BEACH 2008, The 8th
International Conference on
Charm, Beauty And Hyperons
in Hadronic Interactions,
22-28 June, USC, Columbia,
South Carolina

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Rare B-Decays in B-factory Experiments

Monday 23 June 2008 09:50 (20 minutes)

Primary author: MIN-ZU, Wang

Presenter: MIN-ZU, Wang

Contribution ID: 1 Type: not specified

Measurement of the Unitarity triangle angles at BaBar

Monday 23 June 2008 10:10 (20 minutes)

Primary author: MARTINEZ-VIDAL, Fernando

Presenter: MARTINEZ-VIDAL, Fernando

Contribution ID: 2 Type: not specified

Heavy-quark spectroscopy and B baryons

Monday 23 June 2008 10:30 (20 minutes)

Primary author: KARLINER, Marek

Presenter: KARLINER, Marek

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Measurement of Pion-Pion Scattering Lengths from Charged Kaon Decays

Monday 23 June 2008 10:50 (20 minutes)

Primary author: PEYAUD, Bernard (DAPNIA)

Presenter: PEYAUD, Bernard (DAPNIA)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Flavianet Network Activities

Monday 23 June 2008 11:10 (20 minutes)

Presenter: SMITH, Christopher

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Heavy Flavor Physics at CDF

Monday 23 June 2008 11:30 (20 minutes)

Presenter: GIURGIU, Gavril (Johns Hopkins)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Selected Topics on Hadronic B Decays from BaBar

Monday 23 June 2008 11:50 (15 minutes)

Presenter: SUZUKI, Kazuhito

Contribution ID: 9 Type: not specified

Prospects for Measurements of Rare B Decays and Related Processes at CMS

Monday 23 June 2008 12:10 (20 minutes)

Presenter: ULMER, Keith

Contribution ID: 10 Type: not specified

B Hadron properties at D0

Monday 23 June 2008 12:30 (20 minutes)

Presenter: FISK, H. Eugene

Contribution ID: 11 Type: not specified

Rare Hadronic B Decays to Vector, Axial-Vector, and Tensor Mesons

Monday 23 June 2008 12:50 (15 minutes)

Presenter: GAO, Yanyan

Contribution ID: 12 Type: not specified

Lepton Flavour Violation Searches with Kaons at NA62

Tuesday 24 June 2008 08:30 (15 minutes)

Presenter: Dr SARACINO, Giulio (Univ. Degli Studi di Napplo Federico)

Rare Decays

Contribution ID: 13 Type: not specified

Rare Decays

Tuesday 24 June 2008 08:45 (20 minutes)

Presenter: AKASHI-RONQUEST, Michael

Contribution ID: 14 Type: not specified

Radiative Decays of Charged Kaons and Fundamental Tests of Chiral Perturbation Theory

Tuesday 24 June 2008 09:05 (20 minutes)

Presenter: CRISTINA, Lazzeroni

Contribution ID: 15 Type: not specified

KTeV results on Not-so-rare Decays

Tuesday 24 June 2008 09:25 (20 minutes)

Presenter: KESSLER, Rick

Contribution ID: 16 Type: not specified

Activities within the Kaon Working Group of Flavianet

Tuesday 24 June 2008 09:45 (20 minutes)

Presenter: PASSEMAR, Emilie

Contribution ID: 17 Type: not specified

Heavy Quark Production at HERA

Tuesday 24 June 2008 10:05 (20 minutes)

Presenter: BROCK, Ian (Physikalisches Institut)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Searching for the Lepton Flavour Violating Decay mu-> e+gamma with the Experiment MEG

Tuesday 24 June 2008 10:25 (20 minutes)

Presenter: Dr DUSSONI, Simeone (U. di Genova)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Mixing and CP Violation at D0

Tuesday 24 June 2008 10:45 (20 minutes)

Presenter: GARCIA-GUERRA, Alejandro

Contribution ID: 20 Type: not specified

Early ATLAS Results from Heavy Flavour Phyiscs

Tuesday 24 June 2008 11:05 (20 minutes)

Presenter: DE LA CRUZ BURELO, Eduard (University of Michigan)

Contribution ID: 21 Type: not specified

Hadron Spectroscopy and Evolution of Strong Degrees of Freedom at CLAS

Tuesday 24 June 2008 11:25 (20 minutes)

Presenter: GOTHE, Ralph

Contribution ID: 22 Type: not specified

Quarkonium Production and Polarization with Early Data at ATLAS

Tuesday 24 June 2008 11:45 (20 minutes)

Presenter: Prof. ETZION, Erez (Tel Aviv University)

Contribution ID: 23 Type: not specified

Hidden and Open Charm at Belle

Thursday 26 June 2008 08:30 (20 minutes)

Presenter: Dr YABSLEY, Bruce (University of Sydney)

Contribution ID: 24 Type: not specified

Recent Charm Results from CLEO

Thursday 26 June 2008 08:50 (20 minutes)

Presenter: HE, Qing

Contribution ID: 25 Type: not specified

New Implications of Anomalies

Thursday 26 June 2008 09:10 (20 minutes)

Presenter: HILL, Richard

Contribution ID: 26 Type: not specified

Summary of Charm Physics at the Fixed target Experiments

Thursday 26 June 2008 09:30 (20 minutes)

Presenter: PUROHIT, Milind (Unknown)

