WWFPC #1

Report of Contributions

Welcome at the reception building \cdots

Contribution ID: 1

Type: not specified

Welcome at the reception building 33 & access card

Tuesday 23 June 2015 08:00 (30 minutes)

Presenter: MONTESINOS, Eric (CERN)

Introduction: why the WWFPC \cdots

Contribution ID: 3

Type: not specified

Introduction: why the WWFPC meeting and its goals

Tuesday 23 June 2015 09:00 (10 minutes)

Presenter: MONTESINOS, Eric (CERN)

KEK input couplers

Contribution ID: 7

Type: not specified

KEK input couplers

Tuesday 23 June 2015 10:50 (40 minutes)

Presenter: KAKO, Eiji (KEK)

Status and what we learned so far …

Contribution ID: 8

Type: not specified

Status and what we learned so far from the XFEL Power Coupler Fabrication

Tuesday 23 June 2015 11:30 (1 hour)

Presenter: KAABI, Walid

Examples of RF surface aspects a ...

Contribution ID: 9

Type: not specified

Examples of RF surface aspects and discussion

Tuesday 23 June 2015 12:30 (30 minutes)

Quality acceptance criteria for the couplers RF surface roughness (scratches, brushed surface, glass bead blasting) Influence of oxides on RF surfaces on operating performance Judging on stains and discolorations on RF surfaces Discolorations on ceramic windows, how to avoid, to analyze, to clean, before and after RF conditioning and operating

Presenter: MÖLLER, Wolf-Dietrich (DESY)

20 years of FPC at CERN & future …

Contribution ID: 10

Type: not specified

20 years of FPC at CERN & future perspectives

Tuesday 23 June 2015 09:10 (40 minutes)

Presenter: MONTESINOS, Eric (CERN)

Power coupler developments at C $\, \cdots \,$

Contribution ID: 11

Type: not specified

Power coupler developments at CEA Saclay

Tuesday 23 June 2015 09:50 (1 hour)

Presenter: DEVANZ, Guillaume (CEA)

Contribution ID: 12

Type: not specified

Cleaning and assembly : XFEL experience on coupler assembly

Tuesday 23 June 2015 14:30 (30 minutes)

which clean room is really needed ? For FPC onto the conditionning box ? For FPC onto cavity ? For the FPC warm part onto the cold part depending on design ? coloration of coppered surface after RF conditioning : how to clean them? do we need to clean them ?

Presenter: BERRY, Stéphane (CEA-Saclay)

Modified TTF3 Coupler Design a …

Contribution ID: 13

Type: not specified

Modified TTF3 Coupler Design and Related R&D for LCLS-II

Tuesday 23 June 2015 15:00 (30 minutes)

Presenter: ADOLPHSEN, Chris (SLAC)

LCLS II design and performance o $\,\cdots\,$

Contribution ID: 14

Type: not specified

LCLS II design and performance of aluminum waveguide box

Tuesday 23 June 2015 15:30 (20 minutes)

Presenter: FANT, Karen (SLAC National Accelerator Laboratory)

SLAC's cleaning and assembly of \cdots

Contribution ID: 15

Type: not specified

SLAC's cleaning and assembly of fundamental power couplers

Tuesday 23 June 2015 15:50 (20 minutes)

Presenter: JEFFREY, Tice (SLAC National Accelerator Laboratory)

RF Couplers Overview, Performa ...

Contribution ID: 16

Type: not specified

RF Couplers Overview, Performance, and Plans at the Spallation Neutron Source

Wednesday 24 June 2015 09:00 (45 minutes)

In the talk Mark will describe the couplers, the challenges and failures that have occurred, and plans for the future.

Presenter: CHAMPION, Mark (Oak Ridge National Laboratory / Spallation Neutron Source)

PIP-II coupler design

Contribution ID: 17

Type: not specified

PIP-II coupler design

Tuesday 23 June 2015 16:10 (30 minutes)

Presenter: KAZAKOV, Sergey (FNAL)

Fundamental power couplers for \cdots

Contribution ID: 18

Type: not specified

Fundamental power couplers for present and future projects at BNL

Wednesday 24 June 2015 09:45 (45 minutes)

Presenter: BELOMESTNYKH, Sergey (Brookhaven National Laboratory)

/ Report of Contributions

Discussion & Conclusions

Contribution ID: 19

Type: not specified

Discussion & Conclusions

Wednesday 24 June 2015 10:30 (1h 30m)

List of invitees for next year. Topics for R&D and tasks distribution.

Author: ALL

Visit of CCC and SPS RF amplifier \cdots

Contribution ID: 20

Type: not specified

Visit of CCC and SPS RF amplifier stations

Wednesday 24 June 2015 12:00 (30 minutes)