EuroCirCol Kickoff Meeting



Report of Contributions

Welcome by the Accelerator and \cdots

Contribution ID: 0

Type: not specified

Welcome by the Accelerator and Technology Sector Director and introduction

Tuesday 2 June 2015 13:00 (15 minutes)

Presenter: BORDRY, Frederick (CERN)

FCC and EuroCircol Overview

Contribution ID: 1

Type: not specified

FCC and EuroCircol Overview

Tuesday 2 June 2015 13:15 (45 minutes)

Scope, Research & Strategic Goals, WPs, beneficiaries, assoc. partners, WP and task leaders

Presenter: BENEDIKT, Michael (CERN)

Project plan overview

Contribution ID: 2

Type: not specified

Project plan overview

Tuesday 2 June 2015 14:00 (45 minutes)

Schedule with tasks towards deliverables and milestones, interdependencies, responsibilities

Presenter: SCHULTE, Daniel (CERN)

Questions concerning scope, proj …

Contribution ID: 3

Type: not specified

Questions concerning scope, project plan

Tuesday 2 June 2015 14:45 (15 minutes)

EuroCirCol project organization

Contribution ID: 4

Type: not specified

EuroCirCol project organization

Tuesday 2 June 2015 15:30 (30 minutes)

Governing structure and obligations, relation between FCC and EuroCirCol governance structures, presentations of designated Coordination Committee and Collaboration Board members, presentation of administrative task role assignments

Presenters: GUTLEBER, Johannes (CERN); ERNST, Karen (CERN); BENEDIKT, Michael (CERN)

Administrative processes includi ...

Contribution ID: 5

Type: not specified

Administrative processes including Q&A

Tuesday 2 June 2015 16:00 (30 minutes)

Contents, and finance reporting, IRUS, payments, etc.

Presenter: SZEBERENYI, Agnes (CERN)

Result dissemination policy and d $\,\cdots\,$

Contribution ID: 6

Type: not specified

Result dissemination policy and documentation platform

Tuesday 2 June 2015 16:30 (30 minutes)

Publications, data sets, distribution channels

Presenter: GUTLEBER, Johannes (CERN)

Communication strategy and cha $\,\cdots\,$

Contribution ID: 7

Type: not specified

Communication strategy and channels

Tuesday 2 June 2015 17:00 (15 minutes)

Presenter: GILLIES, James (CERN)

Collaboration Web platform for r $\,\cdots\,$

Contribution ID: 8

Type: not specified

Collaboration Web platform for report submission, communication and documentation

Gender equality monitoring and a $\,\cdots\,$

Contribution ID: 9

Type: not specified

Gender equality monitoring and actions

Tuesday 2 June 2015 17:15 (15 minutes)

Presenter: GUINOT, Geneviève (CERN)

Q&A on administration processes ···

Contribution ID: 10

Type: not specified

Q&A on administration processes and tools

Tuesday 2 June 2015 17:30 (30 minutes)

Presenters: SZEBERENYI, Agnes (CERN); GUTLEBER, Johannes (CERN); LAPADATESCU, Livia (CERN)

Guided tour for registered partici $\,\cdots\,$

Contribution ID: 11

Type: not specified

Guided tour for registered participants

Tuesday 2 June 2015 10:00 (2 hours)

LHC superconducting magnet test hall

Registration

Contribution ID: 12

Type: not specified

Registration

Opening

Contribution ID: 13

Type: not specified

Opening

Wednesday 3 June 2015 09:00 (5 minutes)

Approval of chair an secretary, approval of agenda

Presenter: BENEDIKT, Michael (CERN)

Proposal for future ECC, ECB and \cdots

Contribution ID: 14

Type: not specified

Proposal for future ECC, ECB and EAC meetings

Presenter: BENEDIKT, Michael (CERN)

Proposal of EuroCirCol Coordina ····

Contribution ID: 15

Type: not specified

Proposal of EuroCirCol Coordination Committee members

Wednesday 3 June 2015 09:15 (5 minutes)

