# **3rd CLIC Advisory Committee** (CLIC-ACE)

# **Report of Contributions**

CLIC Study Progress and Plans

Contribution ID: 0

Type: not specified

# **CLIC Study Progress and Plans**

Tuesday 2 September 2008 09:00 (30 minutes)

Presenter: DELAHAYE, Jean-Pierre (CERN)

Discussion

Contribution ID: 1

Type: not specified

#### Discussion

Tuesday 2 September 2008 09:30 (15 minutes)

Follow up of ACE on Structures

Contribution ID: 2

Type: not specified

#### Follow up of ACE on Structures

Tuesday 2 September 2008 09:45 (30 minutes)

Presenter: Dr WUENSCH, Walter (CERN)

Discussion

Contribution ID: 3

Type: not specified

#### Discussion

Tuesday 2 September 2008 10:15 (15 minutes)

CLIC Parameters at 500 GeV

Contribution ID: 4

Type: not specified

#### **CLIC** Parameters at 500 GeV

Tuesday 2 September 2008 11:00 (30 minutes)

Presenter: GRUDIEV, Alexej (CERN)

Discussion

Contribution ID: 5

Type: not specified

#### Discussion

Tuesday 2 September 2008 11:30 (15 minutes)

Plans and Progress toward CDR

Contribution ID: 6

Type: not specified

### Plans and Progress toward CDR

Tuesday 2 September 2008 11:45 (30 minutes)

**Presenter:** SCHMICKLER, Hermann (AB-BDI)

Discussion

Contribution ID: 7

Type: not specified

#### Discussion

Tuesday 2 September 2008 12:15 (15 minutes)

Overview of Beam Physics Progr

Contribution ID: 8

Type: not specified

#### **Overview of Beam Physics Programme**

Tuesday 2 September 2008 14:00 (30 minutes)

Presenter: SCHULTE, Daniel (CERN)

Session Classification: Overview of Beam Physics Programme

Discussion

Contribution ID: 9

Type: not specified

#### Discussion

Tuesday 2 September 2008 14:30 (15 minutes)

Session Classification: Overview of Beam Physics Programme

Damping Rings

Contribution ID: 10

Type: not specified

# **Damping Rings**

Tuesday 2 September 2008 14:45 (30 minutes)

Presenter: PAPAPHILIPPOU, Yannis (CERN)

Discussion

Contribution ID: 11

Type: not specified

#### Discussion

Tuesday 2 September 2008 15:15 (15 minutes)

Main Linac

Contribution ID: 12

Type: not specified

#### Main Linac

Tuesday 2 September 2008 16:00 (30 minutes)

**Presenters:** LATINA, Andrea (CERN); SCHULTE, Daniel (CERN) **Session Classification:** Beam Physics Issues of Main Beam

Discussion

Contribution ID: 13

Type: not specified

#### Discussion

Tuesday 2 September 2008 16:30 (15 minutes)

Beam Delivery System

Contribution ID: 14

Type: not specified

## **Beam Delivery System**

Tuesday 2 September 2008 16:45 (30 minutes)

Presenter: TOMAS, Rogelio (CERN)

Discussion

Contribution ID: 15

Type: not specified

#### Discussion

Tuesday 2 September 2008 17:15 (15 minutes)

Main Beam Injectors

Contribution ID: 16

Type: not specified

# **Main Beam Injectors**

Tuesday 2 September 2008 17:30 (20 minutes)

Presenter: RINOLFI, Louis (CERN)

Discussion

Contribution ID: 17

Type: not specified

#### Discussion

Tuesday 2 September 2008 17:50 (10 minutes)

Ring to Main Linac Transport

Contribution ID: 19

Type: not specified

# **Ring to Main Linac Transport**

Wednesday 3 September 2008 09:00 (20 minutes)

Presenter: Dr STULLE, Frank (CERN)

Discussion

Contribution ID: 20

Type: not specified

#### Discussion

Wednesday 3 September 2008 09:20 (10 minutes)

Post Collision Line

Contribution ID: 21

Type: not specified

# **Post Collision Line**

Wednesday 3 September 2008 09:30 (20 minutes)

