2nd International Review of the HL-LHC 11 T Dipole for DS Collimation



Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Executive Session

Monday 8 December 2014 08:15 (45 minutes)

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome and introduction

Monday 8 December 2014 09:00 (10 minutes)

Presenter: Prof. ROSSI, Lucio (CERN)

Contribution ID: 2 Type: not specified

The collimation project - 15' + 5'

Monday 8 December 2014 09:10 (20 minutes)

Presenter: Dr REDAELLI, Stefano (CERN)

Executive Session

Contribution ID: 3 Type: not specified

Executive Session

Tuesday 9 December 2014 08:15 (45 minutes)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Overview of the 11T dipole project - 20' +10'

Monday 8 December 2014 09:30 (30 minutes)

Presenter: Dr SAVARY, Frederic (CERN)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Analysis of the production data from CERN –Part 1 - 20' + 10'

Tuesday 9 December 2014 09:00 (30 minutes)

Presenter: Mr SMEKENS, David (CERN)

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Beam specifications - 15' + 10'

Monday 8 December 2014 10:15 (25 minutes)

Presenter: Dr GIOVANNOZZI, Massimo (CERN)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Analysis of the production data from CERN –Part 2 - 20' + 10'

Tuesday 9 December 2014 09:30 (30 minutes)

Presenter: Mr LOFFLER, Christian Hannes (CERN)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Electromagnetic design - 20' + 10'

Monday 8 December 2014 10:40 (30 minutes)

Presenter: Dr IZQUIERDO BERMUDEZ, Susana (CERN)

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Design features of FNAL 11T dipole models and analysis of the production data from FNAL - 30' + 10'

Tuesday 9 December 2014 10:30 (40 minutes)

Presenter: Dr NOBREGA, Alfred (Fermi National Accelerator Lab. (US))

Contribution ID: 10 Type: not specified

Mechanical design - 20' + 10'

Monday 8 December 2014 11:10 (30 minutes)

Presenter: Dr LACKNER, Friedrich (CERN)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Visit of the large magnet laboratory in B180

Tuesday 9 December 2014 11:10 (1 hour)

Visit of the large magnet laborato $\,\cdots\,$

Contribution ID: 12 Type: not specified

Quench protection - 20' + 10'

Monday 8 December 2014 11:40 (30 minutes)

Presenter: Dr IZQUIERDO BERMUDEZ, Susana (CERN)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Visit of the magnet facility in B927

Tuesday 9 December 2014 13:10 (50 minutes)

Executive Session

Contribution ID: 14 Type: not specified

Executive Session

Monday 8 December 2014 13:30 (30 minutes)

Contribution ID: 15 Type: not specified

11T cable development and procurement strategy at CERN - 20' + 10'

Monday 8 December 2014 14:00 (30 minutes)

Presenter: Dr BORDINI, Bernardo (CERN)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Powering tests results - 20' + 10'

Tuesday 9 December 2014 14:00 (30 minutes)

Presenter: Dr WILLERING, Gerard (CERN)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Design of the cryo-assembly - 20' + 10'

Monday 8 December 2014 14:30 (30 minutes)

Presenter: Dr DUARTE RAMOS, Delio (CERN)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Magnetic measurements and analysis at CERN - 20' + 10'

Tuesday 9 December 2014 14:30 (30 minutes)

Presenters: Dr FISCARELLI, Lucio (CERN); Dr DUNKEL, Olaf (CERN)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Design of the 6 m cold mass assembly - 20' + 10'

Monday 8 December 2014 15:00 (30 minutes)

Presenter: Dr PRIN, Herve (CERN)

Contribution ID: 20 Type: not specified

Summary of tests results at FNAL - 30' + 10'

Tuesday 9 December 2014 15:00 (40 minutes)

Presenter: Dr ZLOBIN, Alexander (Fermilab)

Contribution ID: 21 Type: not specified

11T dipole electrical circuit - 15' + 10'

Monday 8 December 2014 16:00 (25 minutes)

Presenter: Dr GRAND-CLEMENT, Ludovic (CERN)

Contribution ID: 22 Type: not specified

Project plan & production strategy - 20' + 10'

Tuesday 9 December 2014 16:00 (30 minutes)

Presenter: Dr SAVARY, Frederic (CERN)

2nd Internation $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

Powering = 15' + 10'

Contribution ID: 23 Type: not specified

Powering = 15' + 10'

Monday 8 December 2014 16:25 (25 minutes)

Presenter: Dr THIESEN, Hugues (CERN)

Contribution ID: 24 Type: not specified

From winding to impregnation - 15' + 10'

Tuesday 9 December 2014 16:30 (25 minutes)

Presenter: Dr MORON-BALLESTER, Raul (CERN)

Contribution ID: 25 Type: not specified

ELQA and protection in the machine - 15' + 10'

Monday 8 December 2014 16:50 (25 minutes)

Presenter: Dr VERWEIJ, Arjan (CERN)

Contribution ID: 26 Type: not specified

From collaring to cold mass finishing - 15' + 10'

Tuesday 9 December 2014 16:55 (25 minutes)

Presenter: Mr LOFFLER, Christian Hannes (CERN)

Executive Session

Contribution ID: 27 Type: not specified

Executive Session

Monday 8 December 2014 17:15 (1 hour)

Contribution ID: 28 Type: not specified

Executive Session

Tuesday 9 December 2014 17:20 (1 hour)

Contribution ID: 29 Type: not specified

Executive Session

Wednesday 10 December 2014 08:15 (45 minutes)

Contribution ID: 30 Type: not specified

Additional presentations as needed, or specific sessions upon request of the review committee

Wednesday 10 December 2014 09:00 (1h 30m)

Contribution ID: 31 Type: not specified

Executive Session

Wednesday 10 December 2014 10:45 (45 minutes)

Close-out

Contribution ID: 32 Type: not specified

Close-out

Wednesday 10 December 2014 11:30 (45 minutes)