CERN-LNL-STFC collaboration kickoff meeting

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0

Type: not specified

Welcome

Tuesday 23 June 2015 10:00 (10 minutes)

Presenter: JIMENEZ, Jose Miguel (CERN)

Introduction to the FCC Project a \cdots

Contribution ID: 1

Type: not specified

Introduction to the FCC Project and scope of the Collaboration

Tuesday 23 June 2015 10:10 (20 minutes)

Presenter: BENEDIKT, Michael (CERN)

LNL presentation

Contribution ID: 2

Type: not specified

LNL presentation

Tuesday 23 June 2015 10:30 (30 minutes)

Presenter: Mr PALMIERI, Vincenzo (LNL)

STFC presentation

Contribution ID: 3

Type: not specified

STFC presentation

Tuesday 23 June 2015 11:00 (30 minutes)

Presenter: VALIZADEH, Reza (STFC)

SRF facilities at CERN

Contribution ID: 4

Type: not specified

SRF facilities at CERN

Tuesday 23 June 2015 11:30 (15 minutes)

Presenter: SCHIRM, Karl-Martin (CERN)

Discussion

Contribution ID: 5

Type: not specified

Discussion

Tuesday 23 June 2015 12:00 (30 minutes)

Presenter: CALATRONI, Sergio (CERN)

Thin films and SRF at CERN

Contribution ID: 6

Type: not specified

Thin films and SRF at CERN

Tuesday 23 June 2015 11:45 (15 minutes)

Presenter: SUBLET, Alban Rene Maurice (CERN)