Presenter: ELSENER, Konrad (CERN)

Discussion

Contribution ID: 22

Type: not specified

#### Discussion

Wednesday 3 September 2008 09:50 (10 minutes)

Machine Detector Interface and B …

Contribution ID: 23

Type: not specified

#### **Machine Detector Interface and Background**

Wednesday 3 September 2008 10:30 (20 minutes)

**Presenter:** Dr TSESMELIS, Emmanuel (CERN)

Discussion

Contribution ID: 24

Type: not specified

#### Discussion

Wednesday 3 September 2008 10:50 (10 minutes)

Fast Beam-Ion Instability and Ele  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 25

Type: not specified

#### **Fast Beam-Ion Instability and Electron Cloud**

Wednesday 3 September 2008 11:00 (20 minutes)

Presenter: RUMOLO, Giovanni (CERN)

Discussion

Contribution ID: 26

Type: not specified

#### Discussion

Wednesday 3 September 2008 11:20 (10 minutes)

Alignment

Contribution ID: 27

Type: not specified

# Alignment

Wednesday 3 September 2008 11:30 (20 minutes)

**Presenter:** Dr MAINAUD DURAND, Hélène (TS7SU)

Discussion

Contribution ID: 28

Type: not specified

#### Discussion

Wednesday 3 September 2008 11:50 (10 minutes)

Stabilisation

Contribution ID: 29

Type: not specified

#### Stabilisation

Wednesday 3 September 2008 12:00 (20 minutes)

**Presenters:** JEREMIE, Andrea (Laboratoire d'Annecy-le-Vieux de Physique des Particules (LAPP)); HAUVILLER, Claude (CERN)

Discussion

Contribution ID: 30

Type: not specified

#### Discussion

Wednesday 3 September 2008 12:20 (10 minutes)

Drive Beam Generation Complex

Contribution ID: 31

Type: not specified

#### **Drive Beam Generation Complex**

Wednesday 3 September 2008 14:00 (30 minutes)

Concept, Injector, Accelerator, Delay loop, Combiner Rings,... Transfer Line, Phase Feedback, turn around, dump line,...

Presenter: JEANNERET, Bernard (CERN)

Discussion

Contribution ID: 32

Type: not specified

#### Discussion

Wednesday 3 September 2008 14:30 (15 minutes)

3rd CLIC Advis ··· / Report of Contributions

Drive Beam Decelerator and TBL

Contribution ID: 33

Type: not specified

#### **Drive Beam Decelerator and TBL**

Wednesday 3 September 2008 14:45 (30 minutes)

Lattice Design, Beam-based Alignment, Failures, TBL

**Presenter:** ADLI, Erik (European Organization for Nuclear Research (CERN)) **Session Classification:** Beam Physics Issues of Drive Beam

Discussion

Contribution ID: 34

Type: not specified

#### Discussion

Wednesday 3 September 2008 15:15 (15 minutes)

CTF3 Progress

Contribution ID: 35

Type: not specified

#### **CTF3** Progress

Wednesday 3 September 2008 16:00 (30 minutes)

CTF3 Achievements

Presenter:TECKER, Frank (CERN)Session Classification:CTF3

Discussion

Contribution ID: 36

Type: not specified

#### Discussion

Wednesday 3 September 2008 16:30 (15 minutes)

CTF3 Beam Physics Experimental ···

Contribution ID: 37

Type: not specified

#### **CTF3 Beam Physics Experimental Programme**

Wednesday 3 September 2008 16:45 (30 minutes)

Beam Experiments performed or planned at CTF3, Strategy for the future

Presenter: CORSINI, Roberto (CERN)

Discussion

Contribution ID: 38

Type: not specified

#### Discussion

Wednesday 3 September 2008 17:15 (15 minutes)

Phase Feedback

Contribution ID: 39

Type: not specified

#### **Phase Feedback**

Wednesday 3 September 2008 17:30 (20 minutes)

**Presenter:** ANDERSSON, Alexandra (Unknown) **Session Classification:** CTF3

Discussion

Contribution ID: 40

Type: not specified

#### Discussion

Wednesday 3 September 2008 17:50 (10 minutes)