Flavour as a Window to New Physics at the LHC

Report of Contributions

Flavour Physics of Leptons and D $\, \cdots \,$

Contribution ID: 3

Type: not specified

Flavour Physics of Leptons and Dipole Moments

Tuesday 6 May 2008 10:00 (1 hour)

Presenter: RAIDAL, Martti

Family Symmetries and Neutrino …

Contribution ID: 4

Type: not specified

Family Symmetries and Neutrino Mixing

Wednesday 7 May 2008 10:00 (1 hour)

Presenter: VARZIELAS, Ivo

Leptogenesis

Contribution ID: 5

Type: not specified

Leptogenesis

Thursday 8 May 2008 10:00 (1 hour)

Presenter: MASINA, Isabella

LFV in SUSY-GUTs and SUSY at t $\, \cdots \,$

Contribution ID: 8

Type: not specified

LFV in SUSY-GUTs and SUSY at the LHC

Friday 9 May 2008 10:00 (1 hour)

Presenter: VEMPATI, Sudhir

Quark Models

Contribution ID: 11

Type: not specified

Quark Models

Tuesday 13 May 2008 10:00 (1 hour)

Presenter: GALKIN, Vladimir

Session Classification: Week II: QCD I

How reliable are bound-state par \cdots

Contribution ID: 12

Type: not specified

How reliable are bound-state parameters extracted from QCD sum rules?

Wednesday 14 May 2008 10:00 (1 hour)

Presenter: MELIKHOV, Dmitri Session Classification: Week II: QCD I

QCD Factorization

Contribution ID: 13

Type: not specified

QCD Factorization

Thursday 15 May 2008 10:00 (1 hour)

Presenter: BENEKE, Martin **Session Classification:** Week II: QCD I

The f(Ds) Puzzle

Contribution ID: 14

Type: not specified

The f(Ds) Puzzle

Friday 16 May 2008 10:00 (1 hour)

Presenter: KRONFELD, Andreas

Session Classification: Week II: QCD I

Heavy Flavour Applications of La $\,\cdots\,$

Contribution ID: 15

Type: not specified

Heavy Flavour Applications of Lattice QCD

Monday 19 May 2008 10:00 (1 hour)

Presenter: DELLA MORTE, Michele **Session Classification:** Week III: QCD II

Two related methods for dealing \cdots

Contribution ID: 16

Type: not specified

Two related methods for dealing with heavy quarks on the lattice

Monday 19 May 2008 16:00 (1 hour)

Presenter: SOMMER, Rainer
Session Classification: Week III: QCD II

Flavour as a Wi ··· / Report of Contributions

Polarization and branching ratios ···

Contribution ID: 18

Type: not specified

Polarization and branching ratios of B -> VV,VA,AA

Tuesday 20 May 2008 10:00 (1 hour)

Presenter: CHENG, Hai-Yang
Session Classification: Week III: QCD II

QCD Effects in Semileptonic B D

Contribution ID: 19

Type: not specified

QCD Effects in Semileptonic B Decays

Wednesday 21 May 2008 10:00 (1 hour)

Presenter: RICCIARDI, Giulia Session Classification: Week III: QCD II

Kaon physics with chiral fermions

Contribution ID: 20

Type: not specified

Kaon physics with chiral fermions

Thursday 22 May 2008 10:00 (1 hour)

Presenter:SACHRAJDA, ChrisSession Classification:Week III: QCD II

Flavour as a Wi ··· / Report of Contributions

BSM Aspects of Flavour Physics

Contribution ID: 21

Type: not specified

BSM Aspects of Flavour Physics

Friday 23 May 2008 10:00 (1 hour)

Presenter:BRANCO, GustavoSession Classification:Week III: QCD II

Neutrino Mixing in a Grand Unif $\,\cdots\,$

Contribution ID: 22

Type: not specified

Neutrino Mixing in a Grand Unified Model

Monday 2 June 2008 10:00 (1 hour)

