Meeting at ASC on future circular collider magnets

Report of Contributions

A summary of magnet demands f $\,\cdots\,$

Contribution ID: 1

Type: not specified

A summary of magnet demands from beam optics and design targets

Presenter: TODESCO, Ezio (CERN)

Meeting at ASC ··· / Report of Contributions

Challenges for superconductors

Contribution ID: 2

Type: not specified

Challenges for superconductors

Presenter: BALLARINO, Amalia (CERN)

EU program and FCC magnet des $\,\cdots\,$

Contribution ID: 3

Type: not specified

EU program and FCC magnet design collaboaration (H2020)

Presenter: BOTTURA, Luca (CERN)

LBNL high field magnet program …

Contribution ID: 4

Type: not specified

LBNL high field magnet program and test results (HD, LD, CCT)

Presenter: GOURLAY, Stephen (LBNL)

FNAL high field magnet program

Contribution ID: 5

Type: not specified

FNAL high field magnet program

Presenter: ZLOBIN, Alexander (Fermilab)

BNL high field and HTS magnet p $\,\cdots\,$

Contribution ID: 6

Type: not specified

BNL high field and HTS magnet program (superferric)

Presenter: GUPTA, Ramesh (BNL)

US high field program

Contribution ID: 7

Type: not specified

US high field program

Presenter: LARBALESTIER, David (National High Magnetic Field Laboratory)

Japan program in Nb3Al

Contribution ID: 8

Type: not specified

Japan program in Nb3Al

Presenter: NAKAMOTO, Tatsushi (Unknown)

CN magnet for a 100 TeV hh collider

Contribution ID: 9

Type: not specified

CN magnet for a 100 TeV hh collider

Presenter: XU, Quinjing (IHEP)

Japan program in HTS for acceler $\,\cdots\,$

Contribution ID: 10

Type: not specified

Japan program in HTS for accelerators

Presenter: Prof. AMEMIYA, Naoyuki (Kyoto University)

Introduction, scope of FCC and c \cdots

Contribution ID: 11

Type: not specified

Introduction, scope of FCC and collaboration

Wednesday 13 August 2014 15:30 (10 minutes)

Presenter: BENEDIKT, Michael (CERN)

Session Classification: Scope and introduction

A summary of magnet demands f $\,\cdots\,$

Contribution ID: 12

Type: not specified

A summary of magnet demands from beam optics and design targets

Wednesday 13 August 2014 15:40 (10 minutes)

Presenter: TODESCO, Ezio (CERN)

Session Classification: Scope and introduction

Meeting at ASC \cdots $\,$ / Report of Contributions

Challenges for superconductors

Contribution ID: 13

Type: not specified

Challenges for superconductors

Wednesday 13 August 2014 15:50 (10 minutes)

Presenter: BALLARINO, Amalia (CERN)

Session Classification: Scope and introduction

EU program and FCC magnet des \cdots

Contribution ID: 14

Type: not specified

EU program and FCC magnet design collaboration *H2020

Wednesday 13 August 2014 16:00 (10 minutes)

Presenter: BOTTURA, Luca (CERN)

LBNL high field magnet program ···

Contribution ID: 15

Type: not specified

LBNL high field magnet program and test results (HD,LD, CCT)

Wednesday 13 August 2014 16:10 (10 minutes)

Presenter: GOURLAY, Stephen (LBNL)

FNAL high field magnet program

Contribution ID: 16

Type: not specified

FNAL high field magnet program

Wednesday 13 August 2014 16:20 (10 minutes)

Presenter: ZLOBIN, Alexander (Fermilab)

BNL high field and HTS magnet p $\,\cdots\,$

Contribution ID: 17

Type: not specified

BNL high field and HTS magnet program (superferric)

Wednesday 13 August 2014 16:30 (10 minutes)

Presenter: GUPTA, Ramesh (BNL)

US high field program

Contribution ID: 18

Type: not specified

US high field program

Wednesday 13 August 2014 16:40 (10 minutes)

Presenter: LARBALESTIER, David (National High Magnetic Field Laboratory)

JA program in Nb3Al

Contribution ID: 19

Type: not specified

JA program in Nb3Al

Wednesday 13 August 2014 16:50 (5 minutes)

Presenter: NAKAMOTO, Tatsushi (Unknown)

China R&D plan of high field ma $\,\cdots\,$

Contribution ID: 20

Type: not specified

China R&D plan of high field magnet for a 100 TeV hh collider

Wednesday 13 August 2014 17:05 (10 minutes)

Presenter: XU, Qingjin

Japan program in HTS for acceler $\,\cdots\,$

Contribution ID: 21

Type: not specified

Japan program in HTS for accelerators

Wednesday 13 August 2014 16:55 (10 minutes)

Presenter: AMEMIYA, Naoyuki (Kyoto University)

Hybrid Block-Coil Dipole Develo ...

Contribution ID: 22

Type: not specified

Hybrid Block-Coil Dipole Development: Enabling Technology for 100 TeV

Wednesday 13 August 2014 17:15 (10 minutes)

Presenter: MCINTYRE, Peter (Texas A&M University)