WP3 Coordination Meeting 01

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

WP 3: objectives and work distribution

Wednesday 3 June 2015 14:00 (30 minutes)

Presenter: SERYI, Andrei (John Adams Institute for Accelerator Science)

Session Classification: WP3, 1st session

Contribution ID: 2 Type: not specified

Elliptical apertures in FCC inner triplet

Wednesday 3 June 2015 14:30 (15 minutes)

Presenter: ALEKOU, Androula (CERN)

Session Classification: WP3, 1st session

Contribution ID: 3 Type: not specified

Beam machine interaction studies

Wednesday 3 June 2015 14:45 (15 minutes)

Presenter: CERUTTI, Francesco (CERN)

Session Classification: WP3, 1st session

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Status of beam-beam studies for the FCChh

Thursday 4 June 2015 09:00 (30 minutes)

Presenter: BUFFAT, Xavier (CERN)

Session Classification: WP3, 2nd session

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Summary preparation

Thursday 4 June 2015 14:00 (1 hour)

Session Classification: WP3, 3rd session

Contribution ID: 6 Type: not specified

Summary discussion

Thursday 4 June 2015 15:00 (30 minutes)

Session Classification: WP3, 3rd session

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Status and needs for the dynamic aperture calculations

Wednesday 3 June 2015 16:00 (20 minutes)

Presenter: DALENA, Barbara (CEA/IRFU,Centre d'etude de Saclay Gif-sur-Yvette (FR))

Session Classification: Common session, basic parameters

Contribution ID: 8 Type: not specified

WP3 (Experimental Insertion Region Design)

Wednesday 3 June 2015 16:20 (20 minutes)

Session Classification: Common session, basic parameters

Contribution ID: 9 Type: not specified

LTS 16 T dipole design options for FCC-hh

Wednesday 3 June 2015 16:40 (20 minutes)

Presenter: SCHOERLING, Daniel (CERN)

Session Classification: Common session, basic parameters

Contribution ID: 10 Type: not specified

WP2 summary

Thursday 4 June 2015 16:00 (15 minutes)

Presenter: CHANCE, Antoine

Session Classification: Plenary discussion

Contribution ID: 11 Type: not specified

WP3 summary

Thursday 4 June 2015 16:15 (15 minutes)

Presenter: SERYI, Andrei (John Adams Institute for Accelerator Science)

Session Classification: Plenary discussion

Contribution ID: 12 Type: not specified

WP4 summary

Thursday 4 June 2015 16:30 (15 minutes)

Presenter: PEREZ, Francis (ALBA Synchrotron - CELLS)

Session Classification: Plenary discussion

Contribution ID: 13 Type: not specified

WP5 summary

Thursday 4 June 2015 16:45 (15 minutes)

Presenter: TOMMASINI, Davide (CERN)

Session Classification: Plenary discussion

Contribution ID: 14 Type: not specified

Status of the IR optics

Thursday 4 June 2015 11:00 (20 minutes)

Presenter: MARTIN, Roman (Humboldt-Universitaet zu Berlin (DE))

Session Classification: Common session, WP2 WP3

Contribution ID: 15 Type: not specified

Collimation in the IR

Thursday 4 June 2015 11:20 (20 minutes)

Session Classification: Common session, WP2 WP3

Contribution ID: 16 Type: not specified

Interface between the dispersion suppressor and the IR

Thursday 4 June 2015 11:40 (20 minutes)

Session Classification: Common session, WP2 WP3

Discussions

Contribution ID: 17 Type: not specified

Discussions

Thursday 4 June 2015 12:00 (30 minutes)

Session Classification: Common session, WP2 WP3