Presenter: ALTARELLI, Guido

Rare Kaon Decays as Probes of B $\, \cdots \,$

Contribution ID: 23

Type: not specified

Rare Kaon Decays as Probes of BSM Physics

Monday 2 June 2008 16:00 (1 hour)

Presenter: HAISCH, Uli

Flavour as a Wi ··· / Report of Contributions

Rare B Decays as Probes of BSM ····

Contribution ID: 24

Type: not specified

Rare B Decays as Probes of BSM Physics

Wednesday 4 June 2008 10:00 (1 hour)

Presenter: ALI, Ahmed

QCD Challenges in Non-leptonic …

Contribution ID: 25

Type: not specified

QCD Challenges in Non-leptonic B Decays I

Thursday 5 June 2008 10:00 (20 minutes)

Presenter: CIUCHINI, Marco

QCD Challenges in Non-leptonic …

Contribution ID: 26

Type: not specified

QCD Challenges in Non-leptonic B Decays II

Thursday 5 June 2008 10:20 (20 minutes)

Presenter: LI, Hsiang-nan

QCD Challenges in Non-leptonic …

Contribution ID: 27

Type: not specified

QCD Challenges in Non-leptonic B Decays III

Thursday 5 June 2008 10:40 (20 minutes)

Presenter: STEWART, Iain

QCD Challenges in Non-leptonic …

Contribution ID: 28

Type: not specified

QCD Challenges in Non-leptonic B Decays IV

Thursday 5 June 2008 11:00 (20 minutes)

Presenter: LU, Cai-Dian

Discussion Session: QCD Challen \cdots

Contribution ID: 29

Type: not specified

Discussion Session: QCD Challenges in Non-leptonic B Decays

Thursday 5 June 2008 11:30 (30 minutes)

Informal Discussion on U-spin Bs- ···

Contribution ID: 30

Type: not specified

Informal Discussion on U-spin Bs-> DsK, B -> Dpi, ...

Thursday 5 June 2008 16:30 (1 hour)

Presenter: GLIGOROV, Vladimir

Welcome

Contribution ID: 31

Type: not specified

Welcome

Monday 5 May 2008 16:00 (2 hours)

Flavour-GUT SO(10)x(SU(3)xU(1) ····

Contribution ID: 32

Type: not specified

Flavour-GUT SO(10)x(SU(3)xU(1)): large mixing and mass hierarchy in the SM (Informal Talk)

Wednesday 7 May 2008 16:00 (1 hour)

Presenter: PICARIELLO, Marco

Flavour Coffee

Contribution ID: 33

Type: not specified

Flavour Coffee

Tuesday 13 May 2008 16:00 (1 hour)

Session Classification: Week II: QCD I

Flavour Coffee

Contribution ID: 35

Type: not specified

Flavour Coffee

Friday 16 May 2008 16:00 (1 hour)

Session Classification: Week II: QCD I

Flavour Coffee

Contribution ID: 37

Type: not specified

Flavour Coffee

Thursday 22 May 2008 16:00 (1 hour)

Session Classification: Week III: QCD II

Heavy Quark Masses

Contribution ID: 40

Type: not specified

Heavy Quark Masses

Friday 6 June 2008 09:30 (1 hour)

Presenter: HOANG, Andre

Flavour as a Wi ··· / Report of Contributions

ATLAS New Physics Searches at …

Contribution ID: 41

Type: not specified

ATLAS New Physics Searches at High pT

Monday 9 June 2008 14:00 (30 minutes)

Presenter: GOLLING, Tobias

Flavour as a Wi ··· / Report of Contributions

Early New Physics Reach: CMS

Contribution ID: 42

Type: not specified

Early New Physics Reach: CMS

Monday 9 June 2008 14:30 (30 minutes)

Presenter: BUCHMUELLER, Oliver

Discussion

Contribution ID: 43

Type: not specified

Discussion

Monday 9 June 2008 15:00 (30 minutes)

Supersymmetric Flavour and Sele ...

