# **Report of Contributions**

/ Report of Contributions

**CERN** Introduction

Contribution ID: 0

Type: not specified

## **CERN Introduction**

Wednesday 23 July 2014 09:00 (45 minutes)

Presenter: BRIARD, Francois (CERN)

/ Report of Contributions

AD Introduction

Contribution ID: 1

Type: not specified

### **AD Introduction**

Wednesday 23 July 2014 09:45 (30 minutes)

Presenter: JOERGENSEN, Lars Varming (CERN)

/ Report of Contributions

AD visit

Contribution ID: 2

Type: not specified

#### **AD** visit

Wednesday 23 July 2014 10:15 (40 minutes)

**Presenter:** JOERGENSEN, Lars Varming (CERN)

/ Report of Contributions

Data Centre Intro

Contribution ID: 3

Type: not specified

#### Data Centre Intro

Wednesday 23 July 2014 11:00 (30 minutes)

Presenters: LO PRESTI, Giuseppe (CERN); SALTER, Wayne (CERN)

/ Report of Contributions

Data Centre Visit

Contribution ID: 4

Type: not specified

#### **Data Centre Visit**

Wednesday 23 July 2014 11:30 (30 minutes)

Presenters: LO PRESTI, Giuseppe (CERN); SALTER, Wayne (CERN)

/ Report of Contributions

Bus trip to Cessy, CMS

Contribution ID: 5

Type: not specified

# Bus trip to Cessy, CMS

Wednesday 23 July 2014 13:00 (30 minutes)

/ Report of Contributions

CMS Visit

Contribution ID: 6

Type: not specified

#### **CMS** Visit

Wednesday 23 July 2014 13:30 (1 hour)

**Presenters:** RAO, Achintya (University of the West of England (GB)); TINOCO MENDES, Andre (L)

/ Report of Contributions

Bus trip from Cessy to Prévessin CCC

Contribution ID: 7

Type: not specified

# Bus trip from Cessy to Prévessin CCC

Wednesday 23 July 2014 14:30 (30 minutes)

/ Report of Contributions

CERN Control Centre Visit

Contribution ID: 8

Type: not specified

#### **CERN Control Centre Visit**

Wednesday 23 July 2014 15:00 (1 hour)

Presenter: Dr POJER, Mirko (CERN)

/ Report of Contributions

Bus trip to Meyrin

Contribution ID: 9

Type: not specified

# **Bus trip to Meyrin**

Wednesday 23 July 2014 16:00 (30 minutes)

/ Report of Contributions

Synchro Cyclotron visit

Contribution ID: 10

Type: not specified

# Synchro Cyclotron visit

Wednesday 23 July 2014 16:30 (45 minutes)

Presenter: PELLEQUER, Bernard (CERN)