17th Annual RDMS CMS Collaboration Conference

Report of Contributions

Introductory talk

Contribution ID: 0

Type: not specified

Introductory talk

Thursday 7 August 2014 09:10 (15 minutes)

Presenter: GOLUTVIN, Igor (Joint Inst. for Nuclear Research (RU))

CMS Physics results from Run-I

Contribution ID: 1

Type: not specified

CMS Physics results from Run-I

Thursday 7 August 2014 09:25 (30 minutes)

Presenter: DE ROECK, Albert (CERN)

Physics of Dimuons with CMS

Contribution ID: 2

Type: not specified

Physics of Dimuons with CMS

Thursday 7 August 2014 09:55 (20 minutes)

Presenter: LANEV, Alexander (Joint Inst. for Nuclear Research (RU))

How to improve sensitivity of the \cdots

Contribution ID: 3

Type: not specified

How to improve sensitivity of the search for WR and heavy neutrino of the left-right symmetric models

Thursday 7 August 2014 10:15 (20 minutes)

Presenter: KIRSANOV, Mikhail (R)

Jet Physics with CMS

Contribution ID: 4

Type: not specified

Jet Physics with CMS

Thursday 7 August 2014 10:35 (20 minutes)

Presenter: SAFRONOV, Grigory (ITEP Institute for Theoretical and Experimental Physics (RU))

Physics expectation in Run 2

Contribution ID: 5

Type: not specified

Physics expectation in Run 2

Thursday 7 August 2014 11:20 (30 minutes)

Presenter: MALGERI, Luca (CERN)

Top quark physics at CMS

Contribution ID: 6

Type: not specified

Top quark physics at CMS

Thursday 7 August 2014 11:50 (20 minutes)

Presenter: MYAGKOV, Igor (M.V. Lomonosov Moscow State University (RU))

Measurement of top quark polari ...

Contribution ID: 7

Type: not specified

Measurement of top quark polarization in t-channel single-top production

Thursday 7 August 2014 12:10 (20 minutes)

Presenter: KONSTANTINOV, Dmitri (Institute for High Energy Physics (RU))

Diffractive processes at the LHC

Contribution ID: 8

Type: not specified

Diffractive processes at the LHC

Thursday 7 August 2014 12:50 (20 minutes)

Presenter: PETROV, Vladimir (Institute for High Energy Physics (RU))

Heavy Ion Physics at CMS

Contribution ID: 9

Type: not specified

Heavy Ion Physics at CMS

Thursday 7 August 2014 13:10 (20 minutes)

Presenter: LOKHTIN, Igor (M.V. Lomonosov Moscow State University (RU))

High-Multiplicity Events in pp co …

Contribution ID: 10

Type: not specified

High-Multiplicity Events in pp collsions at LHC

Thursday 7 August 2014 12:30 (20 minutes)

Presenter: LEONIDOV, Andrey (Russian Academy of Sciences (RU))

CMS Upgrade

Contribution ID: 11

Type: not specified

CMS Upgrade

Thursday 7 August 2014 15:00 (30 minutes)

Presenter: SILVESTRIS, Lucia (Universita e INFN (IT))

Upgrade of the Forward Muon St $\,\cdots\,$

Contribution ID: 12

Type: not specified

Upgrade of the Forward Muon Station ME1/1

Thursday 7 August 2014 15:30 (20 minutes)

Presenter: KARJAVINE, Vladimir (Joint Inst. for Nuclear Research (RU))

ME4/2 upgrade

Contribution ID: 13

Type: not specified

ME4/2 upgrade

Thursday 7 August 2014 15:50 (20 minutes)

Presenter: SULIMOV, Valentin (B.P. Konstantinov Petersburg Nuclear Physics Institute - PNPI ()

Muon performance

Contribution ID: 14

Type: not specified

Muon performance

Thursday 7 August 2014 16:10 (20 minutes)

Presenter: PERELYGIN, Victor (Joint Inst. for Nuclear Research (RU))

CMS L1 Muon Trigger upgrade

Contribution ID: 15

Type: not specified

CMS L1 Muon Trigger upgrade

Thursday 7 August 2014 16:30 (20 minutes)

Presenter: GOLOVTCOV, Viktor (B.P. Konstantinov Petersburg Nuclear Physics Institute - PNPI ()

Status of HCAL Project

Contribution ID: 16

Type: not specified

Status of HCAL Project

Thursday 7 August 2014 18:10 (30 minutes)

Presenter: DE BARBARO, Pawel (University of Rochester (US))

Measurements of moments of dis ...

