LHC Hardware Commissioning Review

Report of Contributions

Minimum commissioning

Contribution ID: 0

Type: not specified

Minimum commissioning

Thursday 22 June 2006 14:00 (30 minutes)

Presenter: SABAN, Roberto (CERN)

Machine check-out

Contribution ID: 1

Type: not specified

Machine check-out

Thursday 22 June 2006 14:45 (30 minutes)

Presenter: Dr BAILEY, Roger (CERN)

Discussion

Contribution ID: 2

Type: not specified

Discussion

Thursday 22 June 2006 14:30 (15 minutes)

Discussion

Contribution ID: 3

Type: not specified

Discussion

Thursday 22 June 2006 15:15 (15 minutes)

Setting-up

Contribution ID: 4

Type: not specified

Setting-up

Thursday 22 June 2006 15:50 (30 minutes)

Presenter: LAMONT, Mike (LFC)

Discussion

Contribution ID: 5

Type: not specified

Discussion

Thursday 22 June 2006 16:20 (15 minutes)

Synthesis

Contribution ID: 6

Type: not specified

Synthesis

Thursday 22 June 2006 16:35 (30 minutes)

Presenter: PROUDLOCK, Paul (CERN)

Discussion

Contribution ID: 7

Type: not specified

Discussion

Discussion

Contribution ID: 8

Type: not specified

Discussion

Thursday 22 June 2006 17:05 (15 minutes)

Introduction

Contribution ID: 9

Type: not specified

Introduction

Thursday 22 June 2006 09:00 (10 minutes)

Presenter: MYERS, Steve (CERN)

Follow-up of the 2005 Review

Contribution ID: 10

Type: not specified

Follow-up of the 2005 Review

Thursday 22 June 2006 09:10 (30 minutes)

Presenter: SABAN, Roberto (CERN)

LHC Hardware $\cdots ~~$ / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 11

Type: not specified

Discussion

Thursday 22 June 2006 11:55 (20 minutes)

Report on what has been going on …

Contribution ID: 12

Type: not specified

Report on what has been going on in the field

Thursday 22 June 2006 10:00 (30 minutes)

Presenter: Mr RODRIGUEZ MATEOS, Felix (CERN)

LHC Hardware $\cdots ~~$ / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 13

Type: not specified

Discussion

Thursday 22 June 2006 10:30 (20 minutes)

Worries & showstoppers

Contribution ID: 14

Type: not specified

Worries & showstoppers

Thursday 22 June 2006 11:10 (45 minutes)

Presenter: SABAN, Roberto (CERN)

LHC Hardware $\cdots ~~$ / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 15

Type: not specified

Discussion

Thursday 22 June 2006 09:40 (20 minutes)