Final Dress Rehearsal for EC Review

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome and Agenda

Wednesday 16 April 2008 09:00 (5 minutes)

• Present participants and agenda

Presenter: MYERS, David (CERN)

Session Classification: Overview, Management and WP status

Contribution ID: 1 Type: not specified

Project Overview and Status

Wednesday 16 April 2008 09:05 (10 minutes)

• Summary of partners, objectives, resources and key achievements

Presenter: MYERS, David (CERN)

Session Classification: Overview, Management and WP status

Contribution ID: 2 Type: not specified

WP5; Conclusions

Wednesday 16 April 2008 09:15 (15 minutes)

• Summary of final management report

Presenter: MYERS, David (CERN)

Session Classification: Overview, Management and WP status

Contribution ID: 3 Type: not specified

Q & A / Immediate feedback

Wednesday 16 April 2008 09:30 (10 minutes)

Session Classification: Overview, Management and WP status

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Technical Summary

Wednesday 16 April 2008 09:40 (15 minutes)

- Summary of ISS concept and methodology
- Follow up on Period 1 Review
- Key technical results

Presenter: HEAGERTY, Denise (CERN)

Session Classification: Overview, Management and WP status

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

${f Q}$ & A / Immediate feedback

Wednesday 16 April 2008 09:55 (5 minutes)

Session Classification: Overview, Management and WP status

Contribution ID: 6 Type: not specified

WP2; Results

Wednesday 16 April 2008 10:00 (20 minutes)

- Review Objectives and Results
- Questionnaire, Audit, Input from EGEE \cdots
- Input to WP3 & WP4

Presenter: CONS, Lionel (CERN)

Session Classification: Overview, Management and WP status

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Q & A / Immediate feedback

Wednesday 16 April 2008 10:20 (10 minutes)

Session Classification: Overview, Management and WP status

Contribution ID: 8 Type: not specified

WP1; Results

Wednesday 16 April 2008 10:40 (20 minutes)

• Review Objectives and Results

• Input to WP3 & WP4

Presenter: HEAGERTY, Denise (CERN)

Session Classification: Overview, Management and WP status

Contribution ID: 9 Type: not specified

Q & A / Immediate feedback

Wednesday 16 April 2008 11:00 (10 minutes)

Session Classification: Overview, Management and WP status

Contribution ID: 10 Type: not specified

WP3; Results

Wednesday 16 April 2008 11:10 (20 minutes)

• Review Objectives and Results

• Architecture, Methodology and Recommendations

Presenter: HOEFT, Bruno (Unknown)

Session Classification: Overview, Management and WP status

Contribution ID: 11 Type: not specified

${f Q}$ & A / Immediate feedback

Wednesday 16 April 2008 11:30 (10 minutes)

Session Classification: Overview, Management and WP status

Contribution ID: 12 Type: not specified

WP4; Results

Wednesday 16 April 2008 11:40 (15 minutes)

- Review Objectives and Results
- Dissemination and Training

Presenter: JACKSON, David (Unknown)

Session Classification: Overview, Management and WP status

Contribution ID: 13 Type: not specified

${f Q}$ & A / Immediate feedback

Wednesday 16 April 2008 11:55 (5 minutes)

Session Classification: Overview, Management and WP status

Contribution ID: 14 Type: not specified

Web Task Force Meeting (Closed)

Wednesday 16 April 2008 13:00 (1 hour)

Presenters: JACKSON, David (Unknown); RICHARDS, Judy (CERN); BRADSHAW, Kate (CERN)

Contribution ID: 15 Type: not specified

WP4; Demonstration

Wednesday 16 April 2008 14:00 (20 minutes)

• Demonstrate Web Site

Presenter: JACKSON, David (Unknown)

Session Classification: Overview, Management and WP Status (Continued)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Conclusions and Wrap-Up

Wednesday 16 April 2008 14:20 (5 minutes)

Presenter: MYERS, David (CERN)

Session Classification: Overview, Management and WP Status (Continued)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Q & A / Wrap up discussions on presentation

Wednesday 16 April 2008 14:25 (35 minutes)

• Final questions and discussion

Session Classification: Overview, Management and WP Status (Continued)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Feedback from review committee and discussion

Final Dress Reh $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

Close

Contribution ID: 19 Type: not specified

Close

Contribution ID: 20 Type: not specified

Logistics for Brussels

Wednesday 16 April 2008 15:00 (15 minutes)

- Flight details
- Accommodation details
- EC venue
- mobile phones
- laptops

Session Classification: AoB

Contribution ID: 21 Type: not specified

D5.5 v4

Wednesday 16 April 2008 15:15 (10 minutes)

- financial figures needed from partners for final management report
- This report needs to reach the EC by end of June
- Provisional dates for figures from partners?

Session Classification: AoB

AoB

Contribution ID: 22 Type: not specified

AoB

Wednesday 16 April 2008 15:25 (5 minutes)

Session Classification: AoB

Contribution ID: 23 Type: not specified

Web Task Force Meeting (Closed)

Wednesday 16 April 2008 16:00 (1h 30m)

Presenters: JACKSON, David (Unknown); RICHARDS, Judy (CERN); BRADSHAW, Kate (CERN)