Contribution ID: 44

Type: not specified

Supersymmetric Flavour and Selectron Smuon Splitting

Tuesday 10 June 2008 09:30 (1 hour)

Presenter: ALLANACH, Ben

Discussion

Contribution ID: 45

Type: not specified

Discussion

Tuesday 10 June 2008 11:00 (1 hour)

Tools and Benchmarks

Contribution ID: 46

Type: not specified

Tools and Benchmarks

Tuesday 10 June 2008 14:00 (45 minutes)

Presenter: HEINEMEYER, Sven

GFitter: A Generic Fitter Project f $\,\cdots\,$

Contribution ID: 47

Type: not specified

GFitter: A Generic Fitter Project for HEP Model Testing

Tuesday 10 June 2008 15:00 (20 minutes)

Presenter: FLAECHER, Henning

Non-MFV and Non-SUSY Models

Contribution ID: 48

Type: not specified

Non-MFV and Non-SUSY Models

Wednesday 11 June 2008 10:00 (1 hour)

Presenter: OKADA, Yasuhiro

Discussion

Contribution ID: 49

Type: not specified

Discussion

Wednesday 11 June 2008 11:30 (30 minutes)

TH Colloquium: Warped Extra D $\,\cdots\,$

Contribution ID: 50

Type: not specified

TH Colloquium: Warped Extra Dimension at the LHC

Wednesday 11 June 2008 14:00 (1 hour)

Presenter: SONI, Amarjit

Flavour as a Wi ··· / Report of Contributions

Muon g-2 and Electric Dipole Mo $\,\cdots\,$

Contribution ID: 51

Type: not specified

Muon g-2 and Electric Dipole Moments

Thursday 12 June 2008 10:00 (1 hour)

Presenter: VAINSHTEIN, Arkady

Discussion

Contribution ID: 52

Type: not specified

Discussion

Thursday 12 June 2008 11:00 (1 hour)

Flavour as a Wi ··· / Report of Contributions

Lepton Flavour and Number Viol $\,\cdots\,$

Contribution ID: 53

Type: not specified

Lepton Flavour and Number Violation

Thursday 12 June 2008 14:00 (1 hour)

Presenter: ELLIS, John

Discussion

Contribution ID: 54

Type: not specified

Discussion

Thursday 12 June 2008 15:00 (30 minutes)

Joint Welcome

Contribution ID: 55

Type: not specified

Joint Welcome

Monday 26 May 2008 14:00 (5 minutes)

Presenters: DE ROECK, Albert; FLEISCHER, Robert **Session Classification:** Week IV: B@LHC Focus Week

LHC machine status

Contribution ID: 56

Type: not specified

LHC machine status

Monday 26 May 2008 14:05 (25 minutes)

Presenter: LAMONT, Mike

LHCb physics programme

Contribution ID: 57

Type: not specified

LHCb physics programme

Monday 26 May 2008 14:30 (30 minutes)

Presenter: MERK, Marcel

ATLAS B-physics programme

Contribution ID: 58

Type: not specified

ATLAS B-physics programme

Monday 26 May 2008 15:00 (15 minutes)

Presenter: BEN-AMI, Sagi

CMS B-physics programme

Contribution ID: 59

Type: not specified

CMS B-physics programme

Monday 26 May 2008 15:15 (15 minutes)

Presenter: STARODUMOV, Andrei

B-physics theory overview

Contribution ID: 60

Type: not specified

B-physics theory overview

Monday 26 May 2008 15:30 (30 minutes)

Presenter: BIGI, Ikaros

Bs Mixing Phase and CP Violation …

Contribution ID: 62

Type: not specified

Bs Mixing Phase and CP Violation at the Tevatron

Tuesday 27 May 2008 09:30 (30 minutes)

