ICALEPCS 2017 Workshop: PLC based control systems



Report of Contributions

ICALEPCS 2017 · · · / Report of Contributions

ALBA, Spain

Contribution ID: 1 Type: not specified

ALBA, Spain

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 2 Type: not specified

Brookhaven, USA

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 3 Type: not specified

Budker Institute of Nuclear Physics, Russian Federation

Saturday, 7 October 2017 09:40 (5 minutes)

Presenter: CHEBLAKOV, Pavel

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

CERN, Switzerland

Saturday, 7 October 2017 09:45 (5 minutes)

Presenter: BLANCO, Enrique

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

DESY, Germany

Saturday, 7 October 2017 09:50 (5 minutes)

Presenter: PETERS, Falko

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 8 Type: not specified

Diamond Light Source, UK

Saturday, 7 October 2017 09:55 (5 minutes)

Presenter: NUTTLER, Brian

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 9 Type: not specified

Eli Beamlineas, Czech Republic

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 10 Type: not specified

ELI-Alps, Hungary

Saturday, 7 October 2017 10:00 (5 minutes)

Presenter: SCHRETTNER, Lajos

Session Classification: Presentation of Institutes

ESS, Sweeden

Contribution ID: 11 Type: not specified

ESS, Sweeden

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 12 Type: not specified

Facility for Rare Isotope Beams, USA

Saturday, 7 October 2017 10:05 (5 minutes)

Presenter: DAVIDSON, Kelly

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 13 Type: not specified

Grand Accélérateur Nat. D'ions Lourds, France

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 14 Type: not specified

HZDR, Germany

Saturday, 7 October 2017 10:10 (5 minutes)

Presenter: JUSTUS, Matthias

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 15 Type: not specified

Japan synchrotron radiation research institute, Japan

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 16 Type: not specified

Max Planck Institute for Chemical Energy Conversion, Germany

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 17 Type: not specified

Sesame, Jordania

Saturday, 7 October 2017 10:15 (5 minutes)

Presenter: SALEH, Ibrahim

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 18 Type: not specified

SLAC, USA

Saturday, 7 October 2017 10:20 (5 minutes)

Presenter: MATTISON, Kevin

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 19 Type: not specified

SOLEIL, France

Saturday, 7 October 2017 10:25 (5 minutes)

Presenter: ROMMELUERE, Patrick

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 20 Type: not specified

XFEL, Germany

Saturday, 7 October 2017 10:35 (5 minutes)

Presenter: VONDAR, Valerii

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 21 Type: not specified

Grand Accélérateur Nat. D'ions Lourds, France

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 22 Type: not specified

Facility for Rare Isotope Beams, USA

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 23 Type: not specified

CEA Saclay

Summary

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 24 Type: not specified

INFN-LNL

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 25 Type: not specified

STFC Daresbury Laboratory

Session Classification: Presentation of Institutes

Welcome.

Contribution ID: 26 Type: not specified

Welcome.

Saturday, 7 October 2017 09:20 (10 minutes)

Time to set up the presentations

Contribution ID: 27 Type: not specified

PROCON, Spain

Saturday, 7 October 2017 10:40 (5 minutes)

Presenter: MARCHANTE, Daniel

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 28 Type: not specified

Scientifica International S.L.U., Spain

Saturday, 7 October 2017 10:45 (5 minutes)

Presenter: REYES, Juan

Session Classification: Presentation of Institutes

Contribution ID: 29 Type: not specified

Graphical representation to describe safety logic

Saturday, 7 October 2017 11:30 (15 minutes)

Presenter: ROMMELUERE, Patrick (SOLEIL, France)

Session Classification: Specifications

Contribution ID: 30 Type: not specified

Object-based development

Saturday, 7 October 2017 12:15 (15 minutes)

Presenter: ROMMELUERE, Patrick (SOLEIL, France)

Session Classification: Project development

Contribution ID: 31 Type: not specified

UNICOS: A framework for industrial control applications

Saturday, 7 October 2017 12:30 (15 minutes)

Presenter: Dr BLANCO VINUELA, Enrique (CERN)

Session Classification: Project development

Contribution ID: 32 Type: not specified

FRIB PLC Testing and Verification process

Saturday, 7 October 2017 14:30 (15 minutes)

Presenter: DAVIDSON, Kelly (FRIB, USA)

Session Classification: Testing & verification

Contribution ID: 33 Type: not specified

Formal Verification applied to PLC programs

Saturday, 7 October 2017 14:45 (15 minutes)

Presenter: FERNANDEZ ADIEGO, Borja (CERN)

Session Classification: Testing & verification

Versioning: VersionDog use case

Contribution ID: 34 Type: not specified

Versioning: VersionDog use case

Saturday, 7 October 2017 15:30 (15 minutes)

Presenter: ORTOLA VIDAL, Jeronimo (CERN)

Session Classification: Application management

Contribution ID: 35 Type: not specified

STFC Daresbury Laboratory

Saturday, 7 October 2017 10:30 (5 minutes)

Presenters: OATES, Adrian; OATES, Adrian

Session Classification: Presentation of Institutes