HL-LHC/LARP International Review of the Inner Triples Quadrupoles (MQXF) Design



Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome and review charge

Wednesday 10 December 2014 14:00 (15 minutes)

Presenters: Dr APOLLINARI, Giorgio (Fermi National Accelerator Lab. (US)); Prof. ROSSI, Lucio (CERN)

Contribution ID: 1 Type: not specified

MQXF Requirements and conceptual design

Wednesday 10 December 2014 14:15 (40 minutes)

Presenter: Dr TODESCO, Ezio (CERN)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Feedback from conductor review

Wednesday 10 December 2014 14:55 (20 minutes)

Presenter: Dr TODESCO, Ezio (CERN)

Contribution ID: 3 Type: not specified

LARP and other programs' experience

Wednesday 10 December 2014 15:15 (45 minutes)

Presenter: Dr SABBI, GianLuca (LBNL)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

MQXF support structure as extension of LARP experience

Wednesday 10 December 2014 16:30 (45 minutes)

Presenter: Dr FELICE, Helene (Lawrence Berkeley National Lab. (LBNL))

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

MQXF overall design

Wednesday 10 December 2014 17:15 (45 minutes)

Presenter: Dr FERRACIN, Paolo (CERN)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Magnetic design and analysis

Thursday 11 December 2014 08:30 (45 minutes)

Presenter: Dr IZQUIERDO BERMUDEZ, Susana (CERN)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Coil design and fabrication

Thursday 11 December 2014 09:15 (30 minutes)

Presenter: Dr YU, Miao (Fermilab)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Mechanical design and analysis

Thursday 11 December 2014 09:45 (45 minutes)

Presenter: Dr JUCHNO, Mariusz (CERN)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Quench protection and radiation damage

Thursday 11 December 2014 11:00 (1 hour)

Presenter: Dr AMBROSIO, Giorgio (Fermilab)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Cooling and thermal analysis

Thursday 11 December 2014 12:00 (30 minutes)

Presenter: Dr VAN WEELDEREN, Rob (CERN)

Contribution ID: 11 Type: not specified

CERN Q2 assembly procedure

Thursday 11 December 2014 14:00 (20 minutes)

Presenter: Dr PEREZ, Juan Carlos (CERN)

Contribution ID: 12 Type: not specified

LARP prototypes assembly toward Q1-Q3 magnets

Thursday 11 December 2014 14:20 (20 minutes)

Presenter: Dr CHENG, Daniel (Lawrence Berkeley National Laboratory)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Cold mass, cryostat and integration in the LHC

Thursday 11 December 2014 14:40 (30 minutes)

Presenter: Dr PRIN, Herve (CERN)

Contribution ID: 14 Type: not specified

Feedback on MQXFS structure fabrication

Thursday 11 December 2014 15:10 (30 minutes)

Presenter: Dr MOYRET, Pierre (CERN)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Short model and prototype plans

Thursday 11 December 2014 16:40 (40 minutes)

Presenters: Dr AMBROSIO, Giorgio (Fermilab); Dr FERRACIN, Paolo (CERN)

HL-LHC/LARP \cdots / Report of Contributions

Executive session

Contribution ID: 17 Type: not specified

Executive session

Thursday 11 December 2014 17:20 (1h 40m)

Answers to committee

Contribution ID: 18 Type: not specified

Answers to committee

Friday 12 December 2014 09:00 (2 hours)

HL-LHC/LARP \cdots / Report of Contributions

Executive session

Contribution ID: 19 Type: not specified

Executive session

Friday 12 December 2014 11:00 (1 hour)

Contribution ID: 20 Type: not specified

Executive session

Friday 12 December 2014 14:00 (2h 30m)

Close-out

Contribution ID: 21 Type: not specified

Close-out

Friday 12 December 2014 16:30 (1 hour)

Contribution ID: 22 Type: not specified

Readiness of test stations for design validation

Thursday 11 December 2014 16:00 (40 minutes)

Presenters: AMBROSIO, Giorgio (Fermilab); BAJKO, Marta (CERN)