WP4 Coordination Meeting 1

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome

Wednesday 3 June 2015 14:00 (15 minutes)

Session Classification: WP4, 1st session

Coordination

Contribution ID: 1 Type: not specified

Coordination

Wednesday 3 June 2015 14:15 (15 minutes)

Presenter: PEREZ, Francis (ALBA Synchrotron - CELLS)

Session Classification: WP4, 1st session

Contribution ID: 2 Type: not specified

Study Beam Induced Vacuum Effects

Wednesday 3 June 2015 14:30 (30 minutes)

Presenter: COLLDELRAM, CARLES (CELLS - ALBA)

Session Classification: WP4, 1st session

Contribution ID: 3 Type: not specified

Mitigate beam induced vacuum effects

Wednesday 3 June 2015 15:00 (30 minutes)

Presenter: MALYSHEV, Oleg (STFC Daresbury Laboratory)

Session Classification: WP4, 1st session

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Study vacuum stability at cryogenic temperature

Wednesday 3 June 2015 16:20 (20 minutes)

Presenter: CIMINO, Roberto (Istituto Nazionale Fisica Nucleare Frascati (IT))

Session Classification: WP4, 2nd session

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Develop design cryogenic beam vacuum system

Wednesday 3 June 2015 16:40 (20 minutes)

Session Classification: WP4, 2nd session

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Mechanical stability of the beam screen during magnet quench

Wednesday 3 June 2015 17:00 (20 minutes)

Presenter: GARION, Cedric (CERN)

Session Classification: WP4, 2nd session

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Measurements of prototype

Wednesday 3 June 2015 16:00 (20 minutes)

Presenter: HUTTEL, Erhard

Session Classification: WP4, 2nd session

Discussion

Contribution ID: 8 Type: not specified

Discussion

Wednesday 3 June 2015 17:20 (20 minutes)

Session Classification: WP4, 2nd session

Contribution ID: 9 Type: not specified

Aperture definition of the beam pipes

Thursday 4 June 2015 09:00 (20 minutes)

Session Classification: Common session, WP2 WP4

Contribution ID: 10 Type: not specified

Electron cloud status

Thursday 4 June 2015 09:20 (20 minutes)

Presenter: METHER, Lotta (CERN)

Session Classification: Common session, WP2 WP4

Contribution ID: 11 Type: not specified

Impedance status

Thursday 4 June 2015 09:40 (20 minutes)

Session Classification: Common session, WP2 WP4

Discussion

Contribution ID: 12 Type: not specified

Discussion

Thursday 4 June 2015 10:00 (30 minutes)

Session Classification: Common session, WP2 WP4

Contribution ID: 13 Type: not specified

WP2 summary

Thursday 4 June 2015 16:00 (15 minutes)

Presenter: CHANCE, Antoine

Session Classification: Plenary discussion

Contribution ID: 14 Type: not specified

WP3 summary

Thursday 4 June 2015 16:15 (15 minutes)

Presenter: SERYI, Andrei (John Adams Institute for Accelerator Science)

Session Classification: Plenary discussion

Contribution ID: 15 Type: not specified

WP4 summary

Thursday 4 June 2015 16:30 (15 minutes)

Presenter: PEREZ, Francis (ALBA Synchrotron - CELLS)

Session Classification: Plenary discussion

WP5 summary

Contribution ID: 16 Type: not specified

WP5 summary

Thursday 4 June 2015 16:45 (15 minutes)

Presenter: TOMMASINI, Davide (CERN)

Session Classification: Plenary discussion