Contribution ID: 27 Type: not specified

COMPASS Experiment at CERN: Open Charm Results and Future Hadron Program

Thursday 26 June 2008 09:50 (20 minutes)

Presenter: KOUZNETSOV, Oleg (Joint Institute for Nuclear Research (JINR))

Contribution ID: 28 Type: not specified

Improved Measurements of Inclusive Radiative B-Meson Decays

Thursday 26 June 2008 10:10 (15 minutes)

Presenter: KINOSHITA, Kai

Contribution ID: 29 Type: not specified

Hints of New Phyiscs in Flavor Interactions

Thursday 26 June 2008 10:30 (20 minutes)

Presenter: LUNGHI, Enrico (Unknown)

Contribution ID: 30 Type: not specified

Recent Results from BaBar

Thursday 26 June 2008 10:50 (20 minutes)

Presenter: DAVID NORVIL, Brown

Contribution ID: 31 Type: not specified

Spectroscopy and Fragmentation Results at HERA

Thursday 26 June 2008 11:10 (20 minutes)

Presenter: OZEROV, Dmitry (ITEP Institute for Theoretical and Experimental Physics (ITEP)-U)

LHCb Phyiscs

Contribution ID: 32 Type: not specified

LHCb Phyiscs

Thursday 26 June 2008 11:30 (20 minutes)

Presenter: Dr T'JAMPENS, Stéphane (LAPP, Annecy)

Contribution ID: 33 Type: not specified

Charm and Charm Spectroscopy

Thursday 26 June 2008 11:50 (15 minutes)

Presenter: SANTORO, Valentina

Contribution ID: 34 Type: not specified

Recent Developments in Heavy Quarkonium Phenomenology

Thursday 26 June 2008 12:10 (20 minutes)

Presenter: LEE, Jungil

Contribution ID: 35 Type: not specified

Hadron Production Results from the HARP Experiment

Friday 27 June 2008 08:30 (20 minutes)

Presenter: CONEY, Linda (Los Alamos National Laboratory (LANL))

Contribution ID: 36 Type: not specified

Hadron Form Factors in Ads/QCD

Friday 27 June 2008 08:50 (20 minutes)

Presenter: CARLSON, Carl

Contribution ID: 37 Type: not specified

The MIPP Project at Fermilab

Friday 27 June 2008 09:10 (20 minutes)

Presenter: MEYER, Holger

Contribution ID: 38 Type: not specified

Hyperon Physics from Lattice QCD

Friday 27 June 2008 09:30 (20 minutes)

Presenter: LIN, Huey-Wen

Contribution ID: 39 Type: not specified

Results from HyperCP

Friday 27 June 2008 09:50 (20 minutes)

Presenter: MATERNIAK, Chad

Contribution ID: 40 Type: not specified

Beauty Production and Identification at CMS

Friday 27 June 2008 10:10 (20 minutes)

Presenter: SCHMIDT, Alexander (Universität Zürich)

Contribution ID: 41 Type: not specified

Kaon Physics Opportunities at the Fermilab Project-X

Friday 27 June 2008 10:30 (20 minutes)

Presenter: JENSEN, Douglas

Contribution ID: 42 Type: not specified

A High-Statistics Charm Mixing Experiment at the Tevatron

Friday 27 June 2008 10:50 (20 minutes)

Presenter: SCHWARTZ, Alan (University of Cincinnati)

Contribution ID: 43 Type: not specified

Super-B: a Super Flavor Factory

Friday 27 June 2008 11:10 (20 minutes)

Presenter: HITLIN, David

Contribution ID: 44 Type: **not specified**

B and D Mesons on the Lattice

Friday 27 June 2008 11:30 (20 minutes)

Presenter: GAMIZ, Elvira

Contribution ID: 45 Type: not specified

The LHCb Trigger

Friday 27 June 2008 11:50 (20 minutes)

Presenter: ALBRECHT, Johannes (PI Heidelberg)

Contribution ID: 46 Type: not specified

Precision Tests of the SM with Leptonic and Semileptonic Kaon Decays at CHLOE

Saturday 28 June 2008 08:30 (20 minutes)

Presenter: Dr SPADARO, Tommaso (LNF)

Contribution ID: 47 Type: **not specified**

Prospects for Upgrade of KEKB

Saturday 28 June 2008 09:10 (20 minutes)

Presenter: KINOSHITA, Kai

Contribution ID: 49 Type: not specified

Disturbing the Universe

Saturday 28 June 2008 10:10 (1 hour)

Presenter: CENCI, Patrizia (INFN Sez. di Perugia c/o Dipt. di Fisica (INFN))

Contribution ID: 50 Type: not specified

Status and Future Needs of Hadroproduction Experiments

Saturday 28 June 2008 09:30 (20 minutes)

Presenter: SOLOMEY, Nick

Contribution ID: 51 Type: not specified

Chairman of Organizing Committee

Sunday 22 June 2008 09:30 (20 minutes)

Presenter: MISHRA, Sanjib

Contribution ID: 52 Type: not specified

Editor of the Proceedings

Sunday 22 June 2008 08:40 (20 minutes)

Presenter: BOZZO, Marco (Universita degli Studi di Genova Dipart. di Fisica)

Contribution ID: 53 Type: not specified

Conference Chairman

Sunday 22 June 2008 08:30 (10 minutes)

Presenter: KALMAN, Calvin