# **Strangeness at SIS Energies**

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 0 Type: not specified

#### **Results from FOPI**

Monday 17 March 2008 10:00 (30 minutes)

**Presenter:** PIASECKI, Krzysztof (Phys. Inst, Uni Heidelberg)

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### **Results from HADES**

Monday 17 March 2008 10:30 (30 minutes)

**Presenter:** SCHMAH, Alexander (GSI)

Contribution ID: 2 Type: not specified

## **Update from Kaos**

Monday 17 March 2008 11:00 (20 minutes)

Presenter: UHLIG, Florian (TU Darmstadt / GSI))

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### **Status of Kaonic Clusters**

Monday 17 March 2008 11:20 (40 minutes)

**Presenter:** FABIETTI, Laura (TU Muenchen)

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

### **Status of Transport Models**

Monday 17 March 2008 13:30 (20 minutes)

Presenter: HARTNACK, Christoph (GSI)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## **Status of Transport Models**

Ch. Hartnack

Contribution ID: 6 Type: not specified

### Strangenessin the Medium

Monday 17 March 2008 13:50 (30 minutes)

Presenter: TOLOS, Laura (FIAS)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

## Off-ShellTransport

Monday 17 March 2008 14:20 (50 minutes)

Presenter: BRATKOVSKAYA, Elena (Frankfurt Institute for Advanced Studies (FIAS))

Contribution ID: 8 Type: not specified

### DiscussionRound on Perspectivesin Theory

Monday 17 March 2008 15:10 (1 hour)

Contribution ID: 9 Type: not specified

## Option for further discussions

Monday 17 March 2008 16:30 (1h 30m)