CLIC Breakdown Workshop

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome

Tuesday, 20 May 2008 09:00 (5 minutes)

Presenter: DELAHAYE, Jean-Pierre (CERN)

Introduction

Contribution ID: 1 Type: not specified

Introduction

Tuesday, 20 May 2008 09:05 (10 minutes)

Presenter: CALATRONI, Sergio (CERN)

Contribution ID: 2 Type: not specified

RF Breakdowns: Experiments and Goals

Tuesday, 20 May 2008 09:15 (30 minutes)

RF Breakdowns: Experiments and \cdots

Presenter: DOEBERT, Steffen (CERN)

Session Classification: Review of Current Experimental Work I

Contribution ID: 3 Type: not specified

Spectroscopic Analysis of DC and RF Breakdowns

Tuesday, 20 May 2008 10:50 (30 minutes)

Presenter: KOVERMANN, Jan (III. Physikalisches Institut (B) - Rheinisch-Westfaelische Tech.)

Session Classification: Review of Current Experimental Work II

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Ion Current from Breakdowns in RF Structures

Tuesday, 20 May 2008 10:15 (20 minutes)

Presenter: Mr JOHNSON, Magnus (Department of Nuclear and Particle Physics, Uppsala univer-

sity)

Session Classification: Review of Current Experimental Work I

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

DC Breakdown: Comparison of Different Materials

Tuesday, 20 May 2008 11:20 (20 minutes)

DC Breakdown: Comparison of D $\,\cdots$

Presenter: DESCOEUDRES, Antoine (CERN)

Session Classification: Review of Current Experimental Work II

Contribution ID: 6 Type: not specified

Outgassing Measurements in DC Breakdowns

Tuesday, 20 May 2008 11:40 (20 minutes)

Presenter: LEVINSEN, Yngve Inntjore (Norges Teknisk-Naturvitens. Univ. (NTNU))

Session Classification: Review of Current Experimental Work II

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Atomistic Simulations of Breakdown Triggers: Progress Report

Tuesday, 20 May 2008 13:30 (20 minutes)

Presenter: DJURABEKOVA, Flyura (University of Helsinki)

Session Classification: Modelling I

Contribution ID: 8 Type: not specified

Breakdown Triggers and Breakdown Rate

Tuesday, 20 May 2008 14:10 (20 minutes)

Presenter: CALATRONI, Sergio (CERN)

Session Classification: Modelling I

Contribution ID: 9 Type: not specified

Scaling Laws in RF Accelerating Structures

Tuesday, 20 May 2008 14:45 (30 minutes)

Presenter: GRUDIEV, Alexej (CERN)

Session Classification: Modelling II

Contribution ID: 10 Type: not specified

Discussion and Perspectives

Tuesday, 20 May 2008 16:15 (45 minutes)

End of the meeting

Contribution ID: 11 Type: not specified

End of the meeting

Tuesday, 20 May 2008 17:00 (20 minutes)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Breakdown in RF Structures: Material Studies

Tuesday, 20 May 2008 09:45 (30 minutes)

Presenter: ARNAU IZQUIERDO, Gonzalo (CERN)

Session Classification: Review of Current Experimental Work I

Contribution ID: 13 Type: not specified

Delay Times in Breakdown Triggering

Tuesday, 20 May 2008 13:50 (20 minutes)

Presenter: DESCOEUDRES, Antoine (CERN)

Session Classification: Modelling I

Contribution ID: 14 Type: not specified

RF Design Options for Quenching Breakdowns

Tuesday, 20 May 2008 15:45 (30 minutes)

Presenter: ZENNARO, Riccardo (CERN)

Session Classification: Modelling II

Contribution ID: 15 Type: not specified

Some Observations During High Gradient Linac Testing at 17GHz using a Power Amplifying Dual Resonant Ring

Tuesday, 20 May 2008 15:15 (15 minutes)

Presenter: HAIMSON, Jake

Session Classification: Modelling II

Contribution ID: 16 Type: not specified

Power Circulation in a CLIC Accelerating Structure

Tuesday, 20 May 2008 15:30 (15 minutes)

 $\begin{tabular}{ll} \textbf{Presenter:} & SYRATCHEV, Igor (CERN) \end{tabular}$

Session Classification: Modelling II