Presenter: RESCIGNO, Marco

New physics search in Bs->JpsiPhi ···

Contribution ID: 63

Type: not specified

New physics search in Bs->JpsiPhi and Bs->PhiPhi at LHCb, including ATLAS and CMS results

Tuesday 27 May 2008 10:00 (30 minutes)

Presenter: LEROY, Olivier

Bs Mixing (Theory)

Contribution ID: 64

Type: not specified

Bs Mixing (Theory)

Tuesday 27 May 2008 11:00 (30 minutes)

Presenter: LENZ, Alexander

Discussion

Contribution ID: 65

Type: not specified

Discussion

Tuesday 27 May 2008 11:30 (30 minutes)

gamma determination at LHCb

Contribution ID: 66

Type: not specified

gamma determination at LHCb

Tuesday 27 May 2008 14:00 (30 minutes)

Presenter: CARBONE, Angelo

Theory Issues in Measuring gamma

Contribution ID: 67

Type: not specified

Theory Issues in Measuring gamma

Tuesday 27 May 2008 14:30 (30 minutes)

Presenter: SILVESTRINI, Luca

Discussion

Contribution ID: 68

Type: not specified

Discussion

Tuesday 27 May 2008 15:30 (30 minutes)

B0s -> mu+mu- in CMS & ATLAS

Contribution ID: 69

Type: not specified

B0s -> mu+mu- in CMS & ATLAS

Wednesday 28 May 2008 09:30 (10 minutes)

Presenter: EGGEL, Christina

Studies of Semileptonic Rare B D $\,\cdots\,$

Contribution ID: 70

Type: not specified

Studies of Semileptonic Rare B Decays at ATLAS and CMS

Wednesday 28 May 2008 09:40 (10 minutes)

Presenter: ADORISIO, Cristina

Rare Decays at LHCb

Contribution ID: 71

Type: not specified

Rare Decays at LHCb

Wednesday 28 May 2008 09:50 (20 minutes)

Presenter: PATEL, Mitesh

Rare B Decays: Theory

Contribution ID: 72

Type: not specified

Rare B Decays: Theory

Wednesday 28 May 2008 10:40 (30 minutes)

Presenter: MISIAK, Mikolaj

Discussion

Contribution ID: 73

Type: not specified

Discussion

Wednesday 28 May 2008 11:10 (50 minutes)

TH Colloquium: Old and New Fl $\,\cdots\,$

Contribution ID: 74

Type: not specified

TH Colloquium: Old and New Flavour Physics

Wednesday 28 May 2008 14:00 (1 hour)

Presenter: WYLER, Daniel

Charm Physics at LHCb

Contribution ID: 75

Type: not specified

Charm Physics at LHCb

Thursday 29 May 2008 10:00 (30 minutes)

Presenter: MURESAN, Raluca

Charm Physics (Theory)

Contribution ID: 76

Type: not specified

Charm Physics (Theory)

Thursday 29 May 2008 10:30 (30 minutes)

Presenter: PETROV, Alexei

Discussion

Contribution ID: 77

Type: not specified

Discussion

Thursday 29 May 2008 11:00 (1 hour)

Non-CP Physics at LHCb

Contribution ID: 78

Type: not specified

Non-CP Physics at LHCb

Thursday 29 May 2008 14:00 (30 minutes)

Presenter: SCHMELLING, Michael

Flavour as a Wi ··· / Report of Contributions

Determination of Vcb and Vub (T $\,\cdots\,$

Contribution ID: 80

Type: not specified

Determination of Vcb and Vub (Theory)

Thursday 29 May 2008 14:30 (30 minutes)

Presenter: URALTSEV, Nikolai

Discussion

Contribution ID: 81

Type: not specified

Discussion

Thursday 29 May 2008 15:00 (30 minutes)

LHCb upgrade

Contribution ID: 82

Type: not specified

LHCb upgrade

Friday 30 May 2008 09:00 (20 minutes)

