Technical meeting on T600 developments

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Introductory remarks

Monday 16 June 2014 14:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. RUBBIA, Carlo

Contribution ID: 1 Type: not specified

Increase of the T600 maximum drift distance and preliminary considerations for larger Aluminum vessels

Monday 16 June 2014 14:30 (1 hour)

Presenter: Dr MONTANARI, Claudio

Session Classification: Possible increases of the T600 maximum drift distance and prelimi-

nary considerations of new aluminium vessels

June 26, 2025

XXX

Contribution ID: 2 Type: not specified

 $\mathbf{x}\mathbf{x}\mathbf{x}$

Presenter: Dr SCARAMELLI, Alberto

Contribution ID: 3 Type: not specified

Space charge effects in the LAr-TPC

Monday 16 June 2014 15:30 (30 minutes)

Presenter: Dr PIETROPAOLO, Francesco

Session Classification: Possible increases of the T600 maximum drift distance and prelimi-

nary considerations of new aluminium vessels

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Discussions (ICARUS+CERN) and sharing of responsibilities

Monday 16 June 2014 16:00 (30 minutes)

Session Classification: Possible increases of the T600 maximum drift distance and preliminary considerations of new aluminium vessels

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Cerenkov and scintillation light signals

Monday 16 June 2014 16:45 (30 minutes)

Presenter: MENEGOLLI, Alessandro

Session Classification: Development on scintillation and Cerenkov light collection signals

(ICARUS+CERN)

Contribution ID: 6 Type: not specified

New solutions for light detection system: preliminary tests

Monday 16 June 2014 17:15 (15 minutes)

Presenter: VIGNOLI, Chiara

Session Classification: Development on scintillation and Cerenkov light collection signals

(ICARUS+CERN)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

New proposed SiPM set-ups

Monday 16 June 2014 17:30 (30 minutes)

Presenter: RASELLI, GianLuca

Session Classification: Development on scintillation and Cerenkov light collection signals

(ICARUS+CERN)

Technical meeti $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

XXX

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

 $\mathbf{x}\mathbf{x}\mathbf{x}$

Presenter: BONESINI, Maurizio

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Study of the magnetic field for the T600 and of the related mechanical forces

Monday 16 June 2014 18:30 (15 minutes)

Presenter: FALCONE, Andrea

Session Classification: Future magnetization of T600 and mechanical forces (ICARUS+CERN)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Preliminary study of electron / positron identification with magnetised Lar

Monday 16 June 2014 18:45 (15 minutes)

Presenter: TORTI, Marta

Session Classification: Future magnetization of T600 and mechanical forces (ICARUS+CERN)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Discussions and sharing of responsibilities (ICARUS+CERN)

Monday 16 June 2014 18:00 (30 minutes)

Session Classification: Development on scintillation and Cerenkov light collection signals (ICARUS+CERN)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Discussions and sharing of responsibilities (ICARUS+CERN)

Monday 16 June 2014 19:00 (30 minutes)

Session Classification: Future magnetization of T600 and mechanical forces (ICARUS+CERN)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Proposal of new electronics integrated on the flanges for LAr TPC

Tuesday 17 June 2014 09:30 (30 minutes)

Presenter: CENTRO, Sandro

Session Classification: Read-out electronics and alternative solutions (ICARUS+CERN)

Contribution ID: 14 Type: not specified

Discussions and sharing of responsibilities (ICARUS+CERN)

Tuesday 17 June 2014 10:00 (30 minutes)

Session Classification: Read-out electronics and alternative solutions (ICARUS+CERN)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Concluding Brainstorming discussions on the whole related programme and sharing of contributions of CERN and Participating Institutions.

Tuesday 17 June 2014 11:00 (1 hour)