Presenter: BENEDIKT, Michael (CERN)

Approval of Coordination Comm \cdots

Contribution ID: 16

Type: not specified

Approval of Coordination Committee members

Wednesday 3 June 2015 09:20 (5 minutes)

Presenter: ALL

Plans for next ECB, ECC meetings ···

Contribution ID: 17

Type: not specified

Plans for next ECB, ECC meetings and establishment of Advisory Committee

Wednesday 3 June 2015 09:25 (10 minutes)

Presenter: BENEDIKT, Michael (CERN)

WP 1: Objectives, work baseline a …

Contribution ID: 18

Type: not specified

WP 1: Objectives, work baseline and reference documents, schedule including Q&A, work distribution

Wednesday 3 June 2015 09:35 (15 minutes)

Presenter: BENEDIKT, Michael (CERN)

WP 2: Objectives, work baseline a \cdots

Contribution ID: 19

Type: not specified

WP 2: Objectives, work baseline and reference documents, schedule including Q&A

Wednesday 3 June 2015 09:50 (15 minutes)

Presenter: CHANCE, Antoine (CEA)

WP 2: Work distribution

Contribution ID: 20

Type: not specified

WP 2: Work distribution

Wednesday 3 June 2015 10:05 (15 minutes)

Presenter: CHANCE, Antoine

WP 3: objectives and work distri …

Contribution ID: 21

Type: not specified

WP 3: objectives and work distribution

Wednesday 3 June 2015 10:20 (30 minutes)

- Objectives, work baseline and reference documents, schedule including Q&A
- Work distribution

Presenter: SERYI, Andrei (University of Oxford)

WP 3: Work distribution

Contribution ID: 22

Type: not specified

WP 3: Work distribution

Presenter: SERYI, Andrei (University of Oxford)

WP 4: Objectives, work baseline a \cdots

Contribution ID: 23

Type: not specified

WP 4: Objectives, work baseline and reference documents, schedule including Q&A

Wednesday 3 June 2015 11:20 (15 minutes)

Presenter: PEREZ, Francis (ALBA Synchrotron - CELLS)

WP 4: Work distribution

Contribution ID: 24

Type: not specified

WP 4: Work distribution

Wednesday 3 June 2015 11:35 (15 minutes)

Presenter: PEREZ, Francis (ALBA Synchrotron - CELLS)

WP 5: Work distribution

Contribution ID: 25

Type: not specified

WP 5: Work distribution

Wednesday 3 June 2015 12:05 (15 minutes)

Presenter: TOMMASINI, Davide (CERN)

Q&A, approval of work plan, agr $\, \cdots \,$

Contribution ID: 26

Type: not specified

Q&A, approval of work plan, agreement on action items for minutes (next steps and responsibilities), A.O.B.

Wednesday 3 June 2015 12:20 (15 minutes)

Presenter: MODERATED BY ECC CHAIR

WP 5: Objectives, work baseline a \cdots

Contribution ID: 27

Type: not specified

WP 5: Objectives, work baseline and reference documents, schedule including Q&A

Wednesday 3 June 2015 11:50 (15 minutes)

Presenter: BOTTURA, Luca (CERN)

Finalisation of FCC/EuroCirCol C

Contribution ID: 28

Type: not specified

Finalisation of FCC/EuroCirCol Communication Strategy

Wednesday 3 June 2015 13:30 (1 hour)

ready for distribution as draft to all Beneficiaries together with QA, publication and communication plan.

Presenter: FCC/EUROCIRCOL COMMUNICATION WG

Establishing EuroCirCol Collabor

Contribution ID: 29

Type: not specified

Establishing EuroCirCol Collaboration Board (ECB)

Wednesday 3 June 2015 09:05 (5 minutes)

Presenter: BENEDIKT, Michael (CERN)

Election of ECB Chair

Contribution ID: 30

Type: not specified

Election of ECB Chair

Wednesday 3 June 2015 09:10 (5 minutes)

Presenter: ECB MEMBERS