Presenter: LIBBY, Jim

Status and Prospects of sKEKB

Contribution ID: 83

Type: not specified

Status and Prospects of sKEKB

Friday 30 May 2008 09:20 (20 minutes)

Presenter: USHIRODA, Yutaka

Flavour as a Wi ··· / Report of Contributions

The SuperB Project: an overview

Contribution ID: 84

Type: not specified

The SuperB Project: an overview

Friday 30 May 2008 09:40 (20 minutes)

Presenter: GIORGI, Marcello

Non-Perturbative QCD Calculati ...

Contribution ID: 85

Type: not specified

Non-Perturbative QCD Calculations for B Physics (and related topics)

Friday 30 May 2008 10:30 (30 minutes)

Presenter: MARTINELLI, Guido

Theory Outlook

Contribution ID: 86

Type: not specified

Theory Outlook

Friday 30 May 2008 11:00 (30 minutes)

Presenter: LIGETI, Zoltan

Final Discussion

Contribution ID: 87

Type: not specified

Final Discussion

Friday 30 May 2008 11:30 (30 minutes)

Rare Kaon Decays: Experimental …

Contribution ID: 89

Type: not specified

Rare Kaon Decays: Experimental Prospects

Monday 2 June 2008 17:00 (1 hour)

Presenter: CECCUCCI, Augusto

Session Classification: Week V: Beyond the Standard Model

Measuring Flavour Mixing with …

Contribution ID: 90

Type: not specified

Measuring Flavour Mixing with Minimal Flavour Violation at the LHC

Tuesday 3 June 2008 10:00 (1 hour)

Presenter: HILLER, Gudrun

Session Classification: Week V: Beyond the Standard Model

CERN Joint EP/PP Seminar: Und

Contribution ID: 91

Type: not specified

CERN Joint EP/PP Seminar: Understanding flavour at the LHC

Tuesday 6 May 2008 16:30 (1 hour)

Presenter: NIR, Yosef

Session Classification: Week I: Lepton Flavour & Beyond the Standard Model Physics: Afternoon Session

CERN Colloquium: Worrying ab ···

Contribution ID: 92

Type: not specified

CERN Colloquium: Worrying about the LHC, a lesson from astrophysics?

Thursday 15 May 2008 16:30 (1 hour)

Presenter: DE RUJULA, Alvaro Session Classification: Week II: QCD I

Applications of QCD Sum Rules to ···

Contribution ID: 93

Type: not specified

Applications of QCD Sum Rules to Flavour Physics

Tuesday 20 May 2008 16:00 (1 hour)

Presenter: KHODJAMIRIAN, Alexander **Session Classification:** Week III: QCD II

Flavour Coffee

Contribution ID: 94

Type: not specified

Flavour Coffee

Thursday 8 May 2008 16:00 (1 hour)

Session Classification: Week I: Lepton Flavour & Beyond the Standard Model Physics

Recent Results from HERA

Contribution ID: 95

Type: not specified

Recent Results from HERA

Monday 26 May 2008 16:30 (30 minutes)

Presenter: DIACONU, Christi

Jet Physics at Colliders

Contribution ID: 96

Type: not specified

Jet Physics at Colliders

Monday 26 May 2008 17:00 (30 minutes)

Presenter: SALAM, Gavin

Flavour as a Wi ··· / Report of Contributions

ATLAS Luminosity measurement ...