Contribution ID: 17

Type: not specified

Measurements of moments of distributions of jet observables at 8 TeV pp-collisions

Thursday 7 August 2014 17:50 (20 minutes)

Presenter: SHULHA, Siarhei (Joint Inst. for Nuclear Research (RU))

HCAL

Contribution ID: 18

Type: not specified

HCAL

Presenter: FREEMAN, Jim (Fermi National Accelerator Lab. (US))

Simulation of MIB in CMS

Contribution ID: 19

Type: not specified

Simulation of MIB in CMS

Thursday 7 August 2014 18:40 (20 minutes)

Presenter: AZHGIREY, Igor (Institute for High Energy Physics (RU))

The CMS magnetic field map

Contribution ID: 20

Type: not specified

The CMS magnetic field map

Thursday 7 August 2014 19:00 (20 minutes)

Presenter: KLYUKHIN, Slava (M)

Opening

Contribution ID: 21

Type: not specified

Opening

Friday 8 August 2014 11:00 (10 minutes)

Presenter: MATVEEV, Viktor (Joint Inst. for Nuclear Research (RU))

The discovery of the Higgs boson …

Contribution ID: 22

Type: not specified

The discovery of the Higgs boson at LHC

Friday 8 August 2014 11:10 (30 minutes)

Presenter: TONELLI, Guido Emilio (Sezione di Pisa (IT))

Physics with CMS yesterday, tod $\,\cdots\,$

Contribution ID: 23

Type: not specified

Physics with CMS yesterday, today, and tomorrow

Friday 8 August 2014 11:40 (30 minutes)

Presenter: CAMPORESI, Tiziano (CERN)

Future of Physics

Contribution ID: 24

Type: not specified

Future of Physics

Presenter: RUBBIA, Carlo (Universita e INFN (IT))

Twenty years of Collaboration on …

Contribution ID: 25

Type: not specified

Twenty years of Collaboration on CMS HCAL

Friday 8 August 2014 12:30 (20 minutes)

Presenter: SKUJA, Andris (University of Maryland (US))

The early days of CMS

Contribution ID: 26

Type: not specified

The early days of CMS

Friday 8 August 2014 12:10 (20 minutes)

Presenter: Prof. MULLER, Thomas (KIT - Karlsruhe Institute of Technology (DE))

Congratulations

Contribution ID: 27

Type: not specified

Congratulations

Friday 8 August 2014 14:00 (1h 30m)

Congratulations

Contribution ID: 28

Type: not specified

Congratulations

Friday 8 August 2014 16:00 (1h 30m)

Possibility of space anisotropy se ...

Contribution ID: 29

Type: not specified

Possibility of space anisotropy search at CMS

Thursday 7 August 2014 17:30 (20 minutes)

Presenter: TLISOV, Danila (Lomonosov Moscow State University-Unknown-Unknown)

Registration for Sessions Dedicted …

Contribution ID: 30

Type: not specified

Registration for Sessions Dedicted to the 20 years of RDMS CMS Collaboration

Thursday 7 August 2014 08:30 (30 minutes)

Registration for Jubilee session on \cdots

Contribution ID: 31

Type: not specified

Registration for Jubilee session on 80 years of Prof. I.Golutvin

Friday 8 August 2014 10:00 (30 minutes)

Opening

Contribution ID: 32

Type: not specified

Opening

Thursday 7 August 2014 09:00 (10 minutes)

Presenter: MATVEEV, Viktor (Joint Inst. for Nuclear Research (RU))