IUAC Meeting

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0

Type: not specified

Welcome

Tuesday 2 December 2014 13:30 (15 minutes)

Presenters: LENGERT, Maryline; CASS, Tony (CERN)

Session Classification: Session I

Update on GÉANT (Merger, GN4, …

Contribution ID: 1

Type: not specified

Update on GÉANT (Merger, GN4, Strategy)

Tuesday 2 December 2014 13:45 (45 minutes)

Presenter: HERSOUG, Niels (Dante)

Session Classification: Session I

Open Calls

Contribution ID: 2

Type: not specified

Open Calls

Tuesday 2 December 2014 14:30 (45 minutes)

Presenter: GRANT, Annabel (Dante) **Session Classification:** Session I

Cloud strategy and services in G $\,\cdots\,$

Contribution ID: 3

Type: not specified

Cloud strategy and services in GEANT

Tuesday 2 December 2014 15:45 (30 minutes)

Presenter: STEIJAERT, Andres (SURFNET) **Session Classification:** Session II

Helix Nebula the science cloud – \cdots

Contribution ID: 4

Type: not specified

Helix Nebula the science cloud –experiences and outlook

Tuesday 2 December 2014 16:15 (30 minutes)

Presenter:LENGERT, MarylineSession Classification:Session II

Cloud services - requirements and \cdots

Contribution ID: 5

Type: not specified

Cloud services - requirements and challenges of large international user groups

Tuesday 2 December 2014 16:45 (30 minutes)

Presenter:FIELD, Laurence (CERN)Session Classification:Session II

Discussion

Contribution ID: 6

Type: not specified

Discussion

Tuesday 2 December 2014 17:15 (15 minutes)

Session Classification: Session II

Update on user projects

Contribution ID: 7

Type: not specified

Update on user projects

Wednesday 3 December 2014 09:00 (30 minutes)

Presenter: WEBER, Beatrix (Dante) **Session Classification:** Session III

Use of the GÉANT network at CE …

Contribution ID: 8

Type: not specified

Use of the GÉANT network at CERN –History, current set up and future

Wednesday 3 December 2014 09:30 (45 minutes)

Presenter: MARTELLI, Edoardo (CERN) **Session Classification:** Session III

The role of GÉANT in facing the …

Contribution ID: 9

Type: not specified

The role of GÉANT in facing the big data deluge in Life Sciences

Wednesday 3 December 2014 10:45 (30 minutes)

Presenter: JIMENEZ, Rafael (ELIXIR)

Session Classification: Session IV

Networking challenges in Huma ...

Contribution ID: 10

Type: not specified

Networking challenges in Humanities

Wednesday 3 December 2014 11:15 (30 minutes)

Presenter: VAN UYTVANCK, Dieter **Session Classification:** Session IV

Use cases and pricing for GEANT \cdots

Contribution ID: 11

Type: not specified

Use cases and pricing for GEANT services

Wednesday 3 December 2014 11:45 (30 minutes)

Presenter:CHEVERS, John (Dante)Session Classification:Session IV

Planning next meetings

Contribution ID: 12

Type: not specified

Planning next meetings

Wednesday 3 December 2014 12:15 (15 minutes)

Presenter: LENGERT, Maryline **Session Classification:** Session IV