# The industrial and environmental applications of electron beams

### **Report of Contributions**

Welcome

Contribution ID: 0 Type: not specified

#### Welcome

Thursday, 6 November 2014 09:00 (15 minutes)

Presenter: CHMIELEWSKI, Andrzej (ICHTJ)

Contribution ID: 1 Type: not specified

### Scope and aims of workshop

Thursday, 6 November 2014 09:35 (15 minutes)

**Presenter:** EDGECOCK, Rob (STFC - Rutherford Appleton Lab. (GB))

Contribution ID: 2 Type: not specified

### Flue gas treatment

Thursday, 6 November 2014 09:50 (30 minutes)

Presenter: CHMIELEWSKI, Andrzej (ICHTJ)

Sterilisation

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### **Sterilisation**

Thursday, 6 November 2014 16:00 (30 minutes)

**Presenter:** RAFALSKI, Andrzej

Water treament

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### Water treament

Thursday, 6 November 2014 11:00 (30 minutes)

Presenter: HAN, Bumsoo

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

# Radiation processing of polymers: basics, applications and perspectives

Thursday, 6 November 2014 11:30 (30 minutes)

**Presenter:** COQUERET, Xavier

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

### Application of electron accelerators in cable industry

Thursday, 6 November 2014 12:00 (30 minutes)

Presenter: PRZYBYTNIAK, Grażyna

Contribution ID: 9 Type: **not specified** 

# Radiation crosslinking –way to improve the properties of polymers and its industrial applications

Thursday, 6 November 2014 14:00 (30 minutes)

**Presenter:** GEHRING, Joachim

Contribution ID: 10 Type: not specified

## Recent advances in EB/X-ray-cured composite materials

Thursday, 6 November 2014 14:30 (30 minutes)

**Presenter:** COQUERET, Xavier

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### E-beam treatment of seeds

Thursday, 6 November 2014 15:00 (30 minutes)

**Presenter:** WEIDAUER, André

Contribution ID: 12 Type: not specified

### Selected EB applications projects in UCEA Slovakia

Thursday, 6 November 2014 17:00 (30 minutes)

**Presenter:** FULOP, Marko

Contribution ID: 13 Type: not specified

### **Compact RF linacs**

Friday, 7 November 2014 10:30 (30 minutes)

**Presenter:** ROBERTSON, Katharine (STFC)

Contribution ID: 14 Type: not specified

# Use of Laser Plasma Accelerator (LPA) as compact e-beam sources

Friday, 7 November 2014 11:00 (30 minutes)

**Presenter:** SYLLA, Francois

Contribution ID: 15 Type: not specified

### Compact FFAG e-beam source

Friday, 7 November 2014 11:30 (30 minutes)

**Presenter:** JOHNSTONE, Carol (Fermilab)

Contribution ID: 16 Type: not specified

### Funding opportunities in H2020 - Water

Friday, 7 November 2014 13:30 (30 minutes)

Presenter: ANTOSIEWICZ, Maria

Contribution ID: 17 Type: not specified

### Project idea discussion and team building

Friday, 7 November 2014 14:00 (1 hour)

Presenter: SCHWOCK, Alexander

Contribution ID: 18 Type: not specified

### Closing and follow up activities

Friday, 7 November 2014 15:00 (15 minutes)

Role of the IAEA

Contribution ID: 19 Type: not specified

### Role of the IAEA

Thursday, 6 November 2014 09:15 (20 minutes)

Presenter: SABHARWAL, Sunil

Contribution ID: 20 Type: not specified

# Introduction to mathematical modeling of physical and chemical processes in the EBFGT

Thursday, 6 November 2014 10:20 (20 minutes)

**Presenter:** VASILE, Lavric

Contribution ID: 21 Type: not specified

# Electron accelerators in INFLPR characteristics and areas of application

Friday, 7 November 2014 09:00 (30 minutes)

Presenters: IGHIGEANU, Daniel; MARTIN, Diana; CALINESCU, Ioan

Contribution ID: 22 Type: not specified

### New development of a Toroidal- electron source

Friday, 7 November 2014 09:30 (30 minutes)

Presenter: WEIDAUER, André

Contribution ID: 23 Type: not specified

### Axellance Group (Russia) e-beam activities

Heat Flux Test

Contribution ID: 24 Type: not specified

#### **Heat Flux Test**

Thursday, 6 November 2014 16:30 (30 minutes)

**Presenter:** NEUMANN, Dr

Contribution ID: 25 Type: not specified

#### Introduction to ebeam accelerators

Thursday, 6 November 2014 17:30 (30 minutes)

**Presenter:** ZIMEK, Zbigniew

Contribution ID: 26 Type: not specified

### Funding opportunities in H2020 -Materials

Friday, 7 November 2014 13:00 (30 minutes)

**Presenter:** PIEKARSKI, Jarosław