 11:00 (1 hour)

Presenter: WELSCH, Carsten (Cockcroft Institute / University of Liverpool)

Particle beam characterization

Contribution ID: 4

Type: not specified

Particle beam characterization

Monday 7 July 2014 12:00 (1 hour)

Presenter: KARATAEV, Pavel (Royal Holloway, University of London)

Advanced Scho $\ \cdots \ /$ Report of Contributions

Sourcery

Contribution ID: 5

Type: not specified

Sourcery

Monday 7 July 2014 14:30 (1 hour)

Presenter: POZIMSKI, Juergen (Imperial College London)

Accelerator Magnets

Contribution ID: 6

Type: not specified

Accelerator Magnets

Monday 7 July 2014 15:30 (1 hour)

Presenter: MARKS, Neil (STFC)

Lattice Design

Contribution ID: 7

Type: not specified

Lattice Design

Tuesday 8 July 2014 08:30 (1 hour)

Presenter: HOLZER, Bernhard (CERN)

Beam Profile Measurements (basi ...

Contribution ID: 8

Type: not specified

Beam Profile Measurements (basics, high intensity beams, cryo, high energy)

Tuesday 8 July 2014 09:30 (1 hour)

Presenter: BRAVIN, Enrico (CERN)

Beam Position Measurements (al \cdots

Contribution ID: 9

Type: not specified

Beam Position Measurements (also industry aspects)

Tuesday 8 July 2014 11:00 (1 hour)

Presenter: BOOGERT, Stewart (Royal Holloway, University of London)

High(er) accelerating gradients

Contribution ID: 10

Type: not specified

High(er) accelerating gradients

Tuesday 8 July 2014 12:00 (1 hour)

Presenter: WHEELHOUSE, Alan

Beam Loss Monitoring

Contribution ID: 11

Type: not specified

Beam Loss Monitoring

Tuesday 8 July 2014 17:00 (1 hour)

Presenter: NEBOT DEL BUSTO, Eduardo (University of Liverpool (GB))

Advanced Scho $\ \cdots \ /$ Report of Contributions

Beam Cooling Techniques

Contribution ID: 12

Type: not specified

Beam Cooling Techniques

Wednesday 9 July 2014 08:30 (1 hour)

Presenter: MESHKOV, Igor (Joint Institute for Nuclear Research (JINR))

Beam Loss Monitoring - detectors

Contribution ID: 13

Type: not specified

Beam Loss Monitoring - detectors

Wednesday 9 July 2014 09:30 (1 hour)

Presenter: VINOGRADOV, Sergey (ULIV)

Advanced Scho $\ \cdots \ /$ Report of Contributions

Particle Tracking Codes

Contribution ID: 14

Type: not specified

Particle Tracking Codes

Wednesday 9 July 2014 11:00 (1 hour)

Presenter: NEWTON, David (Liverpool University)

3rd generation Light source

Contribution ID: 15

Type: not specified

3rd generation Light source

Wednesday 9 July 2014 12:00 (1 hour)

Presenter: PEREZ, Francis (ALBA Synchrotron)

Advanced Scho \cdots / Report of Contributions

Outreach seminar for general pu $\,\cdots\,$

Contribution ID: 16

Type: not specified

Outreach seminar for general public and local media: Higgs

Tuesday 8 July 2014 18:25 (1h 30m)

Presenter: BURROWS, Phil

Next generation Light Sources

Contribution ID: 17

Type: not specified

Next generation Light Sources

Wednesday 9 July 2014 14:30 (1 hour)

Presenter: CLARKE, Jim (STFC)

Advanced Scho $\ \cdots \ /$ Report of Contributions

LHC Optimization

Contribution ID: 18

Type: not specified

LHC Optimization

Thursday 10 July 2014 08:30 (1 hour)

Presenter: TOMAS GARCIA, Rogelio (CERN)

Numerical Optimization of Partic ...

Contribution ID: 19

Type: not specified

Numerical Optimization of Particle Accelerators

Thursday 10 July 2014 09:30 (30 minutes)

Presenter: BOINE-FRANKENHEIM, Oliver (GSI, Darmstadt, Germany)

Accelerator Control Systems

Contribution ID: 20

Type: not specified

Accelerator Control Systems

Thursday 10 July 2014 10:00 (30 minutes)

Presenter: PLESKO, Mark (C)

Seminar: Roads into the anti-world

Contribution ID: 21

Type: not specified

Seminar: Roads into the anti-world

Thursday 10 July 2014 17:00 (1 hour)

Presenter: DOSER, Michael (CERN)

Advanced Scho $\ \cdots \ /$ Report of Contributions

Compact AMS Systems

Contribution ID: 22

Type: not specified

Compact AMS Systems

Friday 11 July 2014 09:30 (1 hour)

Presenter: LOPEZ, Jose Maria

The European Spallation Source – \cdots

Contribution ID: 23

Type: not specified

The European Spallation Source –The first 'green' accelerator

Friday 11 July 2014 11:00 (1 hour)

Presenter: JANSSON, Andreas (ESS)

Future Accelerators / School Con ····

Contribution ID: 24

Type: not specified

Future Accelerators / School Conclusion

Friday 11 July 2014 12:00 (1 hour)

Presenter: ZIMMERMANN, Frank (CERN)