Contribution ID: 97

Type: not specified

ATLAS Luminosity measurements and PDF uncertainty role on the LHC physics

Monday 26 May 2008 17:30 (30 minutes)

Presenter: BOONEKAMP, Martin

Flavour as a Wi ··· / Report of Contributions

Expectations for QCD with first L $\,\cdots$

Contribution ID: 98

Type: not specified

Expectations for QCD with first LHC data

Monday 26 May 2008 18:00 (30 minutes)

Presenter: RABBERTZ, Klaus

Flavour Coffee

Contribution ID: 100

Type: not specified

Flavour Coffee

Wednesday 21 May 2008 16:00 (1 hour)

Session Classification: Week III: QCD II: Afternoon Session

Joint PP/EP Tuesday Seminar: M ····

Contribution ID: 101

Type: not specified

Joint PP/EP Tuesday Seminar: Measurements of the Unitarity Triangle angles at the B factories

Tuesday 27 May 2008 16:30 (1 hour)

Presenter: BONA, Marcella

Joint PP/EP Tuesday Seminar: Co

Contribution ID: 102

Type: not specified

Joint PP/EP Tuesday Seminar: Constraints on new physics from b→s hadronic decays at Babar

Tuesday 3 June 2008 16:30 (1 hour)

Presenter: PIERINI, Maurizio

Session Classification: Week V: Beyond the Standard Model

Special Seminar: Where to expect ···

Contribution ID: 103

Type: not specified

Special Seminar: Where to expect New Physics in flavour-violating processes?

Thursday 29 May 2008 16:00 (1 hour)

Presenter: BURAS, Andrzej

The MSSM with minimal flavour \cdots

Contribution ID: 104

Type: not specified

The MSSM with minimal flavour violations and its running

Tuesday 10 June 2008 10:30 (30 minutes)

Presenter: COLANGELO, Gilberto

Discussion Session: Determinati ····

Contribution ID: 105

Type: not specified

Discussion Session: Determination of Vcb and Vub

Friday 30 May 2008 16:00 (1 hour)

Session Classification: Week IV: B@LHC Focus Week: Long-Term Future

A framework for consistent comb

Contribution ID: 106

Type: not specified

A framework for consistent combination of indirect constraints on the MSSM

Tuesday 10 June 2008 15:20 (20 minutes)

Presenter: RONGA, Frederic

Discussion

Contribution ID: 107

Type: not specified

Discussion

Tuesday 10 June 2008 15:40 (20 minutes)

Flavour Coffee

Contribution ID: 108

Type: not specified

Flavour Coffee

Friday 6 June 2008 16:00 (15 minutes)

Session Classification: Week V: Beyond the Standard Model: Afternoon Session

Flavour as a Wi ··· / Report of Contributions

MSSM predictions for B_s -> mu ···

Contribution ID: 109

Type: not specified

MSSM predictions for B_s -> mu mu at low tan(beta)

Friday 6 June 2008 16:15 (30 minutes)

Presenter: DEDES, Athanasios

Session Classification: Week V: Beyond the Standard Model: Afternoon Session

Exploiting the width difference D $\,\cdots$

Contribution ID: 110

Type: not specified

Exploiting the width difference DGs in Bs -> phi gamma

Friday 6 June 2008 16:45 (30 minutes)

Presenter: ZWICKY, Roman

Session Classification: Week V: Beyond the Standard Model: Afternoon Session

Flavour Coffee

Contribution ID: 111

Type: not specified

Flavour Coffee

Thursday 5 June 2008 16:15 (15 minutes)

Session Classification: Week V: Beyond the Standard Model

Flavour as a Wi ··· / Report of Contributions

Some implications of a large phase · · ·

Contribution ID: 112

Type: not specified

Some implications of a large phase in Bs mixing

Wednesday 11 June 2008 11:00 (30 minutes)

Presenter: CIUCHINI, Marco

Flavour as a Wi ··· / Report of Contributions

Model-Independent Analyses in F $\, \cdots \,$

Contribution ID: 113

Type: not specified

Model-Independent Analyses in Flavour Physics

Tuesday 10 June 2008 14:45 (15 minutes)

Presenters: HILLER, Gudrun; HAISCH, Ulrich

Discussion

Contribution ID: 114

Type: not specified

Discussion

Friday 13 June 2008 10:00